GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοιτητές κατέλαβαν το Πολυτεχνείο Κρήτης...

Στην κατάληψη του Πολυτεχνείου Κρήτης προχώρησαν φοιτητές του ιδρύματος, έπειτα από την απόφαση που έλαβαν σε γενική τους συνέλευση, ...

Στην κατάληψη του Πολυτεχνείου Κρήτης προχώρησαν φοιτητές του ιδρύματος, έπειτα από την απόφαση που έλαβαν σε γενική τους συνέλευση, αντιδρώντας στον νέο νόμο για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σύμφωνα με την απόφαση της συνέλευσης, η κατάληψη θα διαρκέσει μέχρι την ερχομένη Τρίτη. Ετσι, στον «αέρα» μένει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου για τουλάχιστον μια εβδομάδα, ωστόσο...
 υπάρχει ήδη απόφαση της Συγκλήτου, σύμφωνα με την οποία όσα μαθήματα χαθούν από κινητοποιήσεις φοιτητών ή καθηγητών, θα μεταφερθούν στο τέλος της εξεταστικής περιόδου.
Υπενθυμίζεται ότι η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Κρήτης, ανακοίνωσε την Παρασκευή, την απόφασή της να κινηθεί προς κάθε νόμιμη κατεύθυνση επικαλούμενη την αντισυνταγματικότα του νέου νόμου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια

  1. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ; ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΘΟΝΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΚΡΑΙΠΑΛΗ, ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ...ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΗΘΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑΟΣ

    -ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-
    Ιδού πώς βεβηλώνεται η ιστορική φράση "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ", προσαρμοσμένη στις...ανάγκες των "πατριωτών" του Λαος..

    Αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με ένα φαιδρό θέμα, αυτό της κατασκήνωσης της Νέος στο Τολό Αργολίδας: Και λέμε φαιδρό,γιατί είναι εξοργιστικό να βλέπεις τη νεολαία ενός "πατριωτικού" κόμματος να βαδίζει στα χνάρια άλλων "παρατάξεων" που το μόνο που τους απασχολεί είναι τα πάρτυ στη Μύκονο και αλλού.

    Ακόμα χειρότερα, οι νεολαίοι του Καρατζαφέρη φρόντισαν να...διακοσμήσουν τις καλοκαιρινές κραιπάλες τους ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ: Αυτός είναι ο λόγος που ασχολούμαστε μαζί τους, καθώς θεωρούμε απαράδεκτη τη χρήση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ως ντεκόρ μιας κατασκήνωσης που μόνο...εθνικούς σκοπούς δεν είχε!

    Γιατί το λέμε αυτό; Διότι έχουμε σοβαρές καταγγελίες για τα όσα γίνονται στα συγκεκριμένα κάμπινγκ, από άτομα που έχουν συμμετάσχει!
    Παρόλα αυτά, προς το παρόν δεν θα τις αναφέρουμε, αλλά θα περιοριστούμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ στην ιστοσελίδα τους. Έτσι, δεν θα μπορούν να κρυφτούν πίσω από τη δήθεν "συκοφαντία" που τάχα τους κάνουμε.

    Απολαύστε λοιπόν το...πατριωτικό κατασκηνωτικό πανηγύρι, με τη βοήθεια κατατοπιστικών σχολίων:

    Οι κατασκηνωτές σε...απαρτία, στο περιθώριο μιας εκδήλωσης με "πατριώτες" προσκεκλημένους

    Και ο "πατριωτισμός" θέλει το αλκοόλ του!
    Τα ...πατριωτικά νιάτα σε στιγμές χαλάρωσης
    Κατασκηνώτριες σε στιγμές πατριωτικής...έξαψης
    Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε το...νόημα αυτής της φωτογραφίας: Τι να θέλει να μας δείξει ο "πατριώτης" που την τράβηξε;
    Το...κάλλος των κατασκηνωτριών και τις στιγμές ανεμελιάς, λίγο πριν τους "αγώνες" του χειμώνα; Όπως και νά'χει, εμείς δεν τις αναγνωρίζουμε. Οι προσεκτικότεροι (και "γνώστες" των...πραγμάτων), μπορεί!

    Υ.Γ. Καρατζαφέρη μάζεψέ τους (τις): Αρκετά υπέφερε το κόμμα από το σύνδρομο Μανωλίδου-Ψινάκη!

    HELLAS-ORTHODOXY:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοιτητές κλείστε τα Πανεπιστήμια!
    Έτσι κι' αλλιώς τα πτυχία που θα πάρετε,σας είναι άχρηστα.
    ΔΕΝ θα αξίζουν ούτε θα αναγνωρίζονται από κανένα!
    Ποιος σοβαρός επιχειρηματίας, θα διάλεγε πτυχιούχο Ελληνικού Πανεπιστημίου,όταν θαυμάσια θα βρίσκει άνετα πτυχιούχο ξένων Πανεπιστημίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση