GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρέσει το ...μαστίγιο στον Κ. Σκανδαλίδη!

Μεγας πολιτικός βιτσιόζος ο υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης. Όχι μόνο ...ξέχασε τους "μπάστακες" αλλά προτείνει τώρα και μαστι...

Μεγας πολιτικός βιτσιόζος ο υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης. Όχι μόνο ...ξέχασε τους "μπάστακες" αλλά προτείνει τώρα και μαστιγώματα

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Πριν από μερικές εβδομάδες ...απειλούσε ότι αν έρθουν "μπάστακες" από το εξωτερικό στα υπουργεία, ο ίδιος θα παραιτηθεί. Τώρα όμως το ξέχασε και ζητάει και ...μαστίγια!
Ο λόγος για τον  υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Kώστα Σκανδαλίδη ο οποίος σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα εμφανίζεται ...βιτσιόζος και λέει ότι κάποιες φορές χρειάζεται και το «μαστίγιο» ώστε να προχωρήσουν οι υπουργοί το κυβερνητικό έργο.
Ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός πρέπει να θέσει εκτός κυβέρνησης υπουργούς που είτε καθυστερούν είτε διαφωνούν απαντά: «Μου ζητάτε να...
 σχολιάσω τον τρόπο που κυβερνά ο Γιώργος Παπανδρέου, ένας πολιτικός του διαλόγου, με αυξημένη ευαισθησία για τους συνεργάτες του. Θέλει να αναδείξει νέο τρόπο διακυβέρνησης. Πάντως είναι στιγμές που και το μαστίγιο δεν θα έβλαπτε- να μην πως θα ωφελούσε σημαντικά».
Κατά τα λοιπά, προσπαθεί να "αποκλείσει" το σενάριο διαδοχής του Γ. Παπανδρέου από τον  Ευάγγελο Βενιζέλου. Συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αλλά και την αντιπροεδρία Βενιζέλου σχολιάζει πως «από τον Πρωθυπουργό πήρε θέση αυξημένης ευθύνης στην κρισιμότερη στιγμή της χώρας-και όχι δακτυλίδι. Ο Βαγγέλης είναι αρκετά έξυπνος και καταλαβαίνει ότι τα δακτυλίδια είναι περιττές πολυτέλειες και οι εσωκομματικοί μικρουπολογισμοί φρούδες ελπίδες. Οι εξελίξεις στη χώρα και την παράταξη είναι τέτοιες που δεν χωρούν απονομές δακτυλιδιών».

3 σχόλια


  1. Βρε τον έρημο τον Σκανδαλίδη,
    ολα ανάποδα του έρχονται.
    Απο τότε που πέθανε ο Ανδρέας
    τα μάτια του ήταν απάνω στο πάπλωμα.
    Οταν όμως είδε τον Ακη και τον Κωστάκη
    να μαχαιρόνονται λόγω Σιμήτη
    κατάλαβε πως δεν ηταν μόνος του.
    Το 2007 δοκίμασε τα νερά ξανά
    αλλά και πάλι δεν έβγαλε χταπόδι.
    Τώρα που κάπως είχαν θολώσει τα νερά,
    !τσάκ!, του βγαίνει πάλι μπάστακας ο Βενιζέλος.
    Αυτός κι αν είναι μπάστακας . .

    ---Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σκανδαλίδης είναι από τους ελάχιστους σοσιαλιστές που έχουνε απομείνει στο ΠΑΣΟΚ.
    Σκέψου λοιπόν Βόγλη να πιστεύεις σε 5 πράματα,να είσαι σε έναν πολιτικό χώρο,ο χώρος αυτός να μεταλλάσεται-εκφυλίζεται και εσύ να μην αντέχεις να μεταλλαχθείς-εκφυλιστείς.
    Δηλαδή και να προσπαθείς,να μην τα καταφέρνεις,γιατί έχεις τσίπα και σκέφτεσαι με τι μούτρα θα συναντήσεις το λαό της περιοχής σου και τι θα τους πεις.
    Ε,αυτή είναι η περίπτωση του Σκανδαλίδη.
    Τα κουτσοκατάφερε να προσαρμοστεί στη Σημιτική περίοδο,αλλά η τωρινή στροφή παραείναι μεγάλη για να την αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση