GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραίτηση της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Παιδείας ζητεί η (φιλοκυβερνητική) ΠΑΣΚ...

Από το http://www.essos.gr/ « ΕΙΝΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙΡΟΣ κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παραιτηθούν, αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ν...


Από το http://www.essos.gr/

«ΕΙΝΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙΡΟΣ κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παραιτηθούν, αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ανταποκριθούν ούτε στα στοιχειώδη καθήκοντά τους, για να πάψουν να ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ τον εκπαιδευτικό κόσμο» αναφέρει σε σημερινή αακοίνωση της η κυβερνητική παράταξη των Δασκάλων και Νηπιαγωγών, η ΠΑΣΚ ΠΕ, ενώ σημειώνει:
-Είναι προφανές, από το αποτέλεσμα, ότι τα Συμβούλια Επιλογής, σ’ όλη τη χώρα, σεβάστηκαν, κατά τη διαδικασία της συνέντευξης, την...
 προσωπικότητα των υποψηφίων ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ. Όσοι μιλούν για «κομματικές επιλογές» είναι εκτός εκπαιδευτικής πραγματικότητας.
-Όσοι -ελάχιστοι ευτυχώς- σπιλώνουν έναν ολόκληρο κλάδο είτε με πλαστούς τίτλους, είτε με μεταπτυχιακά «μαϊμού» δεν έχουν καμία θέση στην εκπαίδευση και θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο.
Ειδικότερα ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΣΚ ΠΕ έχει ως εξής:
TO AΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΠΕ
Ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες, με την τοποθέτηση των συναδέλφων σε σχολεία, η διαδικασία επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, στην οποία πήραν μέρος χιλιάδες εκπαιδευτικοί Π.Ε. σε όλη την Ελλάδα.
Σχετικά με την ουσία και τη διαδικασία της επιλογής επισημαίνουμε τα εξής:
A. Για τη διαδικασία επιλογής
Η επιλογή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων έγινε με το Ν. 3848/2010, ένα νομοθετικό πλαίσιο που παρουσιάζει σημαντικές αδυναμίες και τις οποίες η παράταξή μας έγκαιρα είχε επισημάνει. Η πολιτική ηγεσία του Υπ. Παιδείας ούτε καν το συγκεκριμένο πλαίσιο δεν εφάρμοσε, αφού δεν προηγήθηκε της επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, η επιλογή Σχολικών Συμβούλων όπως ο Νόμος προβλέπει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στην όλη διαδικασία, να υπάρξει αποκλεισμός συναδέλφων την τελευταία στιγμή και να ακολουθήσει πληθώρα διευκρινιστικών εγκυκλίων που η μια αναιρούσε την άλλη.
Είναι προφανές ότι στο Υπουργείο Παιδείας υπάρχει τεράστιο διοικητικό έλλειμμα και αυτό δεν μπορεί να «φορτωθεί» στις πλάτες κανενός διοικητικού παράγοντα. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά της πολιτικής ηγεσίας η οποία επέτρεψε να εκδοθούν τόσες αλληλοσυγκρουόμενες εγκύκλιοι, που δυστυχώς, ακύρωσαν σε μεγάλο βαθμό τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία λειτούργησαν τα μέλη των Συμβούλιων Επιλογής σ’ όλη τη χώρα. Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχη αναστάτωση, στη λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, είχε δημιουργηθεί και το Σεπτέμβριο του 2010 όταν για την τοποθέτηση των νεοδιόριστων και αποσπασμένων συναδέλφων μας είχαν εκδοθεί από το Υπουργείο τέσσερις διαδοχικές εγκύκλιοι.
ΕΙΝΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙΡΟΣ κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παραιτηθούν, αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ανταποκριθούν ούτε στα στοιχειώδη καθήκοντά τους, για να πάψουν να ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ τον εκπαιδευτικό κόσμο.
Β. Για την ουσία της επιλογής και το αποτέλεσμα
1. Είναι προφανές, από το αποτέλεσμα, ότι τα Συμβούλια Επιλογής, σ’ όλη τη χώρα, σεβάστηκαν, κατά τη διαδικασία της συνέντευξης, την προσωπικότητα των υποψηφίων ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ. Όσοι μιλούν για «κομματικές επιλογές» είναι εκτός εκπαιδευτικής πραγματικότητας, αφού με μια απλή ανάγνωση των αξιολογικών πινάκων φαίνεται καθαρά ότι τα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια των υποψηφίων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και ΟΧΙ Η ΣΥΝΕΝTΕΥΞΗ. Προφανώς κάποιοι εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια, αφού είναι γνωστό στον εκπαιδευτικό κόσμο ότι οι χειρότερες επιλογές Διευθυντών σχολικών Μονάδων έγιναν το 2007 γι αυτό και σε μεγάλες περιοχές της χώρας (π.χ. Ηράκλειο, Χανιά) οι πίνακες «έπεσαν» και έγιναν νέες επιλογές!!! ΕΥΤΥΧΩΣ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
2. Η μαγνητοφώνηση της συνέντευξης (η βαρύτητα της οποίας μειώθηκε από 20 σε 15 αξιολογικές μονάδες) καθώς και η επιλογή της «μελέτης περίπτωσης» από τράπεζα θεμάτων ήταν αναμφισβήτητα θετικό βήμα. Κατά γενική ομολογία οι συνάδελφοι που συμμετείχαν είχαν αξιοπρεπή αντιμετώπιση, καθώς κλήθηκαν να απαντήσουν σε επιστημονικά θέματα και σε θέματα από την καθημερινή λειτουργία τους στα σχολεία. Γι’ αυτό και η αίσθηση της μεροληψίας ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.
3. Η υποβολή των δηλώσεων προτίμησης σχολείων μετά από τη διαδικασία της συνέντευξης (οι υποψήφιοι γνώριζαν το σύνολο των μορίων τους και τη σειρά τους στους αξιολογικούς πίνακες πριν κάνουν τη δήλωσή τους) δεν επέτρεψαν να γίνουν οι γνωστοί «σχεδιασμοί» του παρελθόντος, όπου με κατευθυνόμενη βαθμολόγηση στη συνέντευξη, υποψήφιοι που προηγούνταν στα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια βρίσκονταν, μετά τη συνέντευξη μέχρι και 100 θέσεις παρακάτω, προκειμένου τη θέση να καταλάβει ο «ημέτερος».
4. Η μη δυνατότητα των υποψηφίων να είναι ταυτόχρονα «κριτές» και «κρινόμενοι» εξασφάλισε την αντικειμενικότητα της κρίσης, αφού το προσωπικό στοιχείο και κίνητρο δεν επηρέασε τη συνέντευξη των υποψηφίων.
5. Ο έλεγχος, για πρώτη φορά, των τίτλων που κατατέθηκαν, έστω και αν καθυστέρησε, είναι πέρα για πέρα σωστό μέτρο και η παράταξή μας το στήριξε και θα το στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.
Όσοι -ελάχιστοι ευτυχώς- σπιλώνουν έναν ολόκληρο κλάδο είτε με πλαστούς τίτλους, είτε με μεταπτυχιακά «μαϊμού» δεν έχουν καμία θέση στην εκπαίδευση και θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο.
Σ’ αυτό το πλαίσιο θεωρούμε θετική τη νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία οι υποψήφιοι σχολικοί σύμβουλοι (και στη συνέχεια όλα τα υποψήφια στελέχη) που έχουν αποκτήσει μεταπτυχιακούς τίτλους στο εξωτερικό θα εξεταστούν προφορικά στην ξένη γλώσσα ενώπιον του Συμβουλίου Επιλογής.
Συναδέλφισσες , συνάδελφοι
Η παράταξη της ΠΑΣΚ, πιστεύει πως είναι πλέον καιρός όλες οι συνδικαλιστικές δυνάμεις του κλάδου και όλοι οι συνάδελφοι να πάρουν μέρος σ’ έναν ειλικρινή διάλογο με στόχο την καθιέρωση ενός αντικειμενικού – αξιοκρατικού συστήματος επιλογής στελεχών εκπαίδευσης που δε θα αμφισβητείται και δε θα αλλάζει με την αλλαγή των κυβερνήσεων. Τα πρώτα βήματα στην κατεύθυνση αυτή, έστω και δειλά, είναι γεγονός. Πάνω σ’ αυτά μπορούμε να χτίσουμε μια διαδικασία που θα επιλέγει τους καλύτερους και θα προστατεύει την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών.
Με τη μοριοδότηση και την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των αποσπάσεων ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ, πως όταν θέλουμε ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Από την πλευρά μας έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας στο παρελθόν και δηλώνουμε ότι είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ και ΤΩΡΑ.
Από την ΠΑΣΚ

10 σχόλια

  1. Όλα τα λαμόγια, τους κομπιναδόρους τους απατεώνες τους προσλαμβάνουν στην εθνική τράπεζα βλέπε διεθνιστή περιουσίας τραπέζης με διευθυντή πράσινο μεγαλοσυνδικαλιστή που κατέφαγε το ΤΥΠΕΤ από της μίζες που έπαιρνε για να φτιάξει κλινικές και τώρα είναι με μεγάλη περιουσία , επίσης μπλεγμένος με τα ακίνητα της τράπεζας .
    Τώρα πρόεκυψε ο Γ. Γιάννίδης .
    Εθνική τράπεζα πως κατάντησες έτσι ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά είναι τα Πασόκια! Καμαρώστε τα ... Παπανδρέου να'ναι και οτι να'ναι
    Μπά και να είναι ναρκωμανής, δολοφόνος, παιδεραστής, πρεζάκιας, καθυστερημένος, μακελάρχης δέν πειράζει καθόλου αρκεί που τον λένε Παπανδρέου.
    Αφού τον λένε Παπανδρέου είναι ο εθνικός μας ηγέτης ... τελεία και παύλα και δέν σηκώνουμε κουβέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΔΕΞΙΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠΟΝΗ!!!!

    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ!!!!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ...

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ...
    Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2011 14:36 δημοσιεύτηκε από ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ( ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ, Η ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ ), ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ( ΑΣ ΨΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΟΥΣ )...
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ...
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος είπε...

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Απάντηση

    50.ilias είπε
    Ιουλίου 28, 2011 στο 10:15 μμ
    ΑΠΑΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ
    Στα δικαστήρια οι υποψήφιοι Διευθυντές και προσωπικά κατά του Β. Κουλαιδή-ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    Ακομα και με πλαστα και με παρανομα πτυχια εγιναν οι κρισεις στην περιφερειακη διευθυνση Αττικης (Τσόχα 15-17 και στην Λακωνια) ο γνωστος “σχολικος Συμβουλος” φιλολογων Στεργιουλης Εμμανουήλ που βγαινει στα καναλια και λεει τις απαντησεις Πανελληνιων εχει παρανομα πτυχια οπως ολοι γνωριζουν
    Συμμετεχει σαν μελος ΠΥΣΔΕ στην Λακωνια και επιλεγει εκει Διευθυντες και ερχεται στην Αθηνα για να γινει Διευθυντης στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημιου Αθηνας! Εχει Πτυχειο Παντειου το 1989 μετα γραφτηκε με αυτο στην Φιλοσοφικη. Το πτυχιο διορισμου του ειναι της φιλοσοφικης..Αρα δεν μπορουμε να πουμε οτι της Παντειου ειναι “δευτερο πτυχιο” γιατι ειναι προαπαιτουμενο για το πτυχιο διορισμου. . Το πτυχιο Φιλοσοφικης το πήρε το 1985. Την ιδια χρονικη περιοδο ηταν εντελως παρατυπα και φοιτητης σε Μεταπτυχιακο στην Παντειο στην περιφερειακη αναπτυξη. Ο νομος για μεταπτυχιακα ψηφιστηκε το 1986 πως υπηρχαν μεταπτυχιακα στην Παντειο κανεις δεν ξερει. Το Μεταπτυχιακο στην Παντειο το τελειωσε στις 21-10-82 και λεει πανω οτι ειναι πτυχιουχος Παντειου και Φιλοσοφικης με δευτερη ημερομηνια το 1987 αλλα το μεταπτυχιακο το τελειωσε στις 21-10-1982!!! Κατι δεν παει σωστα. Την Φιλοσοφικη την τελειωσε στις 23 -8-1983! Το ιδιο χρονικο διαστημα ηταν και φοιτητης μεταπτυχιακου και φοιτητης Φιλοσοφικης. Αν δουμε και την στρατιωτικη θητεια θα τα χασουμε.
    ΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ
    – [ Translate this page ]
    edunea.gr/index.php/2011-01-31-09-42-29/3131——- – Cached
    63 ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 36,23. 64 ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 36,14. 65 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 36,14. 66 ΠΕΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 36,04 …
    [XLS]
    ΕΛΛΑΔΑ
    – [ Translate this page ]
    http://www.didefth.gr/docs/a1025ypo_manager07.xls
    File Format: Microsoft Excel – View as HTML
    86, 82, 152325, ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΕ02, ΑΤΤΙΚΗΣ. 87, 83, 133507, ΣΧΟΛΙΝΑΚΗ-ΧΕΛΙΩΤΗ, ΧΑΡΙΣ … 116, 112, 123707, ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΕ03, ΑΤΤΙΚΗΣ …
    PRESS-GR.blogspot.com: Επίσκεψη Παπούλια στο Ισραήλ…
    – [ Translate this page ]
    press-gr.blogspot.com/2011/07/blog-post_2087.html – Cached
    11 Ιουλ. 2011 – Στεργιούλης Εμμανουήλ, αφού έκλεψε τα χρήματα της προτομής Παλικαρίδη και τότε δεν κάνανε φορολογική δήλωση στην Εφορία η αρμόδια σχολική …
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ κΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΗς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΥΣΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΖΌ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΡΑΓΓΙΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ.
    Στα δικαστήρια οι υποψήφιοι Διευθυντές και προσωπικά κατά του Β. Κουλαιδή που πιθανα και αυτος εχει πλαστα πτυχια -ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα γίνει η τοποθέτηση των νέων Διευθυντών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, σύμφωνα με δήλωση ανωτάτου στελέχους του υπ. Παιδείας .Το ίδιο στέλεχος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο προσωρινού παγώματος της διαδικασίας.
    Ωστόσο υποψήφιοι Διευθυντές ετοιμάζουν προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια προκειμένου να ακυρωθούν οι τοποθετήσεις εξαιτίας της αλλαγής της προκήρυξης εν μέσω της διαδικασίας, ενώ θα στραφούν και προσωπικά κατά του Γενικού Γραμματέα του υπ. Παιδείας Β. Κουλαιδή για παρατεταμένη αμέλεια διότι θεωρούν ότι έχει παρεμποδιστεί η υπηρεσιακή τους εξέλιξη.

    31 Ιουλ 2011 10:54:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    17.rena voliotaki είπε
    Ιουλίου 11, 2011 στο 8:41 μμ
    11 Ιουλίου 2011, 19:35 | Ρενα Βολιωτακη Μόνιμος ΣύνδεσμοςΤο βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0 0 SKANDALO Κυκλοφορει στο διαδυκτυο εχει ηδη σταλει σε ΣΔΟΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ (ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠ’ΑΥΤΟΦΩΡΟ) ΚΑΤΑ ΑΠΥΣΔΕ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Τσόχα 15 Αθήνα τηλ. 210646257 Κυριε Επιθεωρητά με έκπληξη είδα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειακής Διευθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής μερικά ονόματα υποψηφιων Διευθυντών Πειραματικού Σχολείου Αθήνας (Σκουφά 43). Ο κ. Στεργιούλης Εμμανουήλ, αφού έκλεψε τα χρήματα της προτομής Παλικαρίδη και τότε δεν κάνανε φορολογική δήλωση στην Εφορία η αρμόδια σχολική επιτροπή, έρχεται τώρα να κλέψει και άλλα και να διώξει όσους τον αποκάλυψαν. Ο κ. Στεριούλης εχει τελειώσει Παντειο και μετά φέρεται να έχει “μεταπτυχιακό” αμφοβόλου γνησιότητας γιατί το 1985 στην Ελλάδα δεν υπήρχαν μεταπτυχιακά στο Πάντειο. Στην συνέχεια γράφτηκε στην Φιλοσοφική σχολή και η εγγραφή αυτή λένε δεν είνααι νόμιμη. Επίσης ψηθιρΊζεται ότι ειναι Διδάκτορας Κύπρου με πληρωμένη διατριβή. Τώρα είναι σχολικός σύμβουλοςΛακωνΊας και συμμετέχει παρανομα και σε κρίσεις Διευθυντών! Πώς μπορεί ένας κριτής Διευθυντών να είναι ο ίδιος κρινόμενος είναι κατάφωρα παράνομο και ανήθικο. Ουδείς στο παλιο του σχολείο δεν τον θέλει και έρχεται για “εκδίκηση” ο ανηψιός του Μητροπολίτη Κυθηρων που παρεμβαλινει παράνομα στις κίρίσεις Διευθυντών. Να αποδοθούν ευθύνες και στον Μητροπολίτη και στα μέλη ΑΠΥΣΔΕ που δεχονται τα τηλεφωνήματα και τις παρεμβάσεις. Ο Θεριανός Κωνσταντίνος λαμογιο εχει την ιστοσελιδα http://www.alfavita.gr μαζι με τον Κατσικα χρηστο των Εξαρχείων. Πως είναι δυνατον δυο εκπαιδευτικοι να έχουν ιστοσελιδα και να χρηματίζονται να κάνουν διαφημίσεις με χρήματα και χωρίς να τα δηλώνουν στην εφορία. Η ιστοσελίδα ανήκει σε εταιρία και παρανομα την εχουν οι ανωτερω και πρεπει να δικαστουν. Να ερευνηθουν τα βιβλια των Θεριανου και Κατσικα μηπως ειναι κλεμμενα ααπο καθηγητες που στελνουν αρθρα στην ιστοσελιδα αντι αμοιβης. Ο Θεριανός και αυτος τελειωσε Παντειο και γραφτηκε παρανομα στην Φιλοσοφικη. Αρα τα πτυχια του δεν ειναι νομιμα ουτε τα βιβλια του. Ακομα δεν εχει υπηρετήσει σε ιδιου τυπου σχολειο πειραματικό Πανεπιστημιου… Η κ. Δανιλη Ελενη καταγγελεται οτι την φυτεψαν υποψηφια ενω δεν εχει απαιτουμενη προυπηρεσια σε Πειραματικο τουλαχιστον τρια χρονια. Για να την περασουν αλλαξαν την πρωτη εγκυκλιο και παρανομα εχουν και αλλα σχολει ισοτιμα με το Πειραματθικο Αθηνας που ιδρυθηκε με τον νομο 2029. Η κ. Σταματη λενε ειναι φιλη της Διαμαντοπουλου αρα η εκλογη της ειναι διατρητη της εδωσαν τα θεματα και απαντησεις , όπως και του Μπίκου Γεωργιου και της Δανιλη Ελενη που δεν διδαξαν ποτε σε Πειραματικό Πανεπιστημιου που ειναι αλλος τπος σχολειου! Οι υπολοιποι δεν εχουν προβλημα, αλά μενει να ερευνηθει γιατι υπαρχουν στην λιστα τα ανωτερω ατομα και αν φταινε για αυτην την κατασταση οι αεροσυνοδοι απο μεταταξη που υπηρετουν στην Περιφερεια εκπαιδευσης ή καποιος άλλος από εκει. να ερευνηθουν και τα τηλεφωνηματα με Δεσποτες και Βουλευτικα γραφεια… \ P.E

    31 Ιουλ 2011 10:53:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χα χα τι λεει ο Κουμεντος Γιαννης

    πολυ γελιο φιλοι



    Μικρός αριθμός ενστάσεων από υποψήφιους Διευθυντές Σχολείων στην Αττική-Τι έδειξαν οι έλεγχοι για τους πλαστούς τίτλους σπουδών



    Μικρός αριθμός ενστάσεων από υποψήφιους Διευθυντές Σχολείων στην Αττική-Τι έδειξαν οι έλεγχοι για τους πλαστούς τίτλους σπουδών

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

    Ιδιαίτερα μικρός ήταν ο αριθμός των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων στην Αττικής που κατέθεσαν ενστάσεις, παρά τον «θόρυβο» που ξέσπασε πανελλαδικά για τη μοριοδότηση στις «εξετάσεις» με τη μορφή συνεντεύξεων.

    Σύμφωνα με στοιχεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής τα οποία δημοσιεύει το esos:



    Ø σε σύνολο 1777 αιτήσεων για επιλογή Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Π.Ε κατατέθηκαν μετά την διαδικασία των συνεντεύξεων 132 ενστάσεις (ποσοστό 7,43%)

    Ø ενώ σε σύνολο 1815 αιτήσεων για επιλογή Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Δ.Ε κατατέθηκαν μετά την διαδικασία των συνεντεύξεων 175 ενστάσεις (ποσοστό 9,64%)

    Ø Στη πρόσφατη διαδικασία για την επιλογή Διευθυντών Σχολικών Μονάδων εφαρμόσθηκε η καινοτομία της συνέντευξης μέσω μιας κοινής τράπεζας θεμάτων που είχε αναρτηθεί από πριν στο διαδίκτυο.

    Ø Η καινοτομία αυτή έδωσε αφενός μεν τη δυνατότητα στους υποψήφιους να προετοιμαστούν αφετέρου δε διασφάλισε τη διαφάνεια αφού όλοι είχαν ίση και αξιοπρεπή αντιμετώπιση.

    ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

    Επίσης σύμφωνα πάντα με στοιχεία των Διευθύνσεων Π.Ε και Δ.Ε. σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψήφιων Διευθυντών, εντοπίστηκε μόνο μια περίπτωση πλαστών τίτλων σπουδών ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται και αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε παρατυπία θα τηρηθούν οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες.

    ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΜΕΝΤΟΥ

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος είπε...

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ

    ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ

    ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΣΟΧΑ 15 ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΛΥΠΤΑΝΕ

    ΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

    http://publish.indymedia.org/el/2011/08/950088.shtml

    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΑ
    Ο ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ
    Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΙ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ
    Δευτέρα, Αύγουστος 08, 2011
    Ανώνυμος είπε...

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

    Τρίτη, 09 Αύγουστος 2011


    Μεμονωμένα τα περιστατικά ψευδών τίτλων σπουδών –Αντιστράφηκε η εικόνα χάρη στη έρευνα που ζήτησε η Διαμαντοπουλου

    Μεμονωμένα τα περιστατικά ψευδών τίτλων σπουδών –Αντιστράφηκε η εικόνα χάρη στη έρευνα που ζήτησε η Α. Διαμαντοπούλου


    Μεμονωμένα , τα οποία αποτελούν την εξαίρεση του κανόνα , είναι τα περιστατικά πλαστών τίτλων σπουδών που κατατέθεσαν υποψήφιοι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων για να αυξήσουν τα μόριά τους.

    Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τα στοιχεία που καταφθάνουν στην Κεντρική Υπηρεσία του υπ. Παιδείας, ύστερα από εντολή της υπουργού Α. Διαμαντοπούλου.

    Η διαπίστωση αυτή
    αντιστρέφει την εικόνα που κάποιοι συνδικαλιστές με τις «βαρύγδουπες» δηλώσεις τους και ανακοινώσεις επιχείρησαν να «αμαυρώσουν» τον κλάδο των εκπαιδευτικών .



    Η εικόνα αντιστράφηκε χάρη στην άμεση αντίδραση της υπουργού Α. Διαμαντοπούλου να δώσει εντολή στα Συμβούλια Ειδικής Σύνθεσης για να κάνουν «εξωνυχιστικό» έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι και πόσοι είναι εκείνοι οι οποίοι κατ΄θεσεαν παλστούς τίτλους σπουδών.

    Την παραπάνω διαπίστωση , σύμφωνα με πληροφορίες η υπ. Παιδείας, την άκουσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση .

    ΧΑ ΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ ΜΑΝΩΛΗ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ

    9 Αυγ 2011 9:38:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    NA MIA "MEMΟΝΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

    Η ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΣ ΑΡΤΑΣ
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    Το Υπουργείο Παιδείας με νέα, εγκύκλιο (Αρ. Πρ. 75451β/Γ2 / 04 -08-2011) δίνει το δικαίωμα στους υποψήφιους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων να τροποποιήσουν τις αρχικές δηλώσεις τοποθέτησής τους!!!!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΕΙ.
    Η τακτική που ακολουθείται στο συγκεκριμένο θέμα (Επιλογές Στελεχών της Εκπαίδευσης) μαρτυρεί ανικανότητα των αρμοδίων παραγόντων, έλλειψη συντονισμού και προχειρότητα, που είναι ανεπίτρεπτη σε κάθε περίπτωση και πολύ περισσότερο στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που περνά η χώρα μας, τονίζει με ανακοίνωσή της η κυβερνητική παράταξη των καθηγητών η ΠΑΣΚ.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ


    Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2011 12:43
    ΠΑΣΚ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: Φτάνει πια! Πάρτε την εγκύκλιο πίσω τώρα!
    8 Αυγ 2011 8:25:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    http://publish.indymedia.org/el/2011/08/950088.shtml

    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ ΜΑΝΩΛΗ'' ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

    ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


    ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΑΓΕ

    9 Αυγ 2011 9:44:00 μ.μ.

    ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


    ΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ


    http://publish.indymedia.org/el/2011/08/950088.shtml

    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ ΜΑΝΩΛΗ'' ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

    ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


    ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ

    ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ!!!!

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ( ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ, Η ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ ), ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ


    ( ΑΣ ΨΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΟΥΣ )...
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ...

    ΠΑΣΚΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση