GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την Σούπερ Λίγκα...

Δεκτά έγιναν από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου, με τα οποία ζητούσε να απαγορευτεί η αντικ...

Δεκτά έγιναν από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου, με τα οποία ζητούσε να απαγορευτεί η αντικατάσταση του ιδίου, αλλά και της Καβάλας στη Σούπερ Λίγκα από άλλες ΠΑΕ, μέχρι να εκδικαστούν οι υποθέσεις τους.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, το πρωτάθλημα -αν ξεκινήσει κανονικά- θα πρέπει να...
 διεξαχθεί για διάστημα τουλάχιστον ενός-δυο μηνών με δεκατέσσερις ομάδες, μέχρι δηλαδή να τελεσιδικήσει η απόφαση για τον Βόλο και την Καβάλα.
«Mε απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που εκδόθηκε σήμερα και ώρα 15.00, κατόπιν υποβληθείσης αιτήσεως ακυρώσεως και αιτήσεως αναστολής με προσωρινή διαταγή κατά της απόφασης της ΕΕΑ, που δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ολυμπιακό Βόλου, διετάχθη, αφ' ενός η αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στις 28.8 για την 1η αγωνιστική της Super League και αφετέρου απαγορεύτηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εξετάσει φακέλους υποψηφίων ομάδων για την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα Super League, καθώς και να χορηγήσει σε αυτές πιστοποιητικό συμμετοχής», αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Θεσσαλοί.

3 σχόλια

  1. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-1
    (ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ).
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ 90'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-1000

    ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΡΕΤΙΝΟ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ.

    ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.
    ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.

    ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

    ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6.51
    Άσος ημίχρονο διπλό τελικό.
    Το'χουνε παίξει στο στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση