GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλεσμα για τη συγκέντρωση στην Γλυφάδα...

4 σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ...

    ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ,ΠΑΠΑΔΩΝ,ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΩΝ,ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ,ΜΑΡΜΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΤΩΝ ΚΗΔΕΙΟΣΗΜΩΝ.

    ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΤΑΚΑ:"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ"..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα εσυ να θαψεις συγγενη σου και να πρεπει να περιμενεις δεκαπεντε μερες στο ψυγειο...πολυ καλα εκανε ο δημαρχος...αλλα ολα ξερουμε να τα βαφτιζουμε λαμογιες...μηπως εκει περα που θα γινει το νεκροταφειο καπιοι σχεδιαζαν βιλιτσες με θεα οπως σττην αιξωνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καημένε Δήμαρχε, αγωνίζεσαι για να πείσεις τους δήθεν οικολόγους για το αυτονόητο: Χρειάζεται νεκροταφείο στην πόλη. Ε, πρέπει να γίνει.
    Τελεία και παύλα.
    Τα υπόλοιπα περί αναδάσωσης είναι αστεία. Μοιάζουν με τις αντιπυρικές ζώνες που ΔΕΝ ανοίγονται, για να σωθεί ό,τι είναι δυνατό από τη φωτιά!
    Μετά έρχεται η φωτιά και δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμά της!
    Οι "οικολόγοι", όμως, έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους.
    Προχώρα Δήμαρχε. Μπράβο σου. Έχεις μαζί σου τους ακομμάτιστους και λογικούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αφορμή τις κινήσεις του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη με την χωροθέτηση και την λειτουργία νέου νεκροταφείου στους πρόποδες του Υμηττού και αυτά που πρόκειται να ακουσθούν τις επόμενες μέρες θέλω κι΄ εγώ να γράψω κάποιες σκέψεις μου. Πρώτα απ΄ όλα η αλήθεια πρέπει να είναι αντικειμενική και όχι υποκειμενική, πάμε λοιπόν:
    Είναι νόμιμο αυτό που έκανε ο Δήμαρχος ; Όχι, αλλά και κάθε τι νόμιμο δεν είναι και ΗΘΙΚΟ.
    Είναι σωστό; ΝΑΙ γιατί είναι ΗΘΙΚΟ. Θα μου πείτε και το ηθικό είναι υποκειμενικό, οπότε ας δούμε μερικές αλήθειες.
    Αλήθεια είναι ότι από τότε που ήμουνα παιδί και επί Δημάρχου Σάββα Λαζαρίδη πολλά χρόνια πριν λοιπόν και όχι δέκα δεκαπέντε που βρίσκονται ορισμένοι στην πόλη μας και που σίγουρα θα βγουν και θα έχουν άποψη, δικαίωμά τους άλλωστε και καλά θα κάνουν, αλλά μιλάω για πολύ παλιά και οι παλαιοί Γλυφαδιώτες ξέρουν καλύτερα.
    Αλήθεια είναι ότι από τότε και σε κάθε προεκλογική περίοδο το μεγαλύτερο θέμα ήταν το θέμα του νεκροταφείου, και που πρέπει να γίνει το νέο.
    Αλήθεια είναι ότι κανένας πρώην Δήμαρχος δεν κατάφερε να το υλοποιήσει αν και...
    όλοι το είχαν εξαγκείλει προεκλογικά, όχι γιατί δεν ήθελαν αλά δεν εξαρτιόταν μόνο από αυτούς.
    Αλήθεια είναι ότι η Πολιτεία το έπαιζε Πινακωτή- Πινακωτή από το άλλο μου τα΄ αυτί κάνοντας την κουφή στα παρακάλια και ενίοτε στις φωνές των πρώην Δήμαρχων, η και καμιά φορά τους έταζε και κάτι για να τους ξεφορτωθεί, και χωρίς να δίνει λύση κανείς στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, δηλαδή μας είχαν γραμμένους κανονικά μια ολόκληρη πόλη 100000 κατοίκων.
    Αλήθεια είναι ότι το σημερινό νεκροταφείο δεν επαρκεί για τις ανάγκες της πόλης μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
    Αλήθεια είναι ότι θάβουμε τον έναν πάνω στον άλλον και είναι ντροπή μας το ότι δεν σεβόμαστε τους νεκρούς μας.
    Αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή παρακαλά ο Δήμος μια καμένη οικογένεια που έχει χάσει το παιδί της πριν τρία χρόνια και δεν έχει επουλώσει καλά καλά τις πληγές τις , να εκταφεί μερικές μέρες ποιο γρήγορα ο νεκρός της, για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί μια άλλη καμένη οικογένεια που έχασε το βλαστάρι της και περιμένει οκτώ έως δέκα ημέρες στο ψυγείο μέχρι να ενταφιαστεί.
    Αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να έχεις μέσον για το αυτονόητο και ότι μόλις κάποιος φτάσει στο τέλος της ζωής του, ο Δήμος πρέπει να παρέχει τα απαραίτητα στην οικογένειά του για μία ευπρεπή κηδεία ώστε να μην τους ταλαιπωρεί και να απαλύνει κάπως τον πόνο αυτών των ανθρώπων.
    Αλήθεια είναι ότι ο Δήμος δυσκολεύεται να παρέχει ακόμα και το ποιο βασικό, έναν ΤΑΦΟ.
    Αλήθεια είναι αυτό που θα σας πουν πάρα πολλοί συνδημότες μας που χρειάστηκε να περάσουν από τον πόνο και την ταλαιπωρία χάνοντας έναν δικό τους άνθρωπο και έβαλαν μέσον ακόμα και να τον κηδέψουν σε άλλον Δήμο.
    Αλήθειες; Πάρα πολλές ακόμα, αλά η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ο θάνατος, και όταν υπάρχει νεκρός δεν υπάρχει νόμιμο η παράνομο, εντός η εκτός σχεδίου νεκροταφείο αν είναι σε πόλη κάμπο δάσος η βουνό, γιατί κάπου πρέπει να ταφεί, γιατί αυτό σημαίνει ανθρωπιά να σέβεσαι και να τιμάς τους νεκρούς σου.
    Αλήθεια είναι ότι κάποιοι θα κάνουν αντιπολίτευση ακόμα και σ΄ αυτό το ευαίσθητο θέμα, λέγοντας ότι αυτά δεν είναι σωστά πρέπει ο Δήμος να κινείται βάση των νόμων και μπλα μπλα μπλα, κι έτσι να περνούν τα χρόνια και νεκροταφείο να μην έχει η πόλη μας. Άλλοι θα πουν ότι αυτά είναι μαγκιές του Κόκκορη.
    Τώρα αν είναι μαγκιά να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ τότε Δήμαρχε είσαι και πολύ ΜΑΓΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση