GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτές θυμίζουν την υπόθεση Κοσκωτά...

Από το http://www.enet.gr/ Δύο ερωτήσεις, σχόλια επί της ουσίας , προς και για τον υπουργό Οικονομικών για την υπόθεση της υπεξαίρεσ...

Από το http://www.enet.gr/

Δύο ερωτήσεις, σχόλια επί της ουσίας, προς και για τον υπουργό Οικονομικών για την υπόθεση της υπεξαίρεσης 51 εκατ. ευρώ από την Proton Bank, που αποκάλυψε η «Ε», κατατέθηκαν χθες στη Βουλή από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη και από τους ανεξάρτητους, που εκπροσωπούν το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών, Γ. Δημαρά και Β. Οικονόμου.
«Η ενισχυθείσα από το Δημόσιο Proton Bank στα δίχτυα της αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος», τιτλοφορείται...
 η ερώτηση Παπαδημούλη.
Ο βουλευτής κάνει αναφορά στα δημοσιεύματα της «Ε», υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα ότι «την ίδια στιγμή που η ΤτΕ ερευνούσε αντικανονικές συναλλαγές και η αρχή για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος διαπίστωνε υπεξαίρεση 51 εκατ. ευρώ να ενισχύσει στις 14/7/2011 με 100 εκατ. ευρώ για λόγους διατήρησης της συστημικής ευστάθειας του εγχώριου χρηματοπιστωτικού τομέα, παρά τις αρνητικές γνωμοδοτήσεις δύο στελεχών».
Ο κ. Παπαδημούλης ζητεί να πλήροφορηθεί μεταξύ άλλων: Πότε και ποιοι έκαναν εκ μέρους της ΤτΕ αυτό τον πλημμελή έλεγχο για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου από τον κ. Λαυρεντιάδη. Αν ήταν ενήμερη η ηγεσία του ΥΠΟ και αν και πώς αντέδρασε.
Για διαδικασία παράνομων πράξεων, με όμοιό τους μόνο την πολύκροτη υπόθεση Κοσκωτά, κάνουν λόγο οι Γ. Δημαράς και Β. Οικονόμου. Αναφέρουν μάλιστα πληροφορίες, βάσει των οποίων η ΤτΕ και το ΥΠΟ ενέκριναν, καθ'υπέρβαση των ορίων του νόμου, καταθέσεις κρατικών διαθεσίμων στην εν λόγω τράπεζα ύψους 135 εκατ. ευρώ, λήξεως 15/7/2011 και 160 εκατ. ευρώ στις 14 Ιουλίου.
«Η νομιμότητα είναι νομιμότητα, αυτή υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και δεν μπορεί να προκύπτει συγκυριακά. Να αναζητηθούν οι ευθύνες και να εφαρμοστεί ο νόμος χωρίς συμψηφισμούς», σχολίασε εκ μέρους της Δημοκρατικής Αριστεράς ο βουλευτής Ν. Τσούκαλης, αναφερόμενος στην αιτιολογία - απάντηση Βενιζέλου.

5 σχόλια

  1. 3 Αυγ. 2013
    Δελτίο τύπου από το μέλλον.


    Εκτελέστηκε ξημερώματα σήμερα στο Γουδί το μέλος Εγκληματικής Οργάνωσης του Χρηματιστηρίου και της δοσίλογης Χούντας των Τραπεζιτών, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ +

    Ο εγκληματίας είχε καταδικαστεί από το ειδικό δικαστήριο που συνεστάθη αμέσως μετά την αποκατάσταση της συνταγματικά νόμιμης εξουσίας, όπου αντιμετώπισε κατηγορίες για έσχατη προδοσία, μετά από σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την υπεξαίρεση της ψήφου, την περιφρόνηση της λαϊκής ετυμηγορίας, την καταλήστευση και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και της κληρονομιάς των Ελλήνων, πολλαπλές συνταγματικές εκτροπές, βασανισμούς πολιτών, χρήση απαγορευμένων χημικών όπλων εναντίον διαδηλωτών και παράνομη εκχώρηση εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.

    Οι δίκες των δοσίλογων συνεχίζονται.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, δικηγόροι, προσωπικότητες, πανεπιστημιακοί και όλες οι υγιής δυνάμεις της χώρας μαζί με το λαό, χέρι-χέρι, πρέπει να καταπολεμήσουμε τη λαίλαπα που θερίζει τη χώρα μας. Ενάντια στους κουκουλοφόρους νόμους και κουκουλοφόρους παράγοντες που με τη κουκούλα της ατιμωρησίας κουκουλώνουν και προστατεύουν τους κλέφτες και τους προδότες του ελληνικού λαού.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά βολεύεται ο Βενιζέλος…

    Ακόμη δεν κάθισε στην καρέκλα του καλά – καλά ο νέος υπουργός Οικονομικών και άρχισε τις λογιστικές αλχημείες,
    τις νυχτερινές τροπολογίες
    και τις περίεργες αποφάσεις.

    Σήμερα η Ελευθεροτυπία τον βγάζει ξανά στη σέντρα για την Proton Bank ενώ ήδη από τη Ν.Δ. φτιάχνουν μια σούμα με τις έκτακτες εισφορές και τις....μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο του.

    Ο ίδιος βολεύεται μια χαρά από τη διαμάχη των ταξιτζήδων με τον Ραγκούση καθώς το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είναι στραμμένο προς τα εκεί και μπορεί ανενόχλητος να περνά ό,τι θέλει.....

    ΝΕΟ ΚΟΣΚΩΤΑΔΣ ..ΚΑΝΕΙ
    Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να γιατι λοιπον ολο αυτο το παγκοσμιο κυνηγι του καπνισματος!!!! ουτε τα προσχηματα δεν κρατησαν εδω στη χωρα μας!!! χρονια ειχε καημο ο...."προθυπουργος" μας ο "κυριος" παπανδρεου να νομιμοποιησει τα ναρκωτικα με οτι συνεπαγεται αυτο!!!! (γνωστο ειναι οτι η πρεζα ειναι η πλεον μεγαλη μπιζνα) ....τσουπ!! μετα το νομο που απαγορευει το καπνισμο, εφερε το πολυποθητο νομο για τη νεα φουρνια πρεαζακηδων!!! το ονειρο τους λοιπον ειναι να αποχαυνωθει η νεολαια, να πεσουν ολοι οι νεοι στη πρεζα, να κοιμουνται δηλαδη η νεοι, που ειναι οι μονοι που αντιστεκονται, οι μονοι που διαμαρτυρονται.....παρτε τωρα πρεζα σου λεει ο γιωργακης να δουμε αν θα εχετε κουραγιο να βγαινετε στους δρομους πλεον....
    ρε τζεφρυ....ουτε τα προσχηματα δεν κρατησες βρε κεφαλααααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ουγγαρία: Δίωξη της προηγούμενης σοσιαλΗστικής κυβέρνησης
    από το δεξιό συνασπισμό που κυβερνάει.

    Την ποινική δίωξη των προκατόχων της, Σοσιαλιστικών κυβερνήσεων,
    που η ίδια θεωρεί ένοχες για την αύξηση του κρατικού χρέους.

    Δρομολογεί με την Συνταγματική της πλειοψηφία των δύο τρίτων η δεξιά Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση