GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρατζαφέρης: «Ο Παπανδρέου, πρόεδρος της Δημοκρατίας»...

Από το http://spnews.gr/ Μιλώντας στο ραδιόφωνο του REAL FM , ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε την εκτίμηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέ...

Από το http://spnews.gr/

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του REAL FM, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε την εκτίμηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «θέλει να κερδίσει χρόνο, θέλει να δείξει ένα έργο μήπως αύριο του έρθει καλύτερα και ευχερέστερα να μεταπηδήσει στη Προεδρία της Δημοκρατίας». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε...
 στον Νίκο Χατζηνικολάου, ότι δεν έχει λόγο να φοβάται τις εκλογές καθώς είναι σίγουρο ότι το κόμμα του θα διπλασιάσει τις δυνάμεις του ενώ έκανε εκ νέου έκκληση για συναίνεση.
«Μακάρι να καταλάβουν πως «πριν πεινάσεις μαγειρεύεις». Γιατί από ότι φαίνεται θα πεινάσει όλη η χώρα.Εκτός αν μαζευτούμε όλοι μαζί και κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Βλέπω - και με αηδία θα έλεγα και με πικρία - ότι και ο ένας και ο άλλος, αυτό που κάνουν είναι να κερδίσουν μισή μονάδα σε βάρος του άλλου και αυτό σκέφτονται. Ο σκοπός είναι να κερδίσουμε μισή μονάδα για την Ελλάδα η οποία δεν θα βγει επάνω» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

20 σχόλια

  1. Εδω ζει ακομα ο Καραμαν-Αλης που μας κατεστρεψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιον πολιτικό αποκαλεί η Ελευθεροτυπία "το πράμα";

    Δείτε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΥΡΕΡ ΜΟΥ


    ΤΙ ΒΙΟΛΙ ΠΑΙΖΕΙΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ 'Η ΠΡΑΓΜΑ
    -------------------------------

    Βορίδης: Ο Καραμανλής είναι ο μόνος που είπε την αλήθεια στο λαό

    Βόμβα Βορίδη: Ο Καραμανλής είναι ο μόνος που είπε την αλήθεια Επιμένουν τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. να πλέκουν το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο αλλά και δεν αγχώνει στη Συγγρού.

    Σήμερα, ο Μάκης Βορίδης (μιλώντας στη ΝΕΤ fm) δήλωσε ότι ο Καραμανλής είναι ο μόνος πολιτικός- πρωθυπουργός «ο οποίος βγήκε και είπε τρία πράγματα εντός εισαγωγικών δυσάρεστα στον ελληνικό λαό».

    Ο ίδιος χθες, σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο αξιοποίησης του Καραμανλή σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, είχε δηλώσει ότι «ο οποιοσδήποτε πρώην πρωθυπουργός -και δεν αφορά αυτό μόνο τον κ. Καραμανλή, αφορά όλους τους πρώην πρωθυπουργούς. Προφανώς έχουν σωρευμένη εμπειρία και γνώση και δεν είναι να μένει αναξιοποίητη».

    Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Καρατζαφέρης, είχε δηλώσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι ακόμα μικρός σε ηλικία και θα διαδραματίσει στο μέλλον σημαντικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

    Στη Συγγρού πιστεύουν ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. προσπαθεί να προσεταιριστεί κάποιους από τη βάση της ΝΔ, αθεράπευτα Καραμανλικούς- δεν είναι και λίγοι οφείλουμε να πούμε. Ωστόσο δεν ανησυχούν, μιας και ο πρώην Πρωθυπουργός στηρίζει σταθερά τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

    newpost.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..............πολύ ήπια τελικά η λέξη
    ξεφτιλισμένος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟ; ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καρατζαφύρερ ώρες ώρες λές απίστευτες μαλακίες πραγματικά, γιατί να κάνουμε πρόεδρο της δημοκρατίας ρε μεγάλε αυτόν τον άθλιο προδότη ας κάνουμε τον Καραμανλή τί λές άσχετα με τα ελαττώματα του δέν είναι καλύτερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλωστε ο Καραμανλής εξελέγη δύο φορές πρωθυπουργός με 43% ο Παπανδρέου μόνο μία άρα ο Καραμανλής το αξίζει λίγο περισσότερο έτσι δέν είναι Καρατζαφέρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πιο κούλ κατασκήνωση νεολαία κόμματος έβερ! Ουάου !

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Αυγούστου 30, 2011.

    Αυτές οι εκρηκτικές παρουσίες, που νομίζετε ότι εμφανίστηκαν; Ποιά νεολαία κόμματος διαθέτει τέτοιους …κόμματους; Μην μαντέψετε, θα πέσετε έξω. Οι σειρήνες πλέον δεν ανήκουν στην ΚΝΕ, αλλά στο πιό φρέσκο κομμάτι του Ελληνικού πολιτικού σκηνικού. Που; Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ.

    ΑΦΘΟΝΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΚΡΑΙΠΑΛΗ, ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ...ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΗΘΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑΟΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    Ιδού πώς βεβηλώνεται η ιστορική φράση "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ", προσαρμοσμένη στις...ανάγκες των "πατριωτών" του Λαος

    Αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με ένα φαιδρό θέμα, αυτό της κατασκήνωσης της Νέος στο Τολό Αργολίδας: Και λέμε φαιδρό,γιατί είναι εξοργιστικό να βλέπεις τη νεολαία ενός "πατριωτικού" κόμματος να βαδίζει στα χνάρια άλλων "παρατάξεων" που το μόνο που τους απασχολεί είναι τα πάρτυ στη Μύκονο και αλλού.

    Ακόμα χειρότερα, οι νεολαίοι του Καρατζαφέρη φρόντισαν να...διακοσμήσουν τις καλοκαιρινές κραιπάλες τους ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ: Αυτός είναι ο λόγος που ασχολούμαστε μαζί τους, καθώς θεωρούμε απαράδεκτη τη χρήση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ως ντεκόρ μιας κατασκήνωσης που μόνο...εθνικούς σκοπούς δεν είχε!

    Γιατί το λέμε αυτό; Διότι έχουμε σοβαρές καταγγελίες για τα όσα γίνονται στα συγκεκριμένα κάμπινγκ, από άτομα που έχουν συμμετάσχει! Παρόλα αυτά, προς το παρόν δεν θα τις αναφέρουμε, αλλά θα περιοριστούμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ στην ιστοσελίδα τους. Έτσι, δεν θα μπορούν να κρυφτούν πίσω από τη δήθεν "συκοφαντία" που τάχα τους κάνουμε.

    Απολαύστε λοιπόν το...πατριωτικό κατασκηνωτικό πανηγύρι, με τη βοήθεια κατατοπιστικών σχολίων:
    - Οι κατασκηνωτές σε...απαρτία, στο περιθώριο μιας εκδήλωσης με "πατριώτες" προσκεκλημένους !

    - Και ο "πατριωτισμός" θέλει το αλκοόλ του !

    - Τα ...πατριωτικά νιάτα σε στιγμές χαλάρωσης!!

    - Κατασκηνώτριες σε στιγμές πατριωτικής...έξαψης

    - Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε το...νόημα αυτής της φωτογραφίας: Τι να θέλει να μας δείξει ο "πατριώτης" που την τράβηξε ; Το...κάλλος των κατασκηνωτριών και τις στιγμές ανεμελιάς, λίγο πριν τους "αγώνες" του χειμώνα; Όπως και νά'χει, εμείς δεν τις αναγνωρίζουμε. Οι προσεκτικότεροι (και "γνώστες" των...πραγμάτων), μπορεί !

    Υ.Γ. Καρατζαφέρη μάζεψέ τους (τις): Αρκετά υπέφερε το ΑΚΟΜΑκόμμα, από το σύνδρομο Μανωλίδου-Ψινάκη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η νεολαια του Καρατζαφερη ειναι ανυπαρκτη πια.
    Μετα και τη διαλυση της ΦΟΣ η νεολαια ΛΑΟΣ αποτελειται μονο απο τα τεκνα των στελεχων του ΛΑΟΣ. Μιλαμε το πολυ για 100 ατομα σε ολη την Ελλαδα. Πολλοι απο αυτους μαλιστα ειναι "νεολαιοι" ανω των 30.

    Το ΛΑΟΣ εχει καταντησει το κομμα της πορνειας και της ανηθικοτητας.
    Ντροπη για την καταντια της νεολαιας του ΛΑΟΣ.
    Ειδικα η κοπελα στην τεταρτη φωτογραφια αριστερα που δειχνει το στηθος της φατσα φορα στα λιγουρια της ΝΕΟΣ αποτελει σαφες δειγμα της ποιοτητας των ανθρωπων του ΛΑΟΣ.

    Αισχος!!! Αυτα να τα μαθει ολος ο κοσμος που νομιζει οτι ο Καρατζαφερης ειναι πατριωτης.
    Μα τι περιμενεις οταν οι ιδιοι οι βουλευτες τους συναναστρεφονται με μοδιστρους και ομοφυλοφιλους ! Πραγματικα αισχος !!!

    Περα απο την προφανη αποτυχια της κατασκηνωσης της νεολαιας ΛΑΟΣ (γεμιζουν δε γεμιζουν ενα πουλμαν) δειχνουν οτι δεν διαφερουν σε τιποτα απο τις αλλες νεολαιες που με περισσο θρασος εχουν πολλακις καταγγειλει.
    Να τους χαιρεται ο Καρατζαφερης !

    Τους έχουμε σιχαθεί πια.
    Όλοι εχουν πάρει χαμπάρι οτι το λα(γ)ός
    δεν έχει καμμιά σχέση με την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

    ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΡΑΝΕΙ ΕΔΩ ΜΑΡΑΝΕ 10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

    Η ΜΟΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καρατζαφέρη

    Εχεις χάσει την μπάλλα...τελευταία...μάλλον φλάντζα εκαψες και η μαλακία πάει συννεφο.

    Ποιον πρόεδρο δημοκρατίας ρε χαμένε; είπαμε μας εχετε για μαλακες αλλα δεν ειμαστε πολύ μαλάκες.
    Αντιλαμβάνομαι οτι να συζητάς με τον Γεωργιαδη κάθε μέρα και είναι ενα σοβαρό προβλημα δεν πιστευα όμως ότι θα πειράξει και την υγεία σου.
    Μερικές μαλακίες ακόμα τέτοιες και θα συναγωνίζεσε σε ποσοστό με τους ελεύθερους κυνηγούς.
    Την φλαντζα να την κοιτάξεις γιατί ετσι όπως πάς θα χτυπήσεις μπιελα και μετα αστα να πανε καλυτερα να πας για σκραπ παρα για επισκευή.

    Ακου πρόεδρος δημοκρατίας ο πανηλίθιος...σιγουρα εχετε ενα δικο σας κοσμο εκει στο μπουρδελο του συντάγματος και τα βλέπετε όλα όμορφα οπως φαινονται απο τα πατομπουκαλα που φοράτε.
    Αντε και εις ανωτερα αυριο βγες στα ραδιοφωνα και πες και ο αδελφος του βλακα πρωθυπουργος.
    ΠΩΠΩ ΠΡΟΒΕΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον τελευταίο καιρό κάτι έχουν πάθει όλοι οι Γιώργηδες και αλληλουποστηρίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΗΝ ΦΛΑΝΤΖΑ!!!!ΧΑΝΕΙΣ ΛΑΔΙΑ!!!!

    Ποιος θα το πίστευε ποτε σε αυτον τον τόπο ο Καρατζαφερης αρχηγός κόμματος να αμολαει ότι μαλακια του κατέβει ο ΓΑΠ πρωθυπουργός της Ελλάδος και ολα αυτα τα χαρτογιακαδακια τυπου Παπακωνσταντινου και Ραγκούση να κατεχουν δημόσια αξιώματα και το χειρότερο να αποφασίζουν για την ζωή μας οι βουτυρομπεμπεδες με το σκατομένο βρακί ακόμα.

    Τι θα δουνε άλλο τα μάτια μας σε αυτο τον τόπο!!!! μάλλον δεν τα είδαμε όλα ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποσο θα γλυψεις ακομα ρε ξεφτυλα.
    Ποσο γελοιος εισαι?
    Ποσες μαλακιες θα πεις ακομα για να εισαι στην επικαιροτητα.
    Αρε χουντα που σε χρειαζεται.
    Κατι μαλακες σαν εσενα θα εσελνε πρωτα στην μακρονησο.
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΤΖΦΕΡΗ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ. ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καρατζαφέρη πόσο σε έδειχναν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις?? 7 - 8%??
    Ύστερα απο την δήλωση σου αυτή θα κατέβεις στα ποσοστά της Ντόρας οι πιθανοί σου ψηφοφόροι πιστεύω οτι θα διαθέτουν την στοιχειώδη νοημοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΕΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
    Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΥΡΕΡ

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΝΕΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ "ΠΗΔΗΜΑ" ΜΠΑΣ ΚΑΙ "ΞΕΚ ΩΛΗΣΟΥΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση