GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιγύπτος και Ισραήλ στα πρόθυρα σύγκρουσης...

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση αποφάσισε να ανακαλέσει τον πρεσβευτή της στο Ισραήλ, μετά το θάνατο τριών αστυνομικών της στα σύνορα με το ...

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση αποφάσισε να ανακαλέσει τον πρεσβευτή της στο Ισραήλ, μετά το θάνατο τριών αστυνομικών της στα σύνορα με το εβραϊκό κράτος, μετέδωσε η αιγυπτιακή τηλεόραση.Ζητήθηκε επίσης από τον υπουργό Εξωτερικών να καλέσει στο υπουργείο τον ισραηλινό πρεσβευτή για να διαμαρτυρηθεί για το περιστατικό. Οι αστυνομικοί περιπολούσαν στο Σινά όταν...
 δέχθηκαν πυρά από ισραηλινό ελικόπτερο στην περιοχή των συνόρων.
Οπως μεταδίδεται, η ανάκληση του πρεσβευτή θα ισχύσει μέχρις ούτου η Αίγυπτος «λάβει τα αποτελέσματα επίσημης έρευνας για το συμβάν και το Ισραήλ ζητήσει συγγνώμη».
Η κυβέρνηση αποφάσισε επίσης «να λάβει μέτρα και θα ενισχύσει την ασφάλεια στα σύνορα, αναπτύσσοντας τις απαραίτητες δυνάμεις, ικανές να αποτρέψουν οποιαδήποτε διείσδυση στο έδαφός της και να δώσουν απάντηση σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του ισραηλινού στρατού».
Δεν υπήρξε πρόθεση να βλάψουμε τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας, απαντά το Ισραήλ, που διευρενά την υπόθεση και προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους αναφέρει ότι οι δεσμοί των δύο χωρών είναι θεμελιώδους σημασίας για την περιοχή.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο, Reuters

1 σχόλιο

  1. Επιστολή προς αιδαείς
    Η σύγχρονη επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Πελοποννήσους δεν έχει απλή δόση αλήθειας ,αλλά είναι η πραγματική γραμμένη ιστορία .
    Δυστυχώς για τους ανιστόρητους που το θεωρούν προπαγάνδα , ευτυχώς για όλους εμάς που γνωρίζουμε την αληθινή ιστορία και τα ακριβή γεγονότα .
    Είμαστε λίγοι για προπαγάνδα και εμφυλίους , σταματήστε όμως ανδρείκελα του Ιμπραήμ να ξεπουλάτε την Ελλάδα στα εβραιοαμερικάνικα συμφέροντα .
    Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές βιβλιογραφίες :
    Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος , καθηγητής πολιτικής ιστορίας της νεοτέρας Ελλάδος , στο Πάντειο πανεπιστήμιο , Δρακοπούλου Κατερίνα , Δρακοπούλου Καίτη , Αντωνόπουλος Ιωάννης , Πετροπούλου Αγγελική Αλεξανδροπούλου Κατερίνα , Χατζόπουλος Μίλτος , Σβολόπουλος Κωνσταντίνος .
    Σχόλιο : όλα τα τά ονόματα των παραπάνω ιστορικών έχουν κατάληξη - οπουλος μήπως ξέρει κανείς πότε δόθηκε αυτή η κατάληξη και σε ποιους ; τυχαίο , δεν νομίζω .
    Σε νέα επιστολή ο απόστολος Παύλος θα μιλήσει εκτενεστέρα γι αυτό το θέμα .
    Απόστολος Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση