GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεκτείνεται η εξέγερση στη Βρετανία...

Ακόμα τρεις άνθρωποι έχασαν χθες το βράδυ τη ζωή τους στη Βρετανία, αυτή τη φορά στο Μπέρμιγχαμ, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό τ...

Ακόμα τρεις άνθρωποι έχασαν χθες το βράδυ τη ζωή τους στη Βρετανία, αυτή τη φορά στο Μπέρμιγχαμ, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών από την πρωτοφανή εξέγερση που συγκλονίζει τη χώρα, στους τέσσερις. Στο Λονδίνο, οι 16.000 αστυνομικοί που τέθηκαν σε επιφυλακή χθες, κατόπιν εντολής του Βρετανού πρωθυπουργού Ντ. Κάμερον, απέτρεψαν μια νέα νύχτα συγκρούσεων, η ατμόσφαιρα ωστόσο παραμένει τεταμένη, ενώ...
 πολλοί κάτοικοι έχουν οργανώσει ομάδες «αυτοπροστασίας» επιτηρώντας οι ίδιοι τις συνοικίες τους.
Οι τρεις άνθρωποι που σκοτώθηκαν χθες τη νύχτα στο Μπέρμιγχαμ, παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, σ' ένα δυστύχημα που συνδέεται με τις ταραχές στην πόλη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες επρόκειτο για πολίτες που προσπαθούσαν να προστατεύσουν τη συνοικία τους από τις λεηλασίες.
Η αστυνομία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο θάνατος των τριών, ασιατικής καταγωγής, ανθρώπων συνδεέεται με τα επεισόδια και ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα, ενώ διεξάγει έρευνα για το αν το αυτοκίνητο έπεσε σκόπιμα πάνω στους τρεις άνδρες. "Κάποια στιγμή, υπό συνθήκες τις οποίες δεν μπορώ ακόμη να εξηγήσω πλήρως, ένα όχημα κατευθύνθηκε εναντίον μιας ομάδας ανδρών με αποτέλεσμα τρεις από αυτούς να χάσουν τη ζωή τους", είπε ο αρχηγός της αστυνομίας Κρις Σιμς.
Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι οι τρεις άνδρες, δύο από τους οποίους ήταν αδέλφια, κατέβηκαν στους δρόμους για "να προστατεύσουν την κοινότητα" από τους ταραξίες. Ο Τάρεκ Τζαχάν, που έχασε τον 21χρονο γιο του Χαρούν είπε ότι το παιδί του ήταν "καλό και χαρισματικό" και πέθανε υπηρετώντας "όλη την κοινότητα". Τα άλλα δύο θύματα ήταν 20 και 31 ετών. Παρά τη θλίψη του ο Τζαχάν ζήτησε να μην υπάρξουν αντίποινα για το χαμό του γιου του.

4 σχόλια

  1. Θαρρώ πως ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντ. Κάμερον, είναι αντιμέτωπος με τις Ερινύες των θυμάτων του ΔΟΓΜΑΤΟΣ του ΣΟΚ από τον φιλόδοξο καθηγητή ψυχιατρικής Δρ Γιούαν Κάμερον, και το νομπελίστα των ιδιωτών τραπεζιτών Φρίντμαν!

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wpJZM-2LroE#at=27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΩΟΣ Ο ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙΑΣ ΕΝΟΧΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περιμένω να ακούσω κάποια "σύσταση" από τα δυτικά, πολιτισμένα κράτη, όπως έκαναν για Αίγυπτο, Συρία, Λιβύη, ...
    περιμένω την κα Χίλαρη πχ να μιλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΔΕΞΙΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠΟΝΗ!!!!

    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ!!!!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ...

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ...
    Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση