GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανταπάντηση Τσιόκα στον Ραγκούση...

Από τον Αδιάκριτο

Από τον Αδιάκριτο

2 σχόλια

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣτΕ - ΙΟΥΝΙΟΣ ΄10- ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ. ΟΠΑΔΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ, ΑΥΛΩΝ, ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ -ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΙΓΩΝ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΩΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΕΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ... ΛΟΓΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ... ΣΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΤΑΡΙΦΕΣ, ΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ... ΜΑΣ ΛΟΓΟΥΣ... ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ... ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ... ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ... ΑΠ' ΕΞΩ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο.
    Σωστό.Αλλά ο Βολταίρος που το είπε δεν πέρασε τη μισή του ζωή σε θέσεις εξουσίας.
    Είπαμε αντιεξουσιαστές στην εξουσία,αλλά καμιά φορά οι του δικομματισμού και κυριως οι Πασόκιοι το παρακάνετε με τη χρήση τσιτάτων που από το στόμα σας μόνο ειρωνεία σηκώνουν,αν όχι και γέλια.
    Αν και φυσικά το Σοσιαλισμός ή
    Βαρβαρότητα που από τη Λούξεμπουργκ
    και τον Καστοριάδη βρέθηκε στα χείλη του ΓΑΠ παραμένει αξεπέραστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση