GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον έσωσε η θεία του από την κρεμάλα!‏..

Από το  evianews.com Μία απίστευτη ιστορία συνέβη χθες το μεσημέρι στην Αρτάκη. Ένας 40χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή τ...

Από το evianews.com
Μία απίστευτη ιστορία συνέβη χθες το μεσημέρι στην Αρτάκη. Ένας 40χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του για άγνωστους λόγους. Πήγε στην βεράντα και έβαλε το σκοινί.
Την στιγμή που πήγε να κάνει το απονενοημένο και είχε περάσει την θηλιά στον λαιμό του, η θεία του τον έσωσε. Εντελώς τυχαία, η θεία του θύματος που είναι και γειτόνισσα έτυχε να...
περνά κάτω από το σπίτι του ανιψιού της. Όταν τον είδε κρεμασμένο, πάγωσε και αμέσως έτρεξε και τον αγκάλιασε προκειμένου να τον σώσει. "Ελάτε να με βοηθήσετε!" φώναξε. Εκείνη την ώρα έτυχε να περνά ένας περαστικός και αμέσως με την σειρά του πήγε στο σημείο και έβγαλε την θηλιά από τον λαιμό του 40 χρονου.

3 σχόλια

  1. ΡΕ ΔΕΞΙΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠΟΝΗ!!!!

    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ - ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ!!!!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ...

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ...
    Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9.34 Κοιτα πρωτα τι λεει η αναρτηση και μετα γραφεις τις ανοησιες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Πάρο κρύβεται η μισή κυβέρνηση.
    Μπορεί το μισό ΠΑΣΟΚ να έχει πάει στην Πάρο διακοπές , κανείς όμως δεν έχει δει υπουργό ή έστω υφυπουργό στον δρόμο ή σε κάποια παραλία.

    Επίσης κανείς δεν έχει..την Τρέμη ή τον Πρετεντέρη που παραθερίζουν κι αυτοί στο νησί μετά το περιστατικό του γιαουρτώματος του τελευταίου στην Αντίπαρο.

    Πληροφορίες από το νησί λένε ότι χθες το
    βράδυ υπήρξε μεγάλη κινητικότητα στο σπίτι του Ραγκούση. Άραγε τον επισκέφτηκαν μόνο συνάδελφοι του ;


    Εντωμεταξύ και ΕΠΙΣΗΜΑ
    Στο 16,6% η ανεργία το Μάιο...
    κι ο ΓΑΠ τα μπάνια του......Αλλάχχχχχχχχχχχ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση