GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ...

Γράφει ο Λουκάς Σταύρου Κόκκινες γραμμές στις διαπραγματεύσεις για τη λύση του κυπριακού , είναι κατά τον εκπρόσωπο της κατοχής , Ντερβίς ...

Γράφει ο Λουκάς Σταύρου
Κόκκινες γραμμές στις διαπραγματεύσεις για τη λύση του κυπριακού , είναι κατά τον εκπρόσωπο της κατοχής , Ντερβίς Έρογλου, Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ , Η ΔΙΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ και ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.
Την αυτοδιοίκηση και την διζωνικότητα ως αρχές, τις έχει αποδεχθεί το...
ενδοτικό πολιτικό κατεστημένο όλων των αποχρώσεων. Επί των ζητημάτων τούτων , η συζήτηση διεξάγεται επί σημείων δευτερευόντων που εδράζονται επί αυτών. Συγκεκριμένα το παζάρι γίνεται πάνω στο περιουσιακό και το εδαφικό. Μετρούνε δηλαδή τη γη των πατέρων μας με τον πήχη και συζητούν πόσα οικόπεδα θα πάρει ο ένας και πόσα ο άλλος , ώστε να μην αναιρούνται οι θεμελιώδεις συμφωνίες της διζωνικότητας και της τουρκικής αυτοδιοίκησης. Στη τελική φάση των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με τον πρόεδρο Χριστόφια, θα κλείσουν αυτά τα θέματα με την διαδικασία του ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ.
Απομένει το θέμα των εγγυήσεων που το πολιτικό κατεστημένο επιθυμεί να λυθεί σε μια διεθνή διάσκεψη αφού κλείσει πρώτα το αίσχος του πάρε-δώσε.
Σε αυτή τη διεθνή διάσκεψη είναι βέβαιο πως θα ασκηθούν τρομερές πιέσεις στη πλευρά μας και αν κρίνουμε από τη συμπεριφορά τους στο παρελθόν, οι ελπίδες για απόρριψη αυτών των πιέσεων εκμηδενίζονται.
Διότι αν είχαν σθένος οι ηγέτες μας και θέληση να υπερασπιστούν την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας δεν θα αποδέχονταν το σχέδιο Ανάν να τεθεί σε δημοψήφισμα , ως σχέδιο απαράδεκτο , μήτε θα έκαναν πως δεν καταλάβαιναν όταν το σχέδιο αυτό ετίθετο σε διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των παρανόμων εποίκων που τους μετατρέψανε εν μια νυκτί, σε ψηφοφόρους .
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι διπλό:
Πρώτο ότι δεν έχουμε καμιά ελπίδα επιβίωσης σε αυτό το τόπο όσο το αγγλόδουλο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο βρίσκεται στο πηδάλιο της εξουσίας.
Το δεύτερο συμπέρασμα είναι πως από την προδοσία δεν μπορεί να προέλθει καμία νομιμότητα και πως ως λαός έχουμε ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ για την υπεράσπιση των δικαίων της κυπριακής δημοκρατίας.
Δεν σεβόμαστε και δεν αποδεχόμαστε καμιά παραχώρηση στους κατακτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση