GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΑΕ ΙΔΟΥ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΟΥ...

Γράφει ο  Λουκάς Σταύρου Αύξηση του ΦΠΑ στα 17% προτείνει η λαϊκή κυβέρνηση Χριστόφια. Αυτό ευλογημένοι ψηφοφόροι σημαίνει πως θα...

Γράφει ο Λουκάς Σταύρου

Αύξηση του ΦΠΑ στα 17% προτείνει η λαϊκή κυβέρνηση Χριστόφια. Αυτό ευλογημένοι ψηφοφόροι σημαίνει πως θα κτυπηθούν τα λαϊκά στρώματα και κάποιοι από εμάς δεν θα μπορούν να αγοράσουν ψωμί.
Ενώ το εκκλησιαστικο-ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα μένει ανενόχλητο, αφορολόγητο και συνεχώς ενισχυόμενο από το κράτος με κεφάλαια του φορολογούμενου λαού.
Όσοι χρωστούν στο τραπεζικό τέρας ας...
περιμένουν τους αγγέλους του συστήματος (δικηγόροι, κλητήρες, δημοπράτες και λοιπά κυκλώματα φουσκωτών) να κτυπήσουν τις πόρτες τους και να αρπάξουν όχι μόνο το ψωμί τους μα και το τραπέζι και τις καρέκλες και τα ρούχα που φορούν .
Ετοιμαστείτε ευλογημένοι ψηφοφόροι και υποστηρικτές του συστήματος της λαϊκής καταλήστευσης να παίρνετε το συσσίτιο σας από τα αποφάγια που θα ρίχνουν οι πλούσιοι και οι παπάδες στα σκυλιά τους.
Εύχομαι καλές ειρηνικές διαδηλώσεις και τεμενάδες στα αφεντικά σας , ελεεινοί σκλάβοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση