GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχολεία στο «κόκκινο»...

Από το tvxs.gr Η ίδια η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έχει χαρακτηρίσει την εφετινή σχολική χρονιά ως τη « δυσκολότερη μεταπολεμική », κ...

Από το tvxs.gr

Η ίδια η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έχει χαρακτηρίσει την εφετινή σχολική χρονιά ως τη «δυσκολότερη μεταπολεμική», κυρίως υπό το βάρος της περιορισμένης χρηματοδότησης. Μαζικές συνταξιοδοτήσεις προσωπικού, σχεδόν μηδαμινές προσλήψεις, καθυστερήσεις στην έκδοση των βιβλίων και εξαγγελίες για κινητοποιήσεις με το «καλημέρα» διαμορφώνουν ένα...
εκρηκτικό σκηνικό στην Α’βάθμια και Β’βάθμια εκπαίδευση.
«Βραχνάς» τα κενά
Σπεύδοντας να διασφαλίσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα λόγω των εξαγγελθέντων αλλαγών στο Ασφαλιστικό, εφέτος συνταξιοδοτούνται 6.000 εκπαιδευτικοί -τα τελευταία χρόνια έχει περίπου τριπλασιαστεί ο αριθμός των πρόωρων αποχωρήσεων από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Ωστόσο, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε αφενός το διορισμό μόλις 600 εκπαιδευτικών (120 δάσκαλοι, 480 καθηγητές), αφετέρου τη μείωση του αριθμού των αναπληρωτών κατά 50% σε σύγκριση με την περσινή χρονιά (από 15.800 στους 7.900).
Φόβοι για «άδειες» αίθουσες
Τα συνδικάτα ερμηνεύουν την εξέλιξη ως υποβάθμιση του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος και μιλούν για τη χειρότερη σχολική χρονιά των τελευταίων 50 ετών. Σύμφωνα με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), τα κενά προσωπικού στην Α’βαθμια εκπαίδευση, δηλαδή στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία, θα ανέλθουν περίπου στα 5.159 (2.412 δάσκαλοι, 1.503 νηπιαγωγοί, 1.244 καθηγητές -φυσικής αγωγής, αγγλικών, μουσικής). Μάλιστα, αν συνυπολογιστούν και οι ελλείψεις στα ολοήμερα σχολεία με το ενιαίο αναμορφωμένο πρόγραμμα, τα κενά εκτιμάται ότι αγγίζουν τα 7.000. Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Κομνηνός Μαντάς αναφέρει χαρακτηριστικά πως έως και το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου έχουν συνταξιοδοτηθεί περισσότεροι από 3.000 εκπαιδευτικοί Α’βάθμιας εκπαίδευσης και στη θέση τους διορίζονται 119 εκπαιδευτικοί: 1 για κάθε 28 συνταξιούχους.
Καταγγέλλουν τη λιτότητα
Στο ίδιο πλαίσιο, η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) αμφισβητεί ότι μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες, από τη στιγμή που προσλαμβάνονται μόνο 600 εκπαιδευτικοί, διαβλέποντας «εκρηκτικά προβλήματα στη λειτουργία του δημόσιου σχολείου» από ελλείψεις και στις βασικές ειδικότητες: φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί. Οριοθετόντας πολιτικά τη σημερινή πραγματικότητα, εντοπίζει «ακόμη ένα πλήγμα της εφαρμοζόμενης πολιτικής του Μνημονίου στην Παιδεία». Γενικότερα, επισημαίνει παράγοντες όπως «η παρατηρούμενη αύξηση του μαθητικού δυναμικού, το κλείσιμο εκατοντάδων σχολείων και οι συνολικά μειωμένες δαπάνες για το 2011». Εκφράζει, δε, αντίθεση στην επιδίωξη του υπουργείου Παιδείας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα «με την αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα, το κλείσιμο σχολείων και τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα». Εν κατακλείδι, ζητά διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών.
Το υπουργείο επιμένει
Μπροστά σε όλες αυτές τις αντιδράσεις οι οποίες αναμένεται να μετουσιωθούν σε κινητοποιήσεις με την έναρξη της σχολικής περιόδου, το υπουργείο Παιδείας αντιτάσσει ότι τα κενά θα καλυφθούν με κινήσεις όπως η επιστροφή των αποσπασμένων (σε φορείς και οργανισμούς) εκπαιδευτικών, η εξοικονόμηση εκπαιδευτικού προσωπικού από τη συγχώνευση 1.933 σχολικών μονάδων σε 877 και η μετακίνηση 900 εκπαιδευτικών από τη Β’βάθμια στην Α’βάθμια εκπαίδευση. Υπογραμμίζει, μάλιστα, ότι στο παρελθόν η σχολική σαιζόν έχει ξεκινήσει με μεγάλα κενά σε προσωπικό παρά το γεγονός ότι είχε σημειωθεί μεγάλος αριθμός προσλήψεων -εδώ επικαλείται το παράδειγμα του 2009 (8.000 κενά, 2.770 προσλήψεις στην Α’βαθμια). Η ηγεσία του υπουργείου διαβεβαιώνει ότι έχει προηγηθεί ένας «πολύ σωστός προγραμματισμός, παρά το σφίξιμο στα λουριά». Υπερασπιζόμενη τον εξορθολογισμό στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου έχει δηλώσει πως 1000 εκπαιδευτικοί στην Τεχνική Εκπαίδευση εντοπίστηκαν να εργάζονται από 0 έως 3 ώρες την εβδομάδα, διαμηνύοντας ότι από εδώ και στο εξής το διδακτικό ωράριο θα εξαντλείται από όλους. H ίδια έχει προαναγγείλει αυστηρότερα κριτήρια για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών και αντιμετώπιση του φαινομένου της υπεραριθμίας με δειγματοληπτικό έλεγχο σε σχολικές μονάδες. Eπιπλέον, προκειμένου για την κάλυψη των εφετινών αναγκών και μετά από σχετική έγκριση του υπουργικού συμβουλίου, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε χθες το διορισμό 546 εκπαιδευτικών Α'βάθμιας και Β' βάθμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2011-12 (με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου).
«Αγώνας δρόμου» για τα βιβλία
Συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ καταγγέλλουν «αδικαιολόγητες καθυστερήσεις» από τον -υπό κατάργηση- Οργανισμό Έκδοσης Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ) στην προμήθεια χαρτιού και στην έκδοση των σχολικών εγχειριδίων για την Α’βάθμια και τη Β’εκπαίδευση. Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παράδοση του συνόλου των βιβλίων στα σχολεία το Δεκέμβριο. Το υπουργείο Παιδείας θεωρεί ότι τα «βασικά» βιβλία θα βρίσκονται στα σχολεία αμέσως μετά την έναρξη της σαιζόν (12 Σεπτεμβρίου) και θα παραδοθούν στους μαθητές μέσα στις πρώτες εβδομάδες. Τα υπόλοιπα, σημειώνει, θα βρίσκονται στις αίθουσες έως την αρχή του Οκτωβρίου.

10 σχόλια

  1. Βιβλία δεν έστειλε, αλλά χάρισε 970,000 στους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ
    Μπορεί η Παιδεία να είναι κυριολεκτικά μπάχαλο στην Ελλάδα, με σχολεία και Πανεπιστήμια να έχουν βάλει λουκέτο ωστόσο η Υπουργός Παιδείας δε φαίνεται να αποθαρρύνεται.

    Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα το newscode.gr , στις 27 Ιουλίου και χωρίς να έχει....
    βρεθεί μέχρι τότε λύση στο ζήτημα των σχολικών βιβλίων, η Άννα Διαμαντοπούλου με απόφαση της χορήγησε τη ΓΣΕΕ με 970.000 ευρώ για τις ανάγκες του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής και του ΙΝΕ.

    Αλήθεια αυτά τα χρήματα κυρία Υπουργέ δε μπορούσαν αν χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των δαπανών των σχολικών βιβλίων; Εκτός αν οι συνδικαλιστική «συνεισφορά» είναι σημαντικότερη από των μαθητών στην επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ, οπότε και τους δώσατε προτεραιότητα.

    http://www.prionokordela.gr/


    - ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑ ;
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων αρχήτοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 7:00 μμ ΣTO KYBE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΘΝΑΡΧΟΥ
    ΜΑΚΑΡΙΟΥ 1 ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ
    ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟΙ ΦΟΡΟΤΕΝΙΚΟΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    Για τη συγκρότηση ευρύτατου μετώπου πολιτών και κινήσεων
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

    Ανατροπή της ληστρικής φοροεπιδρομής του εχθρικού κράτους

    Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σήμερα
    αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη λαίλαπα μέτρων φορολογικής
    λεηλασίας που έχει λάβει ποτέ κυβέρνηση κράτους στη μεταπολεμική
    ιστορία και όλες τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις που
    στέκονται στο πλάι του, να ορθώσουμε το ανάστημα μας
    και να διατρανώσουμε τη θέληση μας να μην επιτρέψουμε
    στο εχθρικό προς το λαό κράτος να υλοποιήσει τις ολέθριες
    αυτές αποφάσεις που υπονομεύουν την υπόστασή μας και τη
    ζωή μας. Δεν θα υποταχθούμε όπως η δωσίλογη κυβέρνηση
    στα κελεύσματα των τοκογλύφων δανειστών που επιμένουν
    να αξιώνουν τις εξωφρενικές τους απαιτήσεις από ένα
    κρατικό χρέος που έχει ουσιαστικά εξοφληθεί και παρ
    όλα αυτά το διογκώνουν συνεχώς, μόνο και μόνο για να
    δημεύσουν όλο τον πλούτο της χώρας δημόσιο και ιδιωτικό
    και να μας μετατρέψουν σε ανέστιους πρόσφυγες.
    Με αίσθημα αλληλεγγύης και ομοψυχίας πρέπει να προστατέψουμε
    τη συνέχιση της ζωής μας και να μην σκύψουμε αυτή
    τη φορά το κεφάλι. Αυτό που έχουμε να επιλέξουμε με τη
    στάση μας είναι Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ. Επειδή το γνωρίζουν
    μας εκφοβίζουν. Αν πληρώσουμε από το υστέρημα που μας
    έχουν ακόμη αφήσει, προετοιμάζουμε το επόμενο σφαγείο
    μας. Αν αρνηθούμε, κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα
    για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Το προσκλητήριο
    αυτό ας γίνει ο προμαχώνας των αντιστάσεών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 7:00 μμ ΣTO KYBE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΘΝΑΡΧΟΥ
    ΜΑΚΑΡΙΟΥ 1 ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ
    ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟΙ ΦΟΡΟΤΕΝΙΚΟΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    Για τη συγκρότηση ευρύτατου μετώπου πολιτών και κινήσεων
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

    Ανατροπή της ληστρικής φοροεπιδρομής του εχθρικού κράτους

    Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σήμερα
    αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη λαίλαπα μέτρων φορολογικής
    λεηλασίας που έχει λάβει ποτέ κυβέρνηση κράτους στη μεταπολεμική
    ιστορία και όλες τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις που
    στέκονται στο πλάι του, να ορθώσουμε το ανάστημα μας
    και να διατρανώσουμε τη θέληση μας να μην επιτρέψουμε
    στο εχθρικό προς το λαό κράτος να υλοποιήσει τις ολέθριες
    αυτές αποφάσεις που υπονομεύουν την υπόστασή μας και τη
    ζωή μας. Δεν θα υποταχθούμε όπως η δωσίλογη κυβέρνηση
    στα κελεύσματα των τοκογλύφων δανειστών που επιμένουν
    να αξιώνουν τις εξωφρενικές τους απαιτήσεις από ένα
    κρατικό χρέος που έχει ουσιαστικά εξοφληθεί και παρ
    όλα αυτά το διογκώνουν συνεχώς, μόνο και μόνο για να
    δημεύσουν όλο τον πλούτο της χώρας δημόσιο και ιδιωτικό
    και να μας μετατρέψουν σε ανέστιους πρόσφυγες.
    Με αίσθημα αλληλεγγύης και ομοψυχίας πρέπει να προστατέψουμε
    τη συνέχιση της ζωής μας και να μην σκύψουμε αυτή
    τη φορά το κεφάλι. Αυτό που έχουμε να επιλέξουμε με τη
    στάση μας είναι Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ. Επειδή το γνωρίζουν
    μας εκφοβίζουν. Αν πληρώσουμε από το υστέρημα που μας
    έχουν ακόμη αφήσει, προετοιμάζουμε το επόμενο σφαγείο
    μας. Αν αρνηθούμε, κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα
    για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Το προσκλητήριο
    αυτό ας γίνει ο προμαχώνας των αντιστάσεών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που πρεπει να ερευνηθει και πως γραφτηκε σε διδακτορικο και το πως εγινε συμβουλος

    Την Μπουντα Ελενη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε γιατι πληρωνονται απο τα ιδιωτικα με χοντρα παρανομα χρηματα σε πακετα.Δηλ. χαλαστε τα καλα δημοσια για να ξαναερθουν τα παιδια στα ιδιωτικα!

    Η Μπουντα Ελενη τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων που εχει μονο δυο σχολεια απο τα 120, που ειναι μια παρανομη ΕΛΜΕ με προεδρο την Παπατσιμπα Λαμπρινη με πληρωμενο διδακτορικο.

    Η μεγαλη λουμπινα ειναι η Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων Γιούλης Ρουμπέα με τις χοντρες μιζες που εκμεταλευτται και την Παπατσιμπα και θα της φαει και την θεση στο ΠΣΠΑ μετα τις κρισεις και θα την διωξει μαζι με τον βλακα που τον δουλευουν οτι θα γινει επικουρος...μαλακας.. Ψαχτε την περιουσια της Ρουμπεα Γιουλης της λαμογιας.,


    Περνει μιζες απο καθηγητες για να τους υποσχετε οτι θα μενουν στο σχολειο και μετα τις κρισεις.


    Η δήθεν «ακομμάτιστη» ΕΛΜΕ - προτύπων συμμετείχε και συνέβαλε με προτάσεις στο αντιδραστικό νομοσχέδιο. Σε ανακοίνωσή της (13-4-2011) χαρακτηρίζει θετικό σε γενικές γραμμές το νομοσχέδιο.

    Τις μιζες τις μοιραζεται με την Μπουντα Ελενη και τον Ματθαιο Δημητρη που εχει φαει τα λεφτα απο τα ΠΕΕΚ Κηφησιας, παλιο παλιομουτρο στο χωριο των ιδιωτικων...Να ψαξει το ΣΔΟΕ ην περιουσια του.

    Αυτη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της ειναι παρανομα στο ΠΣΠΑ Σκουφα 45 γιατι ειναι υπεραριθμοι και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

    Ο Παπατσιμπας συζυγος εχει λιγες ωρες επιτηδες για να αραζει και να πληρωνεται ξαπλωτα καθως και ενας γλοιωδης Γλενης ο καραφλος και δυο φιλολογινες - λεμε τωρα- του ΣΥΡΙΖΑ και το κρατος πληρωνει τον παρανομο)
    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει παντου και πλωρωνεται δωρεαν μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης που δεν διδασκει κανονικο ωραριο αλλα το παιζει συνδικαλιστρια και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 120) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

    Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ Παπατσιμπα " ακομα και ολους τους πασοκτζηδες και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

    Γιωργο

    διωξε την Διαμαντοπουλου Αννα και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

    Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο και με τις μασες που εκνε στα ΠΕΚ Κηφισιας οπου δεν πληρωνε κανεναν ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
    Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

    Τα δυαλυουν ολα τα πειραματικα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

    Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

    Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη την ασχετη να σε σκαβει και να τα κονομαει.....Αννα θα την παθεις σαν την Γιανακου!

    Που ειναι τα χρηματα ανοικοδομησης του ΠΣΠΑ να γινει εισαγγελικος ελεγχος πως βγηκε η νεα διευθυνση αν εχει διοριστει απο την Διαμαντοπουλου, ποσες ωρες διδασκει αν ειναι καλα ψυχιατρικα ... και ποιοι πιεζουν εκβιαζουν μαθητες και καταστασεεις να γινει προτυπο.
    Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων Γιούλης Ρουμπέα,

    Διαμαντοπουλου Αννα να τεθει σε διαθεσιμοτητα η Παπατσιμπα Λαμπρινη ο ανθρωπος της δεξιας με μασκα ΣΥΡΙΖΑ μεσα στο Υπουργειο.

    Να μπουν εισαγγελεις να ψαξουν βαθεια.
    Ολα αυτα εχουν σταλει στο ΣΔΟΕ στον Εισαγγελεα και στον Ρακινζτη..

    Αριστειδου Ελευθερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που πρεπει να ερευνηθει και πως γραφτηκε σε διδακτορικο και το πως εγινε συμβουλος

    Την Μπουντα Ελενη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε γιατι πληρωνονται απο τα ιδιωτικα με χοντρα παρανομα χρηματα σε πακετα.Δηλ. χαλαστε τα καλα δημοσια για να ξαναερθουν τα παιδια στα ιδιωτικα!

    Η Μπουντα Ελενη τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων που εχει μονο δυο σχολεια απο τα 120, που ειναι μια παρανομη ΕΛΜΕ με προεδρο την Παπατσιμπα Λαμπρινη με πληρωμενο διδακτορικο.

    Η μεγαλη λουμπινα ειναι η Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων Γιούλης Ρουμπέα με τις χοντρες μιζες που εκμεταλευτται και την Παπατσιμπα και θα της φαει και την θεση στο ΠΣΠΑ μετα τις κρισεις και θα την διωξει μαζι με τον βλακα που τον δουλευουν οτι θα γινει επικουρος...μαλακας.. Ψαχτε την περιουσια της Ρουμπεα Γιουλης της λαμογιας.,


    Περνει μιζες απο καθηγητες για να τους υποσχετε οτι θα μενουν στο σχολειο και μετα τις κρισεις.


    Η δήθεν «ακομμάτιστη» ΕΛΜΕ - προτύπων συμμετείχε και συνέβαλε με προτάσεις στο αντιδραστικό νομοσχέδιο. Σε ανακοίνωσή της (13-4-2011) χαρακτηρίζει θετικό σε γενικές γραμμές το νομοσχέδιο.

    Τις μιζες τις μοιραζεται με την Μπουντα Ελενη και τον Ματθαιο Δημητρη που εχει φαει τα λεφτα απο τα ΠΕΕΚ Κηφησιας, παλιο παλιομουτρο στο χωριο των ιδιωτικων...Να ψαξει το ΣΔΟΕ ην περιουσια του.

    Αυτη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της ειναι παρανομα στο ΠΣΠΑ Σκουφα 45 γιατι ειναι υπεραριθμοι και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

    Ο Παπατσιμπας συζυγος εχει λιγες ωρες επιτηδες για να αραζει και να πληρωνεται ξαπλωτα καθως και ενας γλοιωδης Γλενης ο καραφλος και δυο φιλολογινες - λεμε τωρα- του ΣΥΡΙΖΑ και το κρατος πληρωνει τον παρανομο)
    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει παντου και πλωρωνεται δωρεαν μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης που δεν διδασκει κανονικο ωραριο αλλα το παιζει συνδικαλιστρια και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 120) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

    Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ Παπατσιμπα " ακομα και ολους τους πασοκτζηδες και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

    Γιωργο

    διωξε την Διαμαντοπουλου Αννα και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

    Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο και με τις μασες που εκνε στα ΠΕΚ Κηφισιας οπου δεν πληρωνε κανεναν ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
    Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

    Τα δυαλυουν ολα τα πειραματικα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

    Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

    Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη την ασχετη να σε σκαβει και να τα κονομαει.....Αννα θα την παθεις σαν την Γιανακου!

    Που ειναι τα χρηματα ανοικοδομησης του ΠΣΠΑ να γινει εισαγγελικος ελεγχος πως βγηκε η νεα διευθυνση αν εχει διοριστει απο την Διαμαντοπουλου, ποσες ωρες διδασκει αν ειναι καλα ψυχιατρικα ... και ποιοι πιεζουν εκβιαζουν μαθητες και καταστασεεις να γινει προτυπο.
    Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων Γιούλης Ρουμπέα,

    Διαμαντοπουλου Αννα να τεθει σε διαθεσιμοτητα η Παπατσιμπα Λαμπρινη ο ανθρωπος της δεξιας με μασκα ΣΥΡΙΖΑ μεσα στο Υπουργειο.

    Να μπουν εισαγγελεις να ψαξουν βαθεια.
    Ολα αυτα εχουν σταλει στο ΣΔΟΕ στον Εισαγγελεα και στον Ρακινζτη..

    Αριστειδου Ελευθερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που πρεπει να ερευνηθει και πως γραφτηκε σε διδακτορικο και το πως εγινε συμβουλος

    Την Μπουντα Ελενη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε γιατι πληρωνονται απο τα ιδιωτικα με χοντρα παρανομα χρηματα σε πακετα.Δηλ. χαλαστε τα καλα δημοσια για να ξαναερθουν τα παιδια στα ιδιωτικα!

    Η Μπουντα Ελενη τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων που εχει μονο δυο σχολεια απο τα 120, που ειναι μια παρανομη ΕΛΜΕ με προεδρο την Παπατσιμπα Λαμπρινη με πληρωμενο διδακτορικο.

    Η μεγαλη λουμπινα ειναι η Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων Γιούλης Ρουμπέα με τις χοντρες μιζες που εκμεταλευτται και την Παπατσιμπα και θα της φαει και την θεση στο ΠΣΠΑ μετα τις κρισεις και θα την διωξει μαζι με τον βλακα που τον δουλευουν οτι θα γινει επικουρος...μαλακας.. Ψαχτε την περιουσια της Ρουμπεα Γιουλης της λαμογιας.,


    Περνει μιζες απο καθηγητες για να τους υποσχετε οτι θα μενουν στο σχολειο και μετα τις κρισεις.


    Η δήθεν «ακομμάτιστη» ΕΛΜΕ - προτύπων συμμετείχε και συνέβαλε με προτάσεις στο αντιδραστικό νομοσχέδιο. Σε ανακοίνωσή της (13-4-2011) χαρακτηρίζει θετικό σε γενικές γραμμές το νομοσχέδιο.

    Τις μιζες τις μοιραζεται με την Μπουντα Ελενη και τον Ματθαιο Δημητρη που εχει φαει τα λεφτα απο τα ΠΕΕΚ Κηφησιας, παλιο παλιομουτρο στο χωριο των ιδιωτικων...Να ψαξει το ΣΔΟΕ ην περιουσια του.

    Αυτη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της ειναι παρανομα στο ΠΣΠΑ Σκουφα 45 γιατι ειναι υπεραριθμοι και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

    Ο Παπατσιμπας συζυγος εχει λιγες ωρες επιτηδες για να αραζει και να πληρωνεται ξαπλωτα καθως και ενας γλοιωδης Γλενης ο καραφλος και δυο φιλολογινες - λεμε τωρα- του ΣΥΡΙΖΑ και το κρατος πληρωνει τον παρανομο)
    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει παντου και πλωρωνεται δωρεαν μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης που δεν διδασκει κανονικο ωραριο αλλα το παιζει συνδικαλιστρια και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 120) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

    Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ Παπατσιμπα " ακομα και ολους τους πασοκτζηδες και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

    Γιωργο

    διωξε την Διαμαντοπουλου Αννα και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

    Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο και με τις μασες που εκνε στα ΠΕΚ Κηφισιας οπου δεν πληρωνε κανεναν ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
    Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

    Τα δυαλυουν ολα τα πειραματικα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

    Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

    Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη την ασχετη να σε σκαβει και να τα κονομαει.....Αννα θα την παθεις σαν την Γιανακου!

    Που ειναι τα χρηματα ανοικοδομησης του ΠΣΠΑ να γινει εισαγγελικος ελεγχος πως βγηκε η νεα διευθυνση αν εχει διοριστει απο την Διαμαντοπουλου, ποσες ωρες διδασκει αν ειναι καλα ψυχιατρικα ... και ποιοι πιεζουν εκβιαζουν μαθητες και καταστασεις να γινει προτυπο.
    Η Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων η Γιούλη Ρουμπέα, θα περασει καλα σε λιγο...

    Διαμαντοπουλου Αννα να τεθει σε διαθεσιμοτητα η Παπατσιμπα Λαμπρινη ο ανθρωπος της δεξιας με μασκα ΣΥΡΙΖΑ μεσα στο Υπουργειο.

    Να μπουν εισαγγελεις να ψαξουν βαθεια.
    Ολα αυτα εχουν σταλει στο ΣΔΟΕ στον Εισαγγελεα και στον Ρακινζτη..

    Αριστειδου Ελευθερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Το άλλο με τον Τοτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση