GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διαφορά της Δεξιάς από την Αριστερή Σκέψη...

Από τον Lefkio Dorati Μέσα από την ιστορία που θα σας πω, θέλω να σας δείξω με την ταπεινή μου κρίση τη διαφορά της Δεξιάς Σκέψης...

Από τον Lefkio Dorati

Μέσα από την ιστορία που θα σας πω, θέλω να σας δείξω με την ταπεινή μου κρίση τη διαφορά της Δεξιάς Σκέψης από την Αριστερή Σκέψη:
Κάποτε έγινε ένα πολιτικό πείραμα. Επιλέγηκε τυχαία ένας πατέρας του οποίου ο γιος ήταν στο εξωτερικό για σπουδές. Απεσταλμένοι του Κράτους επισκέφτηκαν το σπίτι του πατέρα και του έθεσαν το ερώτημα: Θέλεις να σκοτωθεί ο γιος σου ή να...
παραιτηθεί η Κυβέρνηση;
Χωρίς πολύ σκέψη, ο πατέρας απήντησε: "Φυσικά να είναι καλά ο γιος μου...."
"Δηλαδή από τις δύο επιλογές διαλέγεις να παραιτηθεί η Κυβέρνηση"; " Φυσικά" λέει ο πατέρας...
Μία Δεξιά Κυβέρνηση, εάν η τύχη έφερνε το πρώτο ενδεχόμενο, δεν θα το συσχέτιζε με την παραίτηση της Κυβέρνησης.
Η Αριστερή Κυβέρνηση, θα παραιτείτo ακριβώς για να δείξει ότι, αν και δεν τους δόθηκε επιλογή, θα επέλεγαν και αυτοί την παραίτηση της Κυβέρνησης αντί τη θυσία του παιδιού. Καθήκον προς τον πατέρα.

8 σχόλια

  1. Alain Delon ζεβουζαβιόν κι' ότι μαλακία σου κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωπω μπαρουφες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή δεν καταλάβατε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ήταν αριστερή(κομμουνιστική) κυβέρνηση δεν θα άφηνε με τίποτα να στείλει το γυιό του να σπουδάσει ποτέ στο εξωτερικό,εκτός και άν ήταν στέλεχος του κόμματος.
    Και έχει παρατηρηθεί φαινόμενενο να
    παραιτηθεί κομμουνιστική κυβέρνηση ή καθεστώς καλύτερα?.Μόνο καταρρέουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί μα*ακίες αναρτήσεις είναι αυτές;
    Το χέρι πάνω από το τραπέζι, μεγάλο παιδί είσαι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτά παθαίνει κανείς μετά από 2 χρόνια σοσιαλιστικής διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ.. η μαμακία τον χτυπάει στον εγκέφαλο.. εντελώς όμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΝΩΡΙΣ...

    ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗ ΝΔ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    Σχολιάζει ο Γιάννης Παπαγιάννης.

    Το πιο εντυπωσιακό γεγονός που προκύπτει από αυτά που δημοσιεύσαμε χθες για τον διευθυντή του Mega (εδώ) δεν είναι μόνο το δημοσιογραφικό παράδοξο σε σχέση με το παράπονό του για την κριτική της Νέας Δημοκρατίας στον Βενιζέλο και όχι στον Παπανδρέου, αλλά...και κάτι ακόμα. Πολύ σημαντικό κατά την γνώμη μας.

    Ότι ο διευθυντής του μεγαλύτερου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας, δεν έχει την ικανότητα να αντιληφθεί ότι ο Βενιζέλος από την στιγμή που ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών τελείωσε από εφεδρεία του ΠΑΣΟΚ.

    Όταν και εφόσον ανοίξει η επόμενη μέρα στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, άλλα πρόσωπα θα παίξουν δυνατά στη διαδοχή. Πρόσωπα έκπληξη όπως ο Λοβέρδος ή ακόμα και ο Λαμπρινίδης, εάν οι Παπανδρεϊκοί επιλέξουν ένα άφθαρτο πρόσωπο, θα είναι οι διάδοχοι του Γιώργου Παπανδρέου. Πάντως ΟΧΙ ο Βενιζέλος, ο οποίος το πιθανότερο είναι να έχει την τύχη που είχε η Ντόρα Μπακογιάννη μέσα στη Νέα Δημοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση