GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακοπές ...από τι;

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Εδω ο κοσμος καιγεται και ο διαχειριστης μας το ετησιο βιολι του, διακοπες,απο το ενα...


Εδω ο κοσμος καιγεται και ο διαχειριστης μας το ετησιο βιολι του, διακοπες,απο το ενα νησι στο αλλο παλι και φετος,και μολις πριν λιγο καιρο.... θυμαστε τοτε που μας εσωζε δεν μας ελεγε και σε μας και στους υπουργους της πλακας που εχει οτι θα εργαστουν ολο το καλοκαιρι χωρις...
 σταματημο;
Ακομα και εδω ψεματα ρε γαμοτο...μια αληθεια ποτε θα πει;
Και οκ ολοι οι εργαζομενοι χρειαζονται ξεκουραση...οι εργαζομενοι ειπαμε διοτι αυτος δεν εχει κανει και τιποτα , ολα σε εντολες τα εχει παρει και απλα τα επιβαλλει με την βια και την τρομοκρατια που ασκει επανω στον λαο.
Γιατι λοιπον δικαιουται διακοπες καποιος ο οποιος περασε τον προηγουμενο χρονο πουλωντας ψευτικα ονειρα στους πολιτες υποσχομενος ταξιδια στην Ιθακη,γιατι πρεπει να ξεκουραστει...και απο ποια κοπωση ενας που μονο ταξιδακια στο Λονδινο για σουσι εκανε,ποιος ο λογος να πληρωνει ο λαος που πειναει εναν κηφηνα για να κανει κουπι και κανο και να κοροιδευει εμας τους υπολοιπους που δεν εχουμε καν κουπι;
Ο Διαχειριστης ετοιμαζεται για το τελειωτικο κτυπημα εναντια στην χωρα,οχι την δικη του,την δικη μας,για ποιον λογο εμεις να τον πληρωνουμε αδρα για να το παιζει μαγγας με την βοηθεια εκατονταδων ασφαλιτων που τον συνοδευουν;
Εγω ενα πραγμα ξερω.
Αν σε μια δουλεια στον ιδιωτικο τομεα κάνεις:
Οσες μαλακιες εκανε αυτος.
Προδωσεις μυστικα της εταιρειας.
Ξεπουλησεις εμπορευμα της εταιρειας τσαμπα.
Κοροιδεψεις η πεις ψεματα.
Αφησεις καποιον που κλεβει την εταιρειαν να συνεχισει να κλεβει.
Τοτε οχι διακοπες δεν θα πας.....αλλα η στην φυλακη η στην απολυση θα καταληξεις.
Εμεις γιατι πληρωνουμε διακοπες στον αχρηστο;

13 σχόλια

  1. Αυτός ο παγκοσμιοποιημένος ψεύτης και κοπρίτης ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη πολιτική απάτη που έζησε ο τόπος.
    Είναι ένας κοινός τυχοδιώκτης καλοπερασάκιας κλασικός κηφήνας και τεμπέλης που έμαθε στην ζωή του να τον θρέφουν αλλοι και αυτόν και την καταραμένη οικογενεια του.
    Το ζήτημα είναι τι κάνουμε εμείς απέναντι σε έναν τόσο ξιπασμένο και ξευτίλα πολιτικό.
    Ασφαλώς μην περιμένετε να αντιδράσουν τα πουλημένα κοπρόσκυλα βουλευτές του που το μόνο που σκέφτονται είναι να εισπράτουν τα 5-6 χιλιάρικα της βουλευτικής αποζημείωσης τους και να κλείσουν τις δυο τετραετίες για να παρουν σύνταξη!!!!!!!!!!(όταν ψηφίζουν σε όλα ΝΑΙ χωρίς να ντρέπονται τα βρωνόσκυλα και σε εμας λένε για το "καλό" μας και για να σωθεί η χώρα πρέπει να πάρουμε σύνταξη όταν μας παραχώσουν)από μια χώρα που χρεοκόπησε και οταν σε εκατομύρια σπίτια Ελλήνων πολιτών δεν μπαίνει ουτε ένα ευρώ τον μήνα.
    Ποια κοινωνική ευασθησία έχει αυτό το γουρουνοτομαρο που το μονο που τον ενδιαφέρει είναι να ξεσκίζεται στις διακοπές κάθε χρόνο με χρήματα χρεοκοπημένης χωρας.
    Καμαρώστε τον και σαν μαλακες ξαναψηφιστε το τομαρι και την τσογλανοπαρεά του.
    Ο Μπαμπινιώτης στο λημμα ψέμμα πρέπει να βαλει την ερμηνεία ΨΕΥΤΗΣ ακόμα και το ονομα τους είναι ψευδώνυμο ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ονομάζονται, μια οικογένεια βουτηγμένη στο ψέμμα και την ρεμούλα.Μια ζωή στην άρπα και την καλοπέραση εις βάρος όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι περίεργος και πραγματικά μου έχει δημιουργηθεί η απορία, αν από ολα οσα εκανε μεσα σε δυο χρόνια σε βαρος της χωρας ο σιχαμένος έκανε το 20% αυτων ο Καραμανλης ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ;

    Οτι και να τραβάς μαλάκα ΈΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΑΞΊΖΕΙ καλα να πάθεις.

    Εκλεισες το μαγαζί σου; χρωστάς σε όλους; είσαι άνεργος; τα παιδια σου φεύγουν δεν βρίσκουν δουλειά;σου βγάλανε στον πλειστηριασμό το σπίτι; σου πήρανε το αυτοκινητο; σε πετάνε από το σπίτι η το μαγαζί γιατί δεν πληρώνεις νοίκια; θα σε χωσει μεσα η εφορία γιατί χρωστας πάνω από 5 χιλιαρικα;
    Δεν πειράζει μην ανησυχείς καθόλου τραβα μια παχειά μαλακια και ξάπλωσε αυριο θα σου εχει περάσει.Αλλωστε σε έχει γραμμένο στα ηλιοκαμένα αρχίδια του ο σιχαμενος και ας είναι κάτω από το κολάν.
    Αν δεις ότι δεν σου περνάει περίμενε λιγάκι μεχρι να ψηφίσει ο αρχιμαλακας που ψηφισες την νομιμοποίηση της πρέζας. Θα πάρεις μια φούντα μυρωδάτη σε πολυτελή συσκευασία πλέον και θα σου λυθούν όλα τα προβλήματα.

    Την μαλακια δεν την σταματάς με τίποτε πρωι μεσημερι βράδυ μετά φαγητού συνεχισε την θεραπεία σου είσαι σε καλό δρόμο.

    Που και που ρίχνε και καμια σφαλιαρα στο κεφαλι να κατεβαίνουν και τα υπολλείματα μην πάθεις και τιποτε, ΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ παιζε αυτό που σου εμαθαν καλα να κανεις μεχρι να το κανεις δέρμα για τα τζάμια.
    Κριμα που δεν υπάρχει αγωνισμα μαλακιας στους ολυμπιακούς αγώνες μόνιμα η σημαία θα ηταν ψηλότερα και ο υμνος θα έπαιζε συνεχεια απεξω θα τον μαθαινε η υφήλιος τι Ζορμπας και αρχιδιες εκεί να δεις μετάλλια χωρίς ντόπες ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ηξερα πως ο Μιχελακας εχει και "Fun Club" Αυτο θα πει προοδος.
    Μου θυμιζετε και οι τρεις σας "The Three Stooges."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός κάνει οτι κάνει έχει το ακαταλόγιστο. Ο Σαμαράς δέν είναι υποχρεωμένος απο το βήμα της βουλής να τον καλέσει να γυρίσει πίσω και να τον κάνει ρόμπα; Δέν φτάνει που ακούει όλες τις ανοησίες του συνέχεια χωρίς να τον στέλνει στον οξω απο δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καραμανλής τι χρώμα είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μαλάκες μη μαλώνετε πρωί πρωί.

    Χρονιάρες μερες ρε!

    Ο Θεός είναι μεγάλος, η Μεγαλόχαρη έκανε το θαύμα της νά,

    Το Καρφί, γράφει σήμερα πως ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης "προσελκύει επενδυτές απο το εξωτερικό".

    Τί σας έλεγα,

    Η Παναγία Σουμελά, φώτησε τον εκλεκτό της υπουργό και οσουνούπω ερχονται οι ξένοι λεφτάδες, να επενδύσουν στη χώρα της μαφίας, και να χάσουν τα λεφτά τους.

    Ελπίζω να μη φέρουν οικογενειες και παιδιά μαζί γιατί,

    οποιος πιτσιρικάς συληφθεί με σφενδόνα μπρικι ή χύτρα ταχύτητος, χαρακτηρίζεται Τρομοκράτης και τον πυροβολεί η αστυνομία.

    @@ "τα πουλημένα κοπρόσκυλα βουλευτές" δεν εισπράτουν 5-6 χιλιάρικα της βουλευτικής αποζημείωσης,

    αγαπητέ!

    εισπράτουν καπου 10 χιλιάρικα.
    και μόλις κλείσουν τις δυο τετραετίες θα παρουν σύνταξη!!!!!!!!!!

    @@ Ο Μιχελακας και το "Fun Club" του διστυχώς απαρτίζεται απο ολοκληρο το κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και τα υπόλοιπα της "αριστεράς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άν κανένα δεκάχρονο παιδί πιάσει την αλυσίδα του ποδηλάτου του την ώρα που τρέχει θα το πάνε επειγόντως για εντατική ψυχιατρική παρακολούθηση.
    Τον Γιωργάκη τον έκαναν πρωθυπουργό της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Tζέφρυ τα ίδια αξιό..πουστα πράγματα κάνει κάθε χρόνο στις διακοπές του. Κανώ, ποδήλατο και κολύμβηση. Και η γαμημένη η φάλαινα που θα μπορούσε να μας σώσει από τον ηλίθιο εγκλωβίστικε στον Κορινθιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. den xriazetai na einai sto grafiotou gia douleui. me ton ipologistitou mpori na douleui opou kai na einai. oxi san ton katalilotero pou epezai nitento kai etroge kai ta vromikatou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11.43 και οι δυο μαυρα χαλια ειναι,δεν ειμαι νδ και δεν λεω οτι ηταν καλυτερος ο κουρασμενος,αυτο δεν ανιαιρει την ανικανοτητα του Τζεφρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καραμανλής μπορεί να είναι ανίκανος αλλά δέν είναι σκατόψυχος και προδότης σάν τον Τζέφρυ.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση