GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κον Μπεντίτ: Τριπλό μηδενικό τα λόγια των Ευρωπαίων κυβερνώντων...

Τα λόγια των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων δεν είναι τριπλό Α (ΑΑΑ όπως η σχετική πιστοληπτική αξιολόγηση) αλλά τριπλό μηδενικό, σημειώνει χ...

Τα λόγια των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων δεν είναι τριπλό Α (ΑΑΑ όπως η σχετική πιστοληπτική αξιολόγηση) αλλά τριπλό μηδενικό, σημειώνει χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κον Μπεντίτ σε συνέντευξή στη Monde και καταγγέλλει πόσο ανίσχυροι είναι οι πολιτικοί απέναντι στις αγορές.
Kληθείς να σχολιάσει την αδυναμία των κ.κ. Μέρκελ και Σαρκοζί να πείσουν τις αγορές, μετά την πρόσφατη συνάντησή τους στις 16 Αυγούστου, και τη συνεχιζόμενη «βουτιά» στα διεθνή χρηματιστήρια, ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων επισημαίνει πως αυτό αποδεικνύει ότι οι δύο ηγέτες δεν είναι μόνοι τους ούτε η Ε.Ε. ούτε η ζώνη του ευρώ. Επειδή βγήκαν και είπαν δύο ιδέες που τους είπαν, αυτό δεν σημαίνει ότι κατακτήθηκε η ευρωζώνη, παρατήρησε και πρόσθεσε ότι η συνειδητή πλευρά των αγορών κερδοσκοπεί με βάση το γεγονός ότι τα λόγια των πολιτικών δεν... έχουν καμία αξία.
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και ειδικά η κ. Μέρκελ προσποιούνται πχ ότι δεν θα βοηθήσουν ποτέ την Ελλάδα και μετά τρέχουν σε βοήθειά της, τα λόγια τους δεν είναι τριπλό Α αλλά τριπλό μηδέν, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ και αυτό -τονίζει- είναι που τιμωρούν οι αγορές.
Οι κ.κ. Μέρκελ και Σαρκοζί λένε ότι θέλουν περισσότερη Ευρώπη αλλά αρνούνται να κάνουν ένα ποιοτικό άλμα προς μία ευρωπαϊκή ομοσπονδιοποίηση, επισημαίνει για τη στάση των δύο ηγετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση