GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισοδιακή αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά...

Ρέθυμνο. Επεισοδιακή αποδείχθηκε αστυνομική επιχείρηση, με τη συμμετοχή άνω των 50 αστυνομικών, για τον εντοπισμό χασισοφυτείας που ...

Ρέθυμνο. Επεισοδιακή αποδείχθηκε αστυνομική επιχείρηση, με τη συμμετοχή άνω των 50 αστυνομικών, για τον εντοπισμό χασισοφυτείας που πραγματοποιήθηκε στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο μετά και από πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομική διεύθυνση.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν αστυνομικοί εντόπισαν μία χασισοφυτεία. Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, αποφασίστηκε να μη...
 γίνει επέμβαση λόγω του προχωρημένου της ώρας αλλά και για το ότι μέσα στο χωριό από όπου θα έπρεπε να περάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις γινόταν ένας γάμος.
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, οι δυνάμεις έφτασαν στο δημοτικό διαμέρισμα των Ζωνιανών και εντόπισαν δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, 100 τ.μ. περίπου, όπου όμως βρήκαν εκριζωμένα, κατεστραμμένα και καμένα δενδρύλλια κάνναβης, προφανώς από τους ίδιους του καλλιεργητές.
Σε γενικευμένη έρευνα που πραγματοποιήθηκε περιφερειακά του σημείου και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο, γεγονός που προκάλεσε ένταση μεταξύ των κατοίκων της περιοχής και των αστυνομικών.
Ένα αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 33χρονος και ακόμα δύο άτομα, προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο και να διαφύγει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός και να προκληθούν υλικές ζημιές σε ένα υπηρεσιακό όχημα. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και παρά τις βολές που έριξαν για να ακινητοποιήσουν το όχημα, οι τρεις άγνωστοι τελικά διέφυγαν και αναζητούνται.
Αν και τα δύο γεγονότα, αυτό της χασισοφυτείας και της αντίδρασης του οδηγού δε συσχετίζονται από πλευράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης εξετάζονται τα στοιχεία των προσώπων που βρισκόντουσαν μέσα στο όχημα και για τα οποία σχηματίστηκε δικογραφία. Μάλιστα ένας αστυνομικός αντιλήφθηκε πως μέσα στο αγροτικό αυτοκίνητο υπήρχε πιστόλι.
Η ιστορία όμως δε σταματάει εδώ. Λίγα μέτρα πιο πέρα από το μπλόκο και κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να σταματήσουν οι αστυνομικοί το όχημα για να μη διαφύγει, έγινε άλλο περιστατικό μεταξύ ενός αξιωματικού και ενός υπαξιωματικού το οποίο προβληματίζει τις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ.
Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αστυνομικός διευθυντής που βρισκόταν επί τόπου, χειροδίκησε κατά ενός υπαστυνόμου που συμμετείχε στην επιχείρηση, καθότι όπως αναφέρθηκε, αδυνατούσε να κατανοήσει και να εκτελέσει τις εντολές του. Για το επεισόδιο διατάχθηκε ΕΔΕ.

7 σχόλια

  1. Ο Διευθυντής καθυστέρησε σκόπιμα το "ντού"
    και ειδοποίησε τα κοπέλια να ξεριζώσουν τα λάχανα
    για να μην τα βρουν το πρωί.

    Ο υπαστυνόμος (ο τσάκαλος) ψιλιάστηκε μέν τη φτιάξη
    αλλά λόγω απειρίας και κακής συμπεριφοράς
    πρόσβαλε τον διευθυντή κι έγινε φα-σα-ριιιίααα


    --agatha christie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τον ιστορικό Κεφαλομπάφο και τον Ντορικό Χασισογιαννάκη, τώρα και σε συσκευασία Δενδριλιωάννου.

    Ενας κι ένας οι πολιτικοί μας χασισέμποροι προστάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ; ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΩΤΗΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;
    ΜΠΑΦΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στα Ζωνιανα υπαρχουν αλλοι νομοι..ασε που θες διαβατηριο για να περασεις.
    Αυτονομο κρατος καταντησαν αυτη τη περιοχη της Ελλαδας τα ψευτοπαληκαρα με τις μουφα μουστακες...
    Α ρε ποτε θα τους τυλιξουν σε μια κολλα χαρτι να ξεσκατωσει ο τοπος απο δαυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε ρώτησαν ένα Ζωνιανάκη τι δουλειά κάνει και απάντησε…. Είμαι από τα Ζωνιανά !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτούς τους μουστακαλήδες μαυροπουκαμισάδες να τους πάρουν και να τους αφήσουν ένα βράδι στην Ευριπίδου. Το πρωί θα είναι Μανολίες. ΄Αμα τους πάρουν τα σιδερικά θα λουφάξουν σαν Κατινούλες. Αλλά υπάρχει βλέπεις ο Εσκομπάρ της αγίας Ρεθεμνιότικης οικογένειας. Ξέρετε …… ποιός, έβαλε και στη βουλή αντικαταστάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση