GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέστειλαν την απεργία οι ταξιτζήδες...

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων -με 13 ψήφους υπέρ και έξι κατά- αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, μετά από πολύωρη συνεδρί...

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων -με 13 ψήφους υπέρ και έξι κατά- αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, μετά από πολύωρη συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, αποφασίστηκε η αναστολή της απεργίας μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου με την ελπίδα ότι έως τότε ο υπουργός Μεταφορών θα έχει καταθέσει τις τελικές του προτάσεις για το άνοιγμα του επαγγέλματος.
Οι λόγοι, όπως αναφέρουν οι αυτοκινητιστές, που τους οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι...
μεταξύ άλλων «η καθολική αναγνώριση των δίκαιων αιτημάτων τους στη Βουλή, συμπαράσταση από όλα τα πολιτικά κόμματα και η έμπρακτη συμπαράσταση των περιφερειαρχών».
Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της Ρόδου και της Σάμου. Κατά της αναστολής της απεργίας ψήφισαν οι εκπρόσωποι των σωματείων από τη Σπάρτη, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, και την Πάτρα και δύο συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ από την Αθήνα. Εκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες ταξί της Κρήτης, αποφάσισαν τελικά να συμπορευτούν με την πλειοψηφία και ψήφισαν υπέρ της αναστολής.
Ενταση προκλήθηκε στα γραφεία της Πειραιώς όπου συγκλήθηκε το δ.σ., όταν ιδιοκτήτες ταξί που διαφωνούσαν με τη λήξη των κινητοποιήσεων πληροφορήθηκαν για την έκβαση της συνεδρίασης.
Νωρίτερα, οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας μετέβησαν στα διόδια του Ρίου, στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, ανοίγοντας τις μπάρες για να περνούν ελεύθερα οι διερχόμενοι οδηγοί. Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης άρχισαν να αποχωρούν από το σημείο.

7 σχόλια

  1. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταριφόσκυλα, μαλακοταρίφες, τι έγινε;;; Τη φάγαμε τη παπάρα; Τον ήπιαμε κανονικά; Που είναι οι λεονταρισμοί σας; Κοτούλες! Κο-κο-κο-κο-κο-κόοοοοοοο-οοο! Το κάνατε το αυγουλάκι! Ξαναβάλτε το τώρα στο κώλο σας και βγάλτε το από το στόμα. Και μετά φτου και από την αρχή. Σούργελα! Θέλατε και συμπαράσταση από την κοινωνία! Όλα εδώ πληρώνονται. Να που καταλήγει η βρωμερή συμπεριφορά σας τόσα χρόνια στους πελάτες σας, Έλληνες και ξένους. ΚΑΦΡΟΙ, ΚΡΕΤΙΝΟΙ! Σκασμός και τσιμουδιά τώρα. Προσαρμοστείτε και βουλώστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...μην του μιλατε του.. ταξιου, αφηστε το να κλαψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΙ ΔΩΔΗΚΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ 10 ΔΡΑΧΜΕΣ ΧΑΡΤΟΣΙΜΟ ,ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΠΟΟΙΟΥΣ ΤΙΣ ΕΔΙΝΑΝ !!!
    ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΛΟ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Η ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ !!!
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον ρουφήξατε κιτρινιάρηδες. Ο βαψομαλιάς με τις παπάρες που έλεγε τον ρούφηξε τον πούλο. Να πάει τώρα στη Συγγρού να πάρει καινούρια γραμμή. Κολοταρίφες τέλος τα 300.000 € η άδεια. Αρκετά μας ρουφήξατε. Ρουφάτε τώρα τον πούλο. ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ά, ρε πόσο επίκαιρος είναι ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ!!!
    (Φυσικά και δεν μιλώ για Στάλιν και δεκαετία 1930... έτσι? Να εξηγούμαστε!)

    Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ έφαγε τα ψωμιά του και... Τελείωσε...Δυστυχώς!!
    Το τελευταίο του Στάδιο, η Χρηματιστηριακή Παγκοσμιοποίηση Κεφαλαίων- χωρίς καμιά Παραγωγική Δραστηριότητα- ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ!

    Το μεγάλο στοίχημα για την διάσωση του Καπιταλισμού ΕΙΝΑΙ:

    Μπορεί η σημερινή κατάσταση (ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ) του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ να ελεγχθεί με ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ???

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Ο Χ Ι ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

    Δυστυχώς δεν μπορεί...

    Και τί θα γίνει τότε?

    Λυπάμαι... αλλά WHO KNOWS?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση