GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτίθενται στον Χρυσοχοΐδη...

Από το http://www.star.gr/ Ο Χρυσοχοΐδης προσέλαβε... γυμνάστρια! Όμοιος ομοίω αεί πελάζει… Ότι ο πρωθυπουργός είναι λάτρης της γυμναστικ...

Από το http://www.star.gr/
Ο Χρυσοχοΐδης προσέλαβε... γυμνάστρια!
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει…Ότι ο πρωθυπουργός είναι λάτρης της γυμναστικής είναι γνωστό. Κανό, κολύμπι, jogging, δεν το κρύβει ο άνθρωπος.
Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι και ο στενός του συνεργάτης και υπουργός Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας έχει αγάπη στον αθλητισμό.
Πώς αλλιώς να δικαιολογήσει κανείς...
 την απόσπαση γυμνάστριας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο… γραφείο του;
Όπως αναφέρει η υπουργική απόφαση που δημοσιεύεται στο «Διαύγεια» η πρόσληψη έγινε από τις 27/06/2011 και θα κρατήσει όσο είναι ο κ. Χρυσοχοΐδης υπουργός.  Για να κρατιέται σε φόρμα… Μακάρι μόνο να μην ήταν μια απόφαση της στιγμής -ξέρετε από αυτές που παίρνουμε λίγο πριν βγούμε στην παραλία- και του φανεί αχρείαστη!

10 σχόλια

  1. Υπάρχει ενα γενικό κλίμα απαξίωσης του τον τελευταίο καιρό. Προφανώς πάει καλά στις δημοσκοπήσεις και στην Β Αθηνων κατεβαίνουν και κολλητοί του ΓΑΠ που θέλουν την πρωτιά (Ραγκούσης). Αλλά έδωσε και αυτός δικαίωμα. Είναι δυνατόν; Εκτός και δεν αφορά τον ιδιο τον υπουργό αλλά κάποιο συνεργάτη του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον γνωρίσαμε στην Ημαθία
    τι κουμάσι είναι.
    Κρατήστε μικρό καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΑΙΝΑ..
    Ο ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ..
    ...στον Αγιο Δομήνικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλη μια απόδειξη ότι η πολυδιαφημισμένη απ το ΠΑΣΟΚ "αύξηση των εξαγωγών" είναι μαϊμού.

    Εκτίναξη 9,1% των τιμών παραγωγού στη βιομηχανία τον Ιούλιο.

    [Η αύξηση των τιμών είναι δηλ. αυτή που οδηγεί σε "αύξηση των εξαγωγών" που διαφημίζουν οι ΠΑΣΟΚοι... γιατί η "αύξηση εξωγωγών" των ΠΑΣΟΚων αναφέρεται σε αύξηση του τζίρου και όχι των παραγγελιών, που είναι πεσμένες, ή των ποσοτήτων]

    Αύξηση 9,1% σημείωσε, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία τον Ιούλιο εφέτος, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2010, έναντι αύξησης 6,1% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του 2010 προς το 2009.

    Η εξέλιξη αυτή, οφείλεται στην αύξηση του δείκτη τιμών παραγωγού εγχώριας αγοράς κατά 8,7%, και στην αύξηση του δείκτη τιμών παραγωγού εξωτερικής αγοράς κατά 10,3%.

    Εξάλλου, ο γενικός δείκτης τον Ιούλιο 2011, σε σύγκριση με τον δείκτη του Ιουνίου 2011, παρουσίασε αύξηση 1,1% έναντι μείωσης 1,1% που σημειώθηκε αντίστοιχα το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε εδώ,

    http://revma.wordpress.com/2010/03/24/m%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD/

    Για τα Έργα και ημέρες ενός «βοναπαρτίσκου»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:51
    ΡΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ; ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΧΟΧΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ.
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΣΚΟΥΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΕΤΕ. ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ; ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ!!! ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;
    ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιζει καμια φοτο απο το γκομενακι;
    τιποτα καμια συνεντευξη του προυστ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι λέτε μωρε φροσκοπαντρεμενος άνθρωπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετσι είναι. Ο άλλος ο πρόεδρος στο ΚΕΘΙ, που φύτεψε ο Σκανδαλίδης, ανακατασκεύασε τον 6ο όροφο για να φτιάξει τζακούζι. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεμίσαμε σκατά…. Αυτή είναι η αλήθεια…. τα σκατά βγήκαν στην επιφάνεια και κάνουν κουμάντο στην χώρα….. και ξέρετε ποια είναι μια από τις ιδιότητες τους; Να βρωμάνε ….
    Αυτό γίνεται σε αυτή την χώρα….. έχει βρωμίσει….. και μεταφορικά και κυριολεκτικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση