GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο κέντρο της Τρίπολης, στη Λιβύη, οι αντικαθεστωτικοί...

Αποφασισμένος να μείνει στην Τρίπολη ως το τέλος δήλωνε  ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι καλώντας  τους οπαδούς του σε αντίστ...

Αποφασισμένος να μείνει στην Τρίπολη ως το τέλος δήλωνε  ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι καλώντας  τους οπαδούς του σε αντίσταση την ώρα που η αποκομμένη πρωτεύουσα πολιορκείται από τις δυνάμεις των αντικαθεστωτικών και σφυροκοπείται από το ΝΑΤΟ.
Με την Τρίπολη να βρίσκεται στα διασταυρούμενα πυρά των αντικαθεστωτικών και του ΝΑΤΟ και μέρος από τους πολίτες της να παίρνει τα όπλα κατά του καθεστώτος, η επιτυχημένη προέλαση των αντικαθεστωτικών, που έφτασαν κοντά στο κέντρο της πόλης, τους φέρνει όλο και πιο κοντά στη νίκη.
Οι αντικαθεστωτικοί, μετά την αντεπίθεση των τελευταίων ημερών και...
την κατάληψη πόλεων όπως η Μιζουράτα και η Ζαουίγια, έδτασαν  στα περίχωρα της Τρίπολης κινούμενοι από τα δυτικά, ακόμα και από τη Μιζουράτα μέσω θαλάσσης, όπως υποστήριξε εκπρόσωπος τους στο AFP.
Το τέλος του καθεστώτος είναι πολύ κοντά διαμηνύουν ακόμη ΝΑΤΟ και Λευκός Οίκος και Γαλλία εκφράζοντας την ολόθερμη συμπαράσταση τους στους αντικαθεστωτικούς. Στο ίδιο κλίμα και ο πρώην στενότατος συνεργάτης που αυτομόλησε την Παρασκευή, ο Αμπτελ Σαλάμ Τζαλούντ.
Στο δρόμο προς την Τρίπολη οι εξεγερμένοι –που είναι πλέον αρκετές χιλιάδες– συναντούν ελάχιστη ως καθόλου αντίσταση, αν και νωρίτερα την Κυριακή οι κυβερνητικές δυνάμεις είχαν απαντήσει με καταιγισμό πυρών σε μία προσπάθεια προέλασης.
Πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό, Associated Press

2 σχόλια

  1. Φυσικά οι Πλανητάρχες,
    θα τον αφήσουν να ταξιδεύσει.
    Τώρα στοιχήματα και αποδόσεις:
    Βενεζουέλα 2,25
    Σουδάν 3,15
    Νότιο Σουδάν-νέα χώρα 3,85
    Υεμένη 4,55
    Ινδονησία 7,05
    Τυνησία 8,15
    Ελλάδα 100,69
    εκτός αν στη παράγγα κανονίσουν
    Νεονάκης,Μπαντουβάς,Σταυρακάκης,
    Καλεντερίδης,Σγουρίδης.
    Οπότε η Fifa,θα δεί στημένο μάτς
    και η Ελλάδα θα πέσει στο 1,05.
    Πέρα απο το χιούμορ,αεροπλάνα των
    USA συνοδεύουν δεν καταρρύπτουν
    εχθρούς,για να μην υπάρχουν
    "μάρτυρες" προς προσκύνημα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΕΡΑ
    ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΗΤΑΙ
    ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ή ΝΕΚΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση