GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ριζοσπαστικές ενέργειες του δημάρχου, η Γλυφάδα έλυσε το πρόβλημα του Νεκροταφείου...

Μπράβο από τους πολίτες στον Κώστα Κόκκορη  Από το http://tolmistanotia.blogspot.com/ Ο τρόπος και ο τόπος της ταφής ...

Μπράβο από τους πολίτες στον Κώστα Κόκκορη

 Από το http://tolmistanotia.blogspot.com/

Ο τρόπος και ο τόπος της ταφής των νεκρών δείχνει τον πολιτισμό μιας Κοινωνίας. Το πρόβλημα του νεκροταφείου ταλάνιζε την Γλυφάδα χρόνια. Το παλιό, πλέον νεκροταφείο είχε κορεστει εδώ και καιρό.. Ανατριχιαστικές σκηνές εδώ και καιρό στην Πόλη.. με άταφους νεκρούς και οι συγγενείς αυτών να βασανίζονται και άλλο εκτός από τον πόνο του ίδιου του χαμού. Σκηνές μακάβριες.. αλλά και ανθυγιεινές για τους ζωντανούς..με τη μυρωδιά του μεθανίου να γεμίζει την Πόλη..!!!!!!!!
Το χρόνιο αυτό πρόβλημα αποφάσισε να λύσει ο Δήμαρχος Γλυφάδας μαζί με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κόκκορη και Γεωργούλα αλλά και τις ευλογίες του Μητροπολίτη κ. Παύλου με...
 τρόπο ριζοσπαστικό!!
Συγκεκριμένα: Ο Κώστας Κόκκορης μαζί με τους Αντιδημάρχους και μαζί με συνεργείο του δήμου, πήγε στις παρυφές του Υμηττού και οριοθέτησαν μια μεγάλη περιοχή όπου άνοιξαν και τους πρώτους οκτώ τάφους. !!!
Οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου νεκροταφείου συνεχίζονται και οι αντιδράσεις των κατοίκων υπέρ της λύσης. Η γραφειοκρατία, η αναβλητικότητα φορέων κρατικών και μη είχαν φέρει την Γλυφάδα να έχει ξεπεράσει την Κόκκινη γραμμή στον τομέα της Υγιεινής . Πολύ κρίνουν την ενέργεια παράνομη οι κάτοικοι της Γλυφάδας Ηθική και αναγκαία !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χίλια Μπράβο και από εμάς.

5 σχόλια

  1. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ;

    ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ;

    MAΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3.15,δεν πας για κανενα μπανιο?παρε και τον κουρασμενο και τον χαζο-κωπηλατη-ποδηλατη μαζι και παρατα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι χρώμα είναι ο Καραμανλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χίλια Μπράβο στο Κόκκορη!

    έτσι σώθηκαν οι τιμές και οι αξίες των ακινήτων στη Γλυφάδα, ξεφορτωθήκατε και τα πτώματα καταπατώντες ενα βουνό που ετσι κι αλοιώς δεν οικοπεδοποιήθηκε ακόμα!

    Αμα εχεις Κόκκορη αντιδήμαρχο ολα γίνονται και ολα φορτώνονται στις πλάτες των αλλων.

    Οι υπεραξίες στη Γλυφάδα να είναι καλά και σπολλλά τα ετη δέσποτα Γλυφάδας.

    Αρε σανίδα βρεμένη που σας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση