GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκεμπέλικές μέθοδοι και μαύρη προπαγάνδα της Τουρκίας κατά της Ελλάδας στο διαδίκτυο!

Από το  antiparakmi.blogspot.com Από την Τουρκική εφημερίδα Ταράφ Το θέμα είχε έλθει για πρώτη φορά στην επικαιρότητα με ...

Από το antiparakmi.blogspot.com
Από την Τουρκική εφημερίδα Ταράφ
Το θέμα είχε έλθει για πρώτη φορά στην επικαιρότητα με ένα δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ταράφ» στις 2 Φεβρουαρίου 2009. Η εφημερίδα έγραφε ότι το τουρκικό γενικό επιτελείο είχε δημιουργήσει 35 ιστοσελίδες στο διαδίκτυο «με σκοπό τον ψυχολογικό πόλεμο». Αναφέρονταν μάλιστα και οι τίτλοι των ιστοσελίδων μεταξύ των οποίων υπήρχαν οι «greekmurderers.net», «pontuslu.com» και άλλες. Αμέσως μετά το δημοσίευμα το επιτελείο είχε ανακοινώσει ότι οι εν λόγω ιστοσελίδες έχουν κλείσει.
Η εφημερίδα αναφέρει όμως ότι το...
περιεχόμενο των ιστοσελίδων είναι προσβάσιμο και σήμερα μέσω της ιστοσελίδας «archive.org».
Η Ελλάδα κοιμάται!
Πριν από μερικές μέρες, στις 31 Ιουλίου, αναφερομένη και πάλι στο θέμα, η ίδια εφημερίδα έγραψε ότι σύμφωνα με το γενικό επιτελείο «η ιστοσελίδα greekmurderes.net περιλαμβάνει κείμενα προς ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι Έλληνες».
Η «Ταράφ» σημείωσε σχετικά το εξής: «Η ομολογία αυτή σχετικά με την ιστοσελίδα αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματική κρίση. Προκύπτει δηλαδή ότι το γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων έκανε μαύρη προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας η οποία είναι σύμμαχός μας στο ΝΑΤΟ. Ευτυχώς οι Έλληνες αυτή την περίοδο ασχολούνται με τα δικά τους προβλήματα σε βαθμό που δεν ενδιαφέρονται με αυτά».
Στο δικαστήριο
Η υπόθεση με τις προπαγανδιστικές ιστοσελίδες πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης στη Τουρκία όταν αποκαλύφθηκε ότι οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες προσπαθούσαν να πλήξουν πολιτικά και τους ισλαμιστές. Εξετάζεται στο δικαστήριο μαζί με μία άλλη υπόθεση που συνεχίζεται εδώ και περίπου δύο χρόνια. Σε αυτήν κατηγορούνται διάφοροι αξιωματικοί για τη σύνταξη του «σχεδίου καταπολέμησης της οπισθοδρόμησης».
Και παρακολουθήσεις Ελλήνων
Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ στην υπόθεση είναι ο συνταγματάρχης Ντουρσούν Τσιτσέκ, ο οποίος, κατά την ακροαματική διαδικασία, κατέθεσε, στις 2 Ιουλίου 2011, ότι «οι ιστοσελίδες δημιουργήθηκαν για να περιγραφούν τα εξωτερικά προβλήματα της Τουρκίας. Εάν σταματήσει η δραστηριότητα αυτή, θα ζημιωθεί το έθνος και το κράτος μας. Θα δικαιωθούν οι ισχυρισμοί των Αρμενίων. Εργαζόμαστε επί του Ποντιακού ζητήματος. Υπάρχει ένας Έλληνας πολίτης που έχει έλθει στην Τουρκία 98 φορές και δίνει διάφορα μηνύματα. Τι θα γίνει, εάν δεν παρακολουθηθεί;» Στο κατηγορητήριο, που έγινε δεκτό πριν από μερικές μέρες από το δικαστήριο, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι σε στρατιωτικά έγγραφα που βρέθηκαν κατά τις έρευνες σχετικά με την υπόθεση αναφέρεται ότι «τα εθνικιστικά κόμματα είναι αυτά που μπορούν να πάρουν ψήφους από το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. Με την αναπαραγωγή ειδήσεων σχετικά με την Αρμενία και την Ελλάδα που θα προκαλέσουν την αντίδραση της κοινής γνώμης, θα επιδιωχθεί η μείωση της εκλογικής δύναμης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης προς όφελος των εθνικιστικών κομμάτων».

Πηγή: Εφημερίδα Φιλελεύθερος 06-08-2011

15 σχόλια

  1. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ,
    ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ...,
    ΜΗ ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΜΑΧΑΙΡΩΝΕΣΤΕ
    ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΗ .
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ .
    Για τους προδότες Πελλοπονήσιους αναφέρω ενδεικτικά :
    1.Μαχη του Μαραθώνος .
    2. Ο Εφιάλτης .
    3. Εκστρατεία του Μεγάλου Αλέξανδρου .
    4. Το κείμενο της διακήρυξης της Αγίας Λαύρας , υπάρχουν 179 υπογραφές εκ των οποίων μόλις 11 από την Πελοπόννησο .
    5 . Κολοκοτρώνης στην φυλακή .
    6 . Δολοφονία Καραϊσκάκη .
    7 . Δολοφονία Καποδίστρια .
    8 . Ιμπραήμ .
    9 .Πως λεγόταν η Αρεόπολη πριν ; μήπως είχε σλαβικό όνομα ;
    10. Χρεόγραφα μαρτυρούν την παράδοση Ελληνικής γης από τους Τούρκους μπέηδες και αγάδες , σε Πελλοπονήσιους δημογέροντες και προεστούς όχι μόνο στην Πελοπόννησο , αλλά και σε όλη την Ελλάδα , γιατί οι τσιφλικάδες της Θεσσαλίας , ήταν Πελλοπονήσιοι στην καταγωγή τους .
    Ήμαστε λίγοι σήμερα για να κάνουμε εμφύλιο , αλλά όχι και να ψηφίζουμε την προδοτική οικογένεια των Παπανδρέ-ειδών και τα συναφίδια τους .
    Τα ιδία αυτά πρόσωπα παραδίδουν σήμερα την Ελλάδα με μέγιστη δουλοπρέπεια στα Εβραιοαμερικάνικα αφεντικά τους .
    Μην προκαλείτε άλλο γιατί η αλήθεια δεν συμφέρει κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι αντιστέκεστε στο έργο του Καραμανλή , υπηρετείτε τα συμφέροντα των Ευρωαμερικάνικανων , γιατί ο Καραμανλής ήταν ο μοναδικός ηγέτης που τόλμησε Ρωσική στροφή και ο θειος του απαρνήθηκε τους Αμερικανούς βγαίνοντας από το ΝΑΤΟ .
    Ενώ η οικογένεια Παπανδρέου ανέκαθεν , αλλά και τώρα υπηρετεί τα συμφέροντα της Ευρωαμερικάνικης καταγωγής.
    Και για σένα εξαπατημένε Έλληνα , οι Παπανδρέου σε βλέπουν σαν έναν ιθαγενή , σαν ένα σκουλήκι ,σαν ένα σκουπίδι .
    Ψήφισε τους λοιπόν και στήσε κώλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας και Έλληνας γνήσιος , άλλωστε είναι και άσπρος πράγμα που φαίνεται .
    Ο Γ.Α.Π. και o Καρατζαφέρης και οι περισσότεροι βουλευτές είναι Πελοποννήσιοι ,δηλαδή Τουρκοαλβανοί , απόγονοι του Ιμπραήμ .
    Τους πραγματικούς Πελλοπονήσιους τους έσφαξε όλους ο Ιμπραήμ,
    και τότε αντικατέστησε τον πληθυσμό , φέρνοντας 300.000 οικογένειες Τουκοαλβανών , μόνο στα υψώματα σώθηκαν λίγοι Ελληνες ,δηλαδη έκανε γενοκτονία τότε ο Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο και μετά έφερε τουρκαλβανούς , τουρκική τακτική που χρησιμοποιεί η Τουρκία την γενοκτονία και μετά μοίρασε την περιουσία των σφαγμένων Ελλήνων σε αυτούς, οι όποιοι την έχουν παράνομα μέχρι και σήμερα .
    Έξαλλου όλοι οι προδότες και τα αποβράσματα είναι Πελλοποννήσιοι τον Κολοκοτρώνη Πελλοπονήσιοι τον φυλάκισαν ,
    τον Καποδίστρια Πελοποννήσιος τον σκότωσε , κ.λ.π .
    Σημείωσης όταν πρωτοπήγε στην Πάτρα ο Καποδίστριας όλοι μιλούσαν Τουρκικά , επίσης άμα πάτε τώρα στα Φιλιατρά μιλάνε Τουρκικά και είναι όλοι ημίμαυροι όπως όλοι οι Πελοποννήσιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι βεβαιο οτι τον σεπτεμβρη θα υπαρχουν σοβαρες αψιμαχιες στο αιγαιο και κυπρο που θα ανατρεψουν και μνημονια και συμφωνιες, ενεργούν οι αρμοδιες υπηρεσιες αραγε?? παλι οι ρωσοι θα μας ξελασπώσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΤΑ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΤΟΥ,ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1821,"ΚΙ'ΑΚΑΡΤΕΡΕΙ ΚΙ'ΑΚΑΡΤΕΡΕΙ"......ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΟΥ ( παροιμία )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας και Έλληνας γνήσιος

    Το λέει και το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει


    Έλα να κάνουμε γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΗΤΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ !!!
    ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ 3000000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥΛΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΦΩΝΑΖΩ, ΖΗΤΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 17 Αυγ 2011 9:20:00 π.μ.

    εαν δεν κοψεις την προπαγανδα αλλα και την εξυβριση εναντιων των πελλοπωνησιων, θα σε καταγγειλω στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος

    γκε γκε η νο γκε γκε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιστολή προς αιδαείς
    Η σύγχρονη επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Πελοποννήσους δεν έχει απλή δόση αλήθειας ,αλλά είναι η πραγματική γραμμένη ιστορία .
    Δυστυχώς για τους ανιστόρητους που το θεωρούν προπαγάνδα , ευτυχώς για όλους εμάς που γνωρίζουμε την αληθινή ιστορία και τα ακριβή γεγονότα .
    Είμαστε λίγοι για προπαγάνδα και εμφυλίους , σταματήστε όμως ανδρείκελα του Ιμπραήμ να ξεπουλάτε την Ελλάδα στα εβραιοαμερικάνικα συμφέροντα .
    Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές βιβλιογραφίες :
    Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος , καθηγητής πολιτικής ιστορίας της νεοτέρας Ελλάδος , στο Πάντειο πανεπιστήμιο , Δρακοπούλου Κατερίνα , Δρακοπούλου Καίτη , Αντωνόπουλος Ιωάννης , Πετροπούλου Αγγελική Αλεξανδροπούλου Κατερίνα , Χατζόπουλος Μίλτος , Σβολόπουλος Κωνσταντίνος .
    Σχόλιο : όλα τα τά ονόματα των παραπάνω ιστορικών έχουν κατάληξη - οπουλος μήπως ξέρει κανείς πότε δόθηκε αυτή η κατάληξη και σε ποιους ; τυχαίο , δεν νομίζω .
    Σε νέα επιστολή ο απόστολος Παύλος θα μιλήσει εκτενεστέρα γι αυτό το θέμα .
    Απόστολος Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση