GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κομματική γενική διεύθυνση ειδήσεων της ΝΕΤ...

Από το  contemporaryjournalism.gr Η απόκρυψη , η διαστροφή, η παρερμηνεία, η υπέρμετρη προβολή ή σμίκρυνση ειδήσεων αποτελούσαν παραδο...

Από το contemporaryjournalism.gr

Η απόκρυψη, η διαστροφή, η παρερμηνεία, η υπέρμετρη προβολή ή σμίκρυνση ειδήσεων αποτελούσαν παραδοσιακή πρακτική της γενικής διεύθυνσης Ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, επί των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, πλήν της περιόδου Σημίτη. Η κυβέρνηση της Ν.Δ δεν άλλαξε κανένα στέλεχος από εκείνα τα οποία βρήκε σε καίριες θέσεις και ουσιαστικά δεν ασχολήθηκε με τη ΝΕΤ, προκαλώντας τακτικά την οργή κομματικών στελεχών της, που ήθελαν να εμφανίζονται στα δελτία ότι «επιτελούν έργο». Η παρούσα γενική διεύθυνση Ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών της ΝΕΤ είναι η πλέον...
κομματική διεύθυνση, της τελευταίας δεκαετίας. Συνήθως, η συγκεκριμένη θέση στελεχωνόταν από δημοσιογράφο, χωρίς «κομματικές» περγαμηνές, με ευρύτερη αντίληψη για τα πολιτικά πράγματα και διάθεση αντικειμενικότητας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, με σπουδαίες ακαδημαϊκές περγαμηνές, ανέλαβε τις ευθύνες του και είναι προς τιμή του.
Η δήλωσή του είναι σαφής: Δε γνώριζε την απόκρυψη της είδησης για τις προσλήψεις «από την πίσω πόρτα» , μέσω ΜΚΟ, του βουλευτού Σερρών. Τώρα, χρειάζεται να κάνει και το επόμενο βήμα: Να αναθέσει τη γενική διεύθυνση ειδήσεων σε δημοσιογράφο ευρύτερης αποδοχής. Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη της εύρρυθμης λειτουργίας των κρατικών μέσων. Η κυβέρνηση δεν έχει ανάγκη από κομματικούς δημοσιογράφους, αλλά από την έξωθεν καλή μαρτυρία των πολιτών για σωστή ενημέρωση.

8 σχόλια

  1. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;;;;;;;
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ...

    Κύκλωμα με 650 Βουλγάρες και 20 Βούλγαρους που εισέπρατταν παράνομα συντάξεις από το ελληνικό δημόσιο, εξάρθρωσαν οι αρχές. Μάλιστα η σύνταξη έφθανε τα ......
    500 ευρώ τον μήνα.«Πρόκειται για καραμπινάτη κομπίνα που γινόταν για χρόνια εις βάρος του ασφαλιστικού μας συστήματος και των ασφαλισμένων» δήλωσε στην εφημερίδα το «Βήμα» ο υπουργός αναπληρωτής Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι «η καλοστημένη αυτή απάτη ήδη απασχολεί δύο κράτη, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία».
    Σύμφωνα με πληροφορείς της εφημερίδας, το κύκλωμα δρούσε ως εξής. Γραφεία προσέφεραν εργασία με το αζημίωτο σε Βουλγάρες ηλικίας 53-54 ετών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
    Οι δουλειές που τους έβρισκαν ήταν να εργάζονται κυρίως ως καθαρίστριες σε ξενοδοχεία ή σε εστιατόρια ή σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Επιπλέον τους δήλωναν ψευδή μόνιμη διεύθυνση
    κι αυτό γιατί αν δεν το έκαναν τότε θα δικαιούνταν σύνταξη ύψους μόλις 15 ευρώ. Μόνο δηλαδή για περίθαλψη!

    Για κάθε Βουλγάρα που έφερναν στη χώρα μας, τα γραφεία έπαιρναν από αυτή προμήθεια που εφθανε ως και το 10% του μισθού που έπαιρνε εκείνη από την εργασία της.
    Μόλις οι Βουλγάρες συμπλήρωναν του 55ο έτος ηλικίας κι έχοντας ήδη δουλέψει 14 χρόνια στη Βουλγαρία κι ένα στη Ελλάδα, διεκδικούσαν από το ΙΚΑ σύνταξη ύψους 500 ευρώ!!!
    Επιπλέον από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η υπόθεση έχει προκαλέσει ζημιά στο ΙΚΑ αλλά και σε άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς που υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΩ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΕΒΑΖΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΚΕ. ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΥΜΑΜΙΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;;;;;;;


    Όχι, είμαι στον ψυχίατρο. Έλα και συ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΊΠΕ ΤΏΡΑ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΈΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΗΣ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑΣ ΈΧΕΙ ΑΝΑΓΆΓΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗ ΛΗΨΗΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΠΌΦΑΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΉΜΗ!!!!!!!!!!!!

    Η ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΈΝΗ ΠΑΠΑΔΙΆ ΔΉΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΈΑΣ ΓΕΝΙΆΣ ΦΟΙΤΗΤΏΝ!!!!!!

    ΤΟ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΚΙΚΉΣ ΔΗΜΟΥΛΆ ΕΠΊ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΌΤΕΡΟ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση