GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τη συνέντευξη Βενιζέλου...

5 σχόλια

  1. Να τι ήθελε τελικά η Μέρκελ !
    Να τρώνε οι Γερμανοί πιο φτηνό Gyros !
    Και ο Μπένι θα της κάνει το χατήρι..
    ____________________________________
    Τελικά η Μέρκελ δεν ήθελε το σπίτι των Καψαμπελοκοττάκηδων αλλά ήθελε απλά να μπορεί να τρώει ο Γερμανός τουρίστας φτηνό Souvlaki και Gyros... και ο Μπένι θα την εξυπηρετήσει βάζοντας 13% ΦΠΑ σε ότι καταλήγει στο στομάχι των λυγδιάρηδων ξένων και 23% ότι καταλήγει στο στομάχι των καλοφαγάδων Ελλήνων!

    Το γεγονός είναι παγκόσμιο φαινόμενο (sic!),
    όπως εξάλλου και το ΠΑΣΟΚ που μας κυβερνά...

    Διαβάστε να φρικάρετε:
    Η μετάταξη του ΦΠΑ στον τομέα της εστίασης από 1η Σεπτεμβρίου από 13% στο 23% ισχύει, αλλά θα ληφθεί ειδική μέριμνα για τις επιχειρήσεις εξαγωγικού τουρισμού, ενώ επανεξετάζεται και στις δραστηριότητες όπου κυριαρχεί η πώληση τροφίμων, χωρίς αυτή να συνιστά εστίαση, είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος.

    Τα τουριστικά πακέτα all inclusive και η ημιδιατροφή από τουρίστες του εξωτερικού θα επιβαρύνονται με ΦΠΑ 13% και όχι 23% !!!! διευκρίνιζε στέλεχος του υπουργείου.

    Δεν θα ισχύει όμως το ίδιο για Έλληνα τουρίστα που κλείσει το ίδιο πακέτο από το εσωτερικό, πρόσθεσε.....


    ΠΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ..ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ...
    Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ GIORGOS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του κ. Βενιζέλου, κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα τα θετικά σημεία της απόφασης της 21ης Ιουλίου.

    Έρχεται εκ των υστέρων και ζητά από τους Ευρωπαίους, να παρέμβουν για να ακυρώσουν αυτό που ο ίδιος υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες!

    Δηλαδή, τους εκλιπαρεί να ακυρώσουν τη γκάφα του. Ο κ. Βενιζέλος, έχει αυτοπαγιδευθεί.
    Δυστυχώς, η δική του ανεπάρκεια κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια».
    __________________________________
    ο Γ. Μιχελάκης για τις επιστολές Βενιζέλου στους Ευρωπαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kyrie Venizelo, pote telika 8a apeley8erw8oyn sthn pra3h ta kleista... epaggelmata? Pws 8a antimetwpistei h kalpazoysa anergia otan akoma kai shmera yparxoyn kastes kai syntexnies poy adikaiologhta empodizoyn ekatontades neoys apo thn eley8erh eisodo se polla epaggelmata? Oi farmakopioi, oi tarifes kai oi ntalhkerhdes ws pote 8a apolambanoyn thn prostasia toy kratoys kai ws pote 8a pwloyn... to dikawma ths ergasias poylwntas kratikes adeies mayra..? Pws 8a meiw8ei h anergia? Me ay3ysh toy FPA kai me kleista... epaggelmata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΙΝΑΞΗΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ-ΣΑΦΑΡΙ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ 27 ΔΙΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΤΟΥΣ

    Η διόγκωση της «μαύρης τρύπας» του προϋπολογισμού πάνω από 4,5 δισ. ευρώ στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2011 επέσπευσε το «ροκάνισμα» του αποθεματικού τού υπό πώληση Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κατά 250 εκατ. ευρώ και ανοίγει το δρόμο για τη λήψη νέων μέτρων.


    http://s.enet.gr/resources/2011-08/grafima32--3-thumb-large.jpg

    Το κυβερνητικό σχέδιο ιδιωτικοποίησης κατά το ήμισυ του ταμείου ενεργοποιήθηκε με τη μετακίνηση 250 εκατ. από το αποθεματικό του στον προϋπολογισμό. Σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους του υπουργείου Οικονομικών, τα «ανέλπιστα» έσοδα του περασμένου Ιουλίου ανέρχονται σε 952 εκατ. ευρώ, καθώς εκτός του αποθεματικού εισέπραξαν 675 εκατ. από την εξαγορά προνομιούχων μετοχών της Αγροτικής Τράπεζας (σ.σ. έγινε στο πλαίσιο αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,25 δισ. ευρώ, με το τελικό κόστος για το Δημόσιο να υπολογίζεται στα 300 εκατ. ευρώ) και 27 εκατ. από την εκκαθάριση της ΔΕΚΑ.

    Ακόμα και αυτά, όμως, δεν μπόρεσαν να σώσουν τον προϋπολογισμό, καθώς τα καθαρά έσοδα υστερούν κατά 3,7 δισ. ευρώ και οι πρωτογενείς δαπάνες παρουσιάζουν υπέρβαση 1,19 δισ. ευρώ. Τα τελικά στοιχεία από το ΓΛΚ δείχνουν:

    1 Εκτίναξη του ελλείμματος στα 15,57 δισ. ευρώ, ήτοι αυξημένο κατά 12,45 δισ. ευρώ σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του προηγούμενου έτους, όταν ο ετήσιος στόχος αφορά μείωση 3,9%. Το τελευταίο πεντάμηνο του έτους δεν έχουν και πολλά περιθώρια, καθώς το έλλειμμα πρέπει να κλείσει στα 19,81 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

    2 Δραματική υστέρηση των εσόδων κατά 3.374 εκατ. ευρώ. Μόλις 26.846 εκατ. ευρώ έχουν αντλήσει στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2011 και μέχρι τη λήξη του χρόνου πρέπει να έχουν μαζέψει άλλα 27.196 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, κάθε μήνα, από τον Αύγουστο μέχρι και τον Δεκέμβριο, πρέπει να μαζεύουν κατά μέσο όρο 5,4 δισ. ευρώ. Ασθενικά είναι τα έσοδα από το φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων και τον ΦΠΑ, καθώς αντλήθηκαν 6.875 εκατ. και 10.251 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα.

    Τα Ταμεία άντλησαν τις επιχορηγήσεις

    3 Αισθητή κόπωση και των δαπανών, καθώς οι πρωτογενείς εμφανίζουν υπέρβαση 1.188 εκατ. ευρώ, έχοντας ήδη καλύψει το 58% των συνολικών ετήσιων δαπανών, 52.009 εκατ. ευρώ. Τα Ταμεία έχουν αντλήσει το 71,7% των επιχορηγήσεων, ήτοι 7,97 δισ., με το ΙΚΑ να έχει εισπράξει ήδη το 91,1% (2,65 δισ.), ο ΟΑΕΕ το 95% (760 εκατ.) και το ΤΑΠ -ΟΤΕ το 83,6% (460 εκατ.). Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχορήγηση στον ΟΑΕΔ, που χορηγεί τα επιδόματα ανεργίας, έχει φτάσει στο 47,9% του συνολικού ετήσιου κονδυλίου ή στα 509 εκατ. ευρώ.

    4 Η αναπτυξιακή καχεξία χαρακτηρίζει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, εκ του οποίου τα έσοδα εμφανίζουν μείωση 8,1% στα 1.173 εκατ. ευρώ, με ετήσιο στόχο αύξησης 27,8% και οι δαπάνες βαίνουν μειωμένες κατά 37,6% στα 2.620 εκατ., με ετήσιο στόχο μείωσης 10,6%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε Βενιζέλο άν σε εκβιάζει ο καθυστερημένος σακάτης να ακολουθείς αυτή την σκιζοφρενική πολιτική πρέπει να τον καταγγείλεις αλλιώς στο τέλος θα τα φορτωθείς όλα εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση