GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο των υποκλοπών: Ποινική διώξη για κατασκοπεία...

Από το tvxs.gr Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου , για το κακούργημα της κατασκοπείας, αναμένεται να ασκήσει από τη Δευτέρα η Εισαγγελία ...

Από το tvxs.gr
Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, για το κακούργημα της κατασκοπείας, αναμένεται να ασκήσει από τη Δευτέρα η Εισαγγελία Εφετών, ύστερα από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τη διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών.
Από την εισαγγελική έρευνα, που θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο, προέκυψαν ενδείξεις ότι...
στην υπόθεση εμπλέκονται υπάλληλοι της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε "ύποπτο" κινητό τηλέφωνο, το οποίο λειτουργούσε με σύνδεση της πρεσβείας.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα από ένα πρόσωπα. Η ταυτοποίηση των υπόπτων και η προσωποποίηση των κατηγοριών αναμένεται να γίνει μέσω της διαδικασίας της προανάκρισης.
Μέχρι στιγμής πάντως η έρευνα σκοντάφτει στην άρνηση της αμερικανικής κυβέρνησης να συνεργαστεί με τις δικαστικές αρχές. Η πρεσβεία των ΗΠΑ δεν έχει απαντήσει σε κανένα αίτημα δικαστικής συνδρομής που υπέβαλε ο Έλληνας εισαγγελέας.
Μιλτ. Παπαϊωάννου: Να μάθουμε ποιοι συγκάλυψαν τις υποκλοπές
«Πρώτο φορά βλέπω Πρωθυπουργό να ισχυρίζεται ότι τον παρακολουθούσαν και να μην θέλει να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που τον παρακολουθούσαν», είχε δηλώσει ο σημερινός υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιλτ. Παπαϊωάννου, μόλις αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, θέλοντας να δείξει ότι τότε υπήρχε συγκάλυψη στην όλη υπόθεση.
Την παρατήρηση αυτή την επαναλαμβάνει και σήμερα, μιλώντας στο «Βήμα», με την προσθήκη ότι «ως υπουργός Δικαιοσύνης δεν πρόκειται να παρέμβω. Θα αφήσω τη Δικαιοσύνη ανεξάρτητη να κάνει τη δουλειά της».
Ο κ. Παπαϊωάννου, όπως και τότε ως αντιπολίτευση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, έτσι και σήμερα επαναλαμβάνει ότι αυτό που έχει σημασία είναι να μάθουμε όχι μόνον ποιοι έκαναν τις υποκλοπές, αλλά (κυρίως) ποιοι ήταν αυτοί που συγκάλυψαν («κουκούλωσαν») την όλη υπόθεση με αποτέλεσμα να μπει στο αρχείο.

17 σχόλια

  1. Καλά τωρα κατουρηθηκε πανω της η αμερικανικη πρεσβεια! Ο Παπαιωαννου και οι δικαστες θα τους κανουνε "αερα".
    Αντι να εχουν προφυλακίσει 5-6 ατομα τους παρακαλάνε να ...ομολογησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεγαλη ανακαλυψη...και εγω νομιζα οτι η κουτση μαρια εκανε τις υποκλοπες που ενοχληθηκε απο τα ενεργειακα ανοιγματα ελλαδας προς ρωσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το οτι η ρωσικη fsb εσωσε τον καραμανλη απο δολοφονια ποτε θα το πουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΜΙΖΕΝΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Wikileaks-Αμερικάνος Πρέσβης: "...ο κ. Βενιζέλος (γεννηθείς Τούρκογλου)..."

    Αυτό που μέχρι τώρα κυκλοφορούσε σαν φήμη έρχεται να επιβεβαιώσει o Αμερικάνος Πρέσβης που σε έγγραφό του που στέλνει 3 μέρες μετά τις εκλογές του 2009 λέει ότι ο Βενιζέλος γεννήθηκε σαν Τούρκογλου... και προφανώς αργότερα άλλαξε όνομα... και όχι ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σήμερα, αλλά όσο να 'ναι πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια για την ιστορία του καθενός μιας και επί τουρκοκρατίας τα ονόματα μόνο τυχαία δεν ήταν...

    Ιδού και το τηλεγράφημα της Πρεσβείας:

    Who's Who In The New Greek Government — Embassy Athens (Greece)
    Reference id: 09ATHENS1535
    Origin: Embassy Athens
    Time: Wed, 7 Oct 2009 15:16 UTC

    WHO'S WHO IN THE NEW GREEK GOVERNMENT
    1. (SBU)...
    8. (SBU) Evangelos Venizelos: Leader of a PASOK faction that has traditionally been in opposition to Papandreou. A university professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007 - and decisively lost.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑΥΜΑ !

    ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ "ΚΟΡΙΟΣ" ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...
    έγραφε ο τίτλος
    και μια τύπισα
    (νομίζω Σοφία Φασουλάκη)
    βγήκε και είπε μέσα σε ένα λεπτό... ότι είναι έτοιμο το πόρισμα που αποδίδει ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα....

    ακολούθησε το σχόλιο της Ο. Τρέμη:

    Ευχαριστούμε πολύ Σοφία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα είναι κάτι λίγο καλύτερο από αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=wt7x2ZzCRbk&feature=related
    (Μαυρίκης rules)

    Εξ'άλλου αφού κάτι ήξεραν-έμαθαν οι Ρώσσοι κάτι θα ήξεραν όλοι, εκτός του... τέως Πρωθυπουργού. Με λίγα λόγια μιλάμε (φυσικά χειρότεροι είναι οι ντόποιοι συνεργάτες τους και όχι τα τηλέφωνα που δείχνουν την αμερικανική πρεσβεία - και αυτούς άλλοι τους κατασκοπεύουν!)για έναν πραγματικό "χορό" μυστικών υπηρεσιών:
    http://www.youtube.com/watch?v=XsoTIvDxgZI&feature=related
    Καπετάν Μακρύς. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΨΟΦΗΜΙΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΑΝ Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΔΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Η ΟΧΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ΚΑΘΙΚΙΑ.ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΑΜΑ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΣΑΝ ΙΚΕΤΕΣ.ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ .ΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΑ,ΧΑ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΜΠΟΛΣΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ!
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΑΜΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βλέπω μερικούς κρεμασμένους σαν εκείνον της Vodafon.
    Ρε θα σας αφήσουν οι συνεχιστές του Μακαρθισμού ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΣΥ 7 ΄54ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Η ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΑρΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΕΤΕΡΟΔΙΚΙΑ.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΕΦΕΤΗΣ ΝΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ.ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΚΑΣΕΙ ,ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΕΡΟΔΙΚΙΑ .ΔΕΥΤΕΡΟΝ[ΤΟ ΑΚΡΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ]ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο Ν2828/2000
    ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ' ΠΡΟΙΜΙΟΥ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΛΙΚΟ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΡΙΑΝΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΑΝΕΡΟ ΒΕΝΤΟΥΖΟΒΓΑΛΜΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Επίσης είναι αξιοπρόσεκτό η δήλωση του καραμανλή οτι τον έσωσε ο ΠΟΎΤΙΝ.΄Επειδή για να σώνει κάποιος Πρόεδρος εκτός συμμαχίας άλλον Πρωθυπουργό αυτο σημαίνει οτι ο μπουκωμένος επανιδρυτής προσέφερε υπηρεσίες προς αυτόν που τον έσωσε. Αυτό σημαίνει οτι απαιτείται πλήρης διερεύνιση απο τις συμμαχικές δυνάμεις για να λάμψει η αλήθεια.Βέβαια οπως γνωρίζεις ειναι πρόσφατο το σκάνδαλο της αλβανικής κυβέρνησης η οποια πουλούσε διαβαθμισμένα έγγρφα που πυρηνικα μεταξύ άλλων χωρών και σε ρώσσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 0 ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ 9,17

    ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΔΙΑΠΑΝΩΝ
    1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ.

    ΤΟ
    ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ.


    ΜΕΤΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ
    ΤΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρέμουν τον Καραμανλή…
    ================================

    Διαστάσεις μάστιγας παίρνουν οι κυβισθήσεις των επίορκων του συστήματος.

    Υπερπροβεβλημένη περσόνα MEGAλου καναλιού εκλιπαρεί για ολιγόλεπτη τηλεφωνική συνομιλία για “προσωπικούς λόγους”!

    Μεμωνομένοι βουλευτές (εντός και εκτός ΝΔ) ζητούν απεγνωσμένα συνάντηση

    Έχουν καεί τα τηλέφωνα του πολιτικού του γραφείου από δημοσιογράφους που αφήνουν μηνύματα “στήριξης”…

    Ένας άνκορμαν κεντρικού δελτίου και δύο μνημονιακοί παραθυράτοι άφησαν μήνυμα λέγοντας (στην ουσία) ότι “Συγγνώμη, δεν γνωρίζαμε, μας παρέσυραν”…

    Μνημιώδεις οι κυβισθήσεις του ΛΑΟΣ που πρωτοστάτησε στην εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης του ΚΚ πριν και μετά τις εκλογές. Οι μεμονωμένες παρεμβάσεις βουλευτών, υποχρέωσαν τον “πρόεδρο” σε μία ακόμα μεγαλοπρεπή κυβίσθηση… μα μέχρι πριν λίγους μήνες τον υποβίβαζες στο επίπεδο Σημίτη πρόεδρε και τον καλούσες στην εξεταστική για το Βατοπαίδι (που ξαφνικά έπαψε και αυτό να είναι σκάνδαλο).

    Εκδιώκονται δεξιοί “καμαρώτοι” που πρέσβευαν “αποστασιοποίηση” Σαμαρά από τον Κώστα Καραμανλή. “Ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο, από το μυαλό τους τα έβγαζαν” λένε στενοί συνεργάτες του προέδρου.

    Κινηματικές διαστάσεις παίρνει πλέον η μεταστροφή του κόσμου που αφυπνίζεται βλέποντας τις ραγδαίες αποκαλύψεις που χτυπούν βαθιά την Εθνική Λαϊκή Ψυχή. Οργισμένοι τηλεθεατές γονάτισαν τα τηλεφωνικά κέντρα των καναλιών την Κυριακή και την Δευτέρα βλέποντας να μην γίνεται ουδεμία αναφορά στην εξέλιξη στο θέμα της κατασκοπείας. Έφτασαν στιγμές που τηλεφωνήτριες “κατέβασαν” τις γραμμές για να μην γίνονται αποδέκτες των βαρύτατων χαρακτηρισμών. Σε δύο κανάλια μάλιστα, η αναφορά στην είδηση έγινε μετά από πιέσεις των ίδιων των τηλεπαρουσιαστών που είχαν γίνει στόχος από τις “επιδόσεις” τους την προηγούμενη νύχτα!

    Όλα αυτά τα γεγονότα σε συνδυασμό με την αποθέωση του πρώην πρωθυπουργού σε κάθε δημόσια εμφάνιση του, πρέπει να κάνουν τους μεγαλονταβατζήδες να νιώθουν εξαιρετικά άβολα… Ιδιαίτερα μετά την διαρροή ότι ο Κώστας Καραμανλής θα αγνοήσει επιδεικτικά τις εστίες μόλυνσης της νοημοσύνης των πολιτών στην πρώτη δημόσια παρέμβαση του η οποία αναμένεται …ρηξικέλευθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑΥΜΑ !

    ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ "ΚΟΡΙΟΣ" ΠΑΡΑΚΟ ΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...
    έγραφε ο τίτλος και μια τύπισα (νομίζω Σοφία Φασουλάκη) βγήκε και είπε μέσα σε ένα λεπτό ότι είναι έτοιμο το πόρισμα που αποδίδει ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα.... ακολούθησε το σχόλιο της Ο. Τρέμη:

    Ευχαριστούμε πολύ Σοφία !...


    ΣΗΜ.ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
    ΟΥΤΕ Η ΒΕΡΜΑΧΤ ΤΩΝ προγόνων του ΠΑΣΟΚ..ΝΑΖΙ $$.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9.17 γιατι δεν γλυφεις και τα α..δια του ομπαμα? όταν θα αρχισουν τις μαγκιες οι τουρκοι ποιος νομιζεις θα σε σωσει προδοτικο τομαρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση