GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ημερολόγιο ενός σκανδαλώδους διαγωνισμού προσλήψεων...

Από το  parapolitiki.com Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του περιβόητου Ινστιτούτου Νεολαίας ( http://www.ify.gr/ ) τα αποτελέσματα του τε...

Από το parapolitiki.com

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του περιβόητου Ινστιτούτου Νεολαίας (http://www.ify.gr/) τα αποτελέσματα του τεστ δεξιοτήτων και το μόνο που δεν νιώθω είναι έκπληξη. Αηδία σίγουρα, έκπληξη όχι. Δεν θα κάτσω να παραθέσω στοιχεία για το κάθε όνομα γιατί το θεωρώ αγενές.
Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που άρπαξε την ευκαιρία και βολεύτηκε, από την υπουργό έχω απαιτήσεις. Αξίζει πάντως να διαβάσετε μια μαρτυρία ενός υποψηφίου εδώ ο οποίος εξετάστηκεστην...τριγωνομετρία για να καταλάβει μια θέση με αντικείμενο τη νεανική επιχειρηματικότητα.
Όπως θα θυμάστε, η...
Παραπολιτική ήταν το μόνο μέσο που αγωνίστηκε για την ακύρωση του διαγωνισμού της ντροπής. Το μόνο που καταφέραμε ήταν το Υπουργείο σε επίσημη ανακοίνωση του να μας απαντήσει με ψεύδη. Είναι κι αυτό μια παραδοχή ενοχής.
Θυμίζω τη σειρά των αναρτήσεων που περιέγραψαν την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού με 150 συμβασιούχους:
6 Ιουλίου 2011- 150 προσλήψεις σε υπό κατάργηση οργανισμό;
7 Ιουλίου 2011- Η προτίμηση στα έντυπα του Κύρτσου όπου (συν)εργάζεται μέλος του Δ.Σ!
7 Ιουλίου 2011- Τα πράσινα παιδιά
7 Ιουλίου 2011- Εκτός ΑΣΕΠ και με συνέντευξη οι 150 προσλήψεις
7 Ιουλίου 2011- Η 1η απάντηση του Υπουργείου
8 Ιουλίου 2011- 9.436 ευρώ για ενοίκια 3 μηνών του Ινστιτούτου Νεολαίας στη Θεσσαλονίκη σε ακίνητο της Εκκλησίας της Ελλάδος
18 Ιουλίου 2011- Η 2η απάντηση του Υπ.Παιδείας
19 Ιουλίου 2011- Το Υπ.Παιδείας ψεύδεται
Επειδή δεν είμαι κομπλεξικός, θα ήθελα να συγχαρώ την κ.Διαμαντοπούλου γιατί κέρδισε. Κατάφερε να τους βολέψει. Έκανε όμως ένα λάθος, υποτίμησε τη δύναμη του Διαδικτύου. Στο βιογραφικό της πια προστέθηκε το Ινστιτούτο Νεολαίας κι ας μην το "έπαιξαν" οι φίλοι της στα ΜΜΕ...

20 σχόλια

  1. Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος είπε...

    Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;;;;;;;
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα λέμε σύντομα κυρία Διαμάντω....
    Φοβού τους νέους!
    Μπατσοκ και πάσης Ελλάδος.
    Νύχτα θα φύγετε κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αφοσίωση στην αξιοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πλέον αδιάβλητος διαγωνισμός πρόσληψης 150 ατόμων απ΄την Αννούλα έγινε σήμερα... οι ενδιαφερόμενοι διαγωνίστηκαν απ' τα σπίτια τους!!!

    Έγινε ο πιο αδιάβλητος διαγωνισμός (η πρώτη φάση) που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της χώρας και όλα τα παπαγαλάκια που επί ΝΔ μας είχαν ζαλίσει με τη "γαλάζια συνέντευξη" έχουν καταπιεί τις γλώσσες τους και δεν είπαν τίποτα! !!
    Το Ινστιτούτο Νεολαίας (έχει ενταχθεί στη λίστα των υπό κατάργηση/συγχώνευση οργανισμών της Αντιπροεδρίας της κυβέρνησης... αλλά αυτό είναι το λιγότερο), που είναι εποπτευόμενος φορέας από την Α. Διαμαντοπούλου και διαχειρίζεται τα ευρωπαϊκά κονδύλια για την αναβάθμιση και τη στήριξη της Νεανικής Επιχειρηματικότητας αποφάσισε να προσλάβει 150 στελέχη και υπαλλήλους. Οι αιτήσεις έγιναν ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του Ινστιτούτου Νεολαίας (www.ify.gr ), και επελέγησαν όσοι πληρούσαν τα τυπικά προσόντα (ηλικία, πτυχίο κ.λπ).

    Λοιπόν έγινε ο διαγωνισμός δεξιοτήτων. Ως εδώ όλα καλά αν και δεν υπήρχαν αντικειμενικά κριτήρια (όπως μόρια από βαθμό πτυχίου κ.λπ)... μέχρι να μάθουμε πως έγινε ο διαγωνισμός:

    Ο διαγωνισμός ήταν ένα τεστ "τριγωνομετρίας" με μερικά μαθηματικά προβλήματα σαν τις "σπαζοκεφαλιές" που διαβάζουμε στα σταυρόλεξα... άντε να το καταπιούμε κι αυτό.
    Αυτό όμως που κάνει τον διαγωνισμό μοναδικό στην ιστορία της Ελλάδας είναι ότι οι διαγωνιζόμενοι διαγωνίστηκαν εξ αποστάσεως δηλ. απ' το σπίτι τους, τη δουλειά τους, το πανεπιστήμιο ή το ιντερνετ καφέ!!!

    Δηλ δεν διαγωνίστηκαν σε ελεγχόμενο χώρο αλλά ο καθένας μπορούσε να έχει από πάνω του αδέρφια, ξαδέρφια, μπατζανάκηδες, φίλους, συναδέλφους ή ακόμα και καθηγητές..
    όλους αυτούς από πάνω του... γιατί από δίπλα θα είχε βιβλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα !
    Κορόιδεψαν 4000 άτομα που έστειλαν αιτήσεις και τις οικογένειες τους βάζοντάς τους να συμμετέχουν σε ένα τέστ οπερέτα !!
    Δυστυχώς γιατί πρόκειται για νέα παιδιά, άνεργους πτυχιούχους, που τους χαλάνε με τη μία το όνειρο ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και να υπάρξει σ' αυτή την κολοχώρα αξιοκρατία και όχι φελλοκρατία. Τους δημιουργούν ψεύτικες ελπίδες, τους βάζουν σε έξοδα και ταλαιπωρία να βρούνε δεκάδες χαρτιά για να τους δείξουν στο τέλος ότι κάνουμε ότι γουστάρουμε !!!

    Και εννοείται πως για να μην ξεφύγει κανένας μη πράσινος... θα ακολουθήσει τρίτη φάση του διαγωνισμού οπερέτα... Πως θα εξεταστούν στην τρίτη φάση οι διαγωνιζόμενοι ;

    Μα με τη γαλάζια συνέντευξη φυσικά... θα επιλεχθούν οι μισοί απ' τους 300 που είχαν τους καλύτερους βοηθούς από πάνω τους στο σημερινό τεστ δεξιοτήτων στη λούφα και την αντιγραφή που διδάσκει το ΠΑΣΟΚ και η Αννούλα

    Για να δέσει το βύσινο να σας πούμε και ότι στις συνεντεύξεις θα συμμετέχει και θα έχει λόγο στις προσλήψεις και μια 20χρονη που είναι μέλος του ΔΣ του Οργανισμού (δείτε παρακάτω στο ΥΓ)!!!
    Μια 20χρονη χωρίς πτυχίο θα κρίνει, θα αξιολογήσει και θα συναποφασίσει για την πρόσληψη ανθρώπων που μπορεί να έχουν 10 χρόνια σπουδές και 10 χρόνια δουλειάς πίσω τους...

    Είπαμε: φελλοκρατία ΠΑΣΟΚ...
    _________________________________
    ΥΓ.
    Να προσθέσω ότι:
    - Το υπουργείο έχει απαντήσει σε ενστάσεις για το διαγωνισμό και είπε συγκεκριμένα:
    Σε κάθε περίπτωση διαβεβαιώνουμε ότι το έργο δεν αφορά δημιουργία νέων δομών στα πλαίσια του δημόσιου τομέα, δεν αφορά εθνικούς πόρους και δεν αφορά πρόσληψη προσωπικού με δαπάνη του δημοσίου.

    δηλ. με άλλα λόγια είπε:
    Μη φωνάζετε γιατί τα λεφτά που θα πληρώνονται δεν είναι του Κράτους, δηλ. δικά σας, αλλά είναι της ΕΕ... οπότε δεν σας πέφτει λόγος και μπορούμε να τα κάνουμε ότι θέλουμε

    - Να προσθέσουμε επίσης τα παρακάτω (απ τη σελίδα parapolitiki.com) για να έχει υπόψη ο φίλος ποιοι θα κάνουν τις συνεντεύξεις και θα αποφασίσουν ποιοι θα προσληφθούν:

    Το ανώτερο όργανο του Ινστιτούτο Νεολαίας το οποίο και θα υπογράψει τις προσλήψεις είναι το Διοικητικό Συμβούλιο για τη στελέχωση του οποίου η Παραπολιτική έχει γράψει πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

    α) Ο πρόεδρος Μιχάλης Γεώργακας υπήρξε διαπρεπές στέλεχος της λεγόμενης "ομάδας Καμά" στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και στην ΠΑΣΠ. Είναι γνωστό ότι ο Παντελής Καμάς ανήκει στον "κύκλο" της Άννας Διαμαντοπούλου.

    β) Το μέλος Γιώργος Μπάνος επίσης άνηκε στην ομάδα Καμά.

    γ) Το μέλος Λουκάς Γερμανός συνεργάζεται με την εφημερίδα Free Sunday του Γιώργου Κύρτσου κι όλως τυχαίως τα έντυπα Free Sunday και City Press του Γιώργου Κύρτσου είναι τα μοναδικά στα οποία έχει επιλέξει να διαφημιστεί το Ινστιτούτο Νεολαίας.

    δ) Η μητέρα άλλου μέλους του Δ.Σ υπήρξε πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία ενώ μετά τις εκλογές του 2009 κατέλαβε ανώτατη διοικητική θέση σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

    5. Με σύμβαση ορισμένου χρόνου, προσελήφθη η Μιχαέλα Συμεωνίδη (εδώ), αναλόγων ενδοΠΑΣΟΚικών φρονημάτων αλλά και υποψήφιας τοπικής συμβούλου με το ΠΑΣΟΚ στον Γέρακα. Με ποια κριτήρια;

    6. Εκτός όλων αυτών, μέλος του Δ.Σ είναι και μια κοπέλα γεννημένη το 1991. Είναι δυνατόν μια 20χρονη να μπορεί να κρίνει τους προς πρόσληψη συμβασιούχους; Είναι δυνατόν να ζητάμε από μια 20χρονη κοπέλα να υπογράψει διορισμούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προσ φελλοκρατια πασοκ
    ο διαγωνισμός διεξήχθη απο το οικονομικο πανεπιστημιο
    Θέλω ειλικρινα να μου πεις ποσους πασοκους βρήκες όπως τους αποκαλείς και να μου λύσεις την απορια αν θα πρέπει οι πασοκοι οπως τους αποκαλεις να μην κανουν αίτηση
    Τελευταίο απο οτι διάβασα στον στην συνέντευξη συμμετέχει ο ΑΣΕΠ και οχι η 20χρονη οπως λες
    Ολα αυτά για την παραπληροφόρηση που σε εμας τους Ελληνες ειναι στο αίμα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το γνωστό διαγωνισμό που οι διαγωνιζόμενοι συμμετείχαν απ' τα σπίτια τους!-Ο τραγέλαφος που έζησε ένας διαγωνιζόμενος

    Αγαπητά blog Taxalia

    Συμμετείχα και εγώ στον διαγωνισμό του Ινστιτούτου Νεολαίας για τις Θυρίδες Επιχειρηματικότητας, και επιβεβαιώνω ότι αυτό που έγινε συνιστά τεραστίου μεγέθους σκάνδαλο!

    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, επιτρέποντάς μου να σας παραθέσω τα γεγονότα παράλληλα με την δική μου εμπειρία από τον “διαγωνισμό” (τα εισαγωγικά για ευνόητους λόγους…!)

    Στην προκήρυξη ζητούνταν (στο κομμάτι που με ενδιέφερε – γιατί η προκήρυξη περιελάμβανε και άλλες θέσεις), 66 άτομα σε όλη την Ελλάδα, ως Συντονιστές και Σύμβουλοι για την υποστήριξη των Θυρίδων ΝεανικήςΕπιχειρηματικότητας Και τι θα κάνουν οι Θυρίδες Επιχειρηματικότητας ?
    Σύμφωνα με την προκήρυξη, «μέσω των θυρίδων θα παρέχονται πληροφορίες και εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους ενδιαφερομένους (δηλαδή σε νέους που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα),
    θα σχεδιάζονται εκδηλώσεις και ημερίδες δικτύωσης, καθώς επίσης και ενημερωτικές εισηγήσεις σε δομές του εκπαιδευτικού συστήματος».

    Έχοντας πτυχίο, μεταπτυχιακό και πάνω από 10 χρόνια εργασιακής εμπειρίας ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα πάνω σε αυτό ακριβώς το αντικείμενο (business plans, marketing plans, συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα ίδρυσης νέων επιχειρήσεων, επιδοτούμενων προγραμμάτων κλπ.), θεώρησα ότι έχω τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, αλλά και τις γνώσεις για τις ζητούμενες θέσεις και αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή.

    Η πρώτη μου έκπληξη ήρθε στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των αιτήσεων: μόνο μερικά πεδία στα οποία ζητούνταν τα προσωπικά στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ κλπ.), ένα μόνο πεδίο στο οποίο δήλωνες το πτυχίο σου (δεν υπήρχε άλλο πεδίο – μόνο ένα πτυχίο μπορούσες να δηλώσεις, ας είχες δύο πτυχία και τρία μεταπτυχιακά!!!), κανένα πεδίο για να δηλώσεις Επαγγελματική Εμπειρία,
    και τέλος ένα πεδίο με τίτλο
    «Λοιπά Στοιχεία» στο οποίο έβαζες ότι ήθελες !
    Στο πεδίο αυτό εγώ προσπάθησα να χωρέσω όλα τα στοιχεία του βιογραφικού μου (εκπαίδευση, εργασιακή εμπειρία, λοιπά προσόντα κλπ.)!

    Μετά από μερικές ημέρες, ειδοποιήθηκα μέσω e-mail και SMS (σε αυτό πάντως τους παραδέχομαι!), ότι δικαιούμαι να λάβω μέρος στο επόμενο μέρος του διαγωνισμού, δηλαδή στο «Τεστ Δεξιοτήτων».

    Όταν, την ίδια μέρα, πήρα τηλέφωνο στο Ινστιτούτο Νεολαίας και ζήτησα να μάθω τί περίπου θα περιλαμβάνει το τεστ και σε τι θα εξεταστώ, μου απάντησαν επί λέξει «δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξαναδιαβάζω την προκήρυξη και το σημείο που αναφέρει ποια θα είναι τα καθήκοντα των Συντονιστών και των Συμβούλων και βλέπω (παραθέτω τα κυριότερα):

    Ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικό με το νομικό και διοικητικό πλαίσιο που αφορά στην ίδρυση νέων επιχειρήσεων, τις πηγές χρηματοδότησης, το φορολογικό πλαίσιο που διέπει κάθε είδος επιχείρησης κλπ.
    Προαξιολόγηση επιχειρηματικών ιδεών
    Υποστήριξη στην ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου και πλάνου μάρκετινγκ
    Συμβουλευτική υποστήριξη αναφορικά με τις ενέργειες και τα βήματα που απαιτούνται για την έναρξη μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας
    Παρακολούθηση και καταγραφή της επιχειρηματικής εξέλιξης των νέων υποστηριζόμενων επιχειρηματιών
    Διενέργεια δράσεων ενημέρωσης και παροχή εξειδικευμένης πληροφόρησης.

    Υπέθεσα λοιπόν, ότι το τεστ θα περιέχει ερωτήσεις που να έχουν σχέση με τα παραπάνω θέματα, και γεμάτος αισιοδοξία, κάθισα το απόγευμα της Παρασκευής στον υπολογιστή μου, για να δώσω το τεστ διάρκειας 35 λεπτών.

    Με το αντίκρισα τις ερωτήσεις,
    δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω από τα νεύρα μου: ασκήσεις μαθηματικών, τριγωνομετρίας κλπ, δηλαδή ερωτήσεις παντελώς άσχετες με το αντικείμενο και τα καθήκοντα των θέσεων που προκηρύχθηκαν!!!

    Μέσα στα νεύρα μου, προσπάθησα με χαρτί, μολύβι, κομπιουτεράκι και ότι θυμόμουν από το σχολείο (!) και θεωρώ ότι κατάφερα να απαντήσω σωστά σε αρκετές από τις 25 ερωτήσεις, αλλά το όριο των 35 λεπτών (ήτοι 84 δευτερόλεπτα για κάθε ερώτηση) ήταν πολύ μικρό και ειδικά στις τελευταίες ερωτήσεις απάντησα στην τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν, Δευτέρα 1 Αυγούστου, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Νεολαίας τα αποτελέσματα του τεστ (Παρασκευή βράδυ το τεστ – Δευτέρα πρωί τα αποτελέσματα, και εδώ τους παραδέχομαι!!!).
    Η βαθμολογία μου ήταν περίπου στη μέση και όχι στις πρώτες θέσεις, που θα προχωρούσαν στο επόμενο στάδιο του «διαγωνισμού», δηλαδή την συνέντευξη.

    Επειδή ήθελα να δω σε ποιες ερωτήσεις απάντησα λάθος, μπήκα ξανά στο σύστημα, όπου το μόνο που μπορούσα να δω είναι ο κωδικός της κάθε ερώτησης και ο κωδικός της απάντησης που έδωσα (π.χ. ότι στην ερώτηση 135 απάντησα

    Β). Πουθενά δεν υπήρχαν οι ερωτήσεις με τον κωδικό και την πλήρη διατύπωσή τους και τις σωστές απαντήσεις!!! Και από την στιγμή που δεν έχεις στα χέρια σου τις ερωτήσεις με τις σωστές απαντήσεις για να τα αντιπαραβάλλεις με αυτά που απάντησες, ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις ένσταση!!!
    (η οποία, σημειωτέον, υποβάλλεται εντός τριών ημερών και απαιτεί παράβολο 50 ευρώ!!!)

    Όπως ήταν φυσικό, προσπάθησα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με το Ινστιτούτο.
    Από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι της Τρίτης, τα τηλέφωνα ήταν κατειλημμένα (ή μήπως κατεβασμένα?) ενώ το ίδιο ίσχυε και για το fax τους….
    Η τελευταία μου προσπάθεια να τους στείλω fax ήταν στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, όπου έβγαινε το μήνυμα «Η τηλεφωνική σύνδεση που καλείτε δεν είναι εφικτή για τεχνικούς λόγους», για…. ευνόητους λόγους θα προσέθετα εγώ!

    Τελικά έστειλα e-mail σε μια διεύθυνση που βρήκα στην ιστοσελίδα τους, αλλά επειδή η εμπειρία μου τόσα χρόνια λέει ότι μόνο τα γραπτά-έντυπα μένουν και αποδεικνύονται, αύριο θα τους στείλω και συστημένη επιστολή, ενώ είμαι αποφασισμένος να το τραβήξω όπου πάει (εξώδικα, αγωγές κλπ.).

    Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:

    1) Τι σχέση έχουν οι ερωτήσεις του τεστ με τις προκηρυχθείσες θέσεις? Δηλαδή, από το αν μπορεί κάποιος να λύσει επιτυχώς σε ελάχιστο χρόνο κάποιες ασκήσεις μαθηματικών, κρίνεται ότι μπορεί να προσφέρει ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ συμβουλευτικές υπηρεσίες και να δώσει συμβουλές σε νέους για το πώς θα στήσουν την δική τους επιχείρηση??? Ποιοί αποφάσισαν και με ποια κριτήρια αυτές τις ερωτήσεις?

    2) Πώς διασφαλίστηκε η διαφάνεια του διαγωνισμού, από τη στιγμή που ο καθένας μπορούσε να έχει από δίπλα του βιβλία, βοηθήματα, φίλους, καθηγητές κλπ., και πώς διασφαλίζεται ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι εξετάστηκαν σε ίδιας δυσκολίας θέματα???

    3) Για ποιόν λόγο δεν δίνονται στη δημοσιότητα οι ερωτήσεις με τις σωστές απαντήσεις, έτσι ώστε ο καθένας να δει τι έγραψε και να κρίνει εάν πρέπει να υποβάλλει ένσταση?

    4) Για ποιόν λόγο τα τηλέφωνα και τα fax του Ινστιτούτου είναι «κατεβασμένα»???

    Αυτά όσον αφορά το τεστ, γιατί αν πιάσουμε και την τρίτη φάση του διαγωνισμού (συνέντευξη), θα γράψουμε άλλα τόσα!!!
    Δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε σε αυτήν τη χώρα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ? ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pandos ego pou pira tilefono mou to sikosan ektos apo kapies ores pou eixe diakopi i dei kai eixan vgalei anakinosi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για όσους γνωρίζουν και εχουν δωσει τεστ τζιματ οι ερωτήσεις να κανουν με λογικη και νοημοσύνης.αυτα για τους μη γνωρίζοντες.
    επισης εχω καταλάβει οτι η αντίδραση προέρχεται απο αυτους οι οποιοι κοπηκαν στο τεστ
    εχει και αυτο να κανει με την γνωστη νεοελληνικη μαγκια και κουτοπονηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πουτάνα Ελλάδα, όσα και να σου δώσουν θα τα φας και ακόμα μπουρδέλο θα είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο πλέον αδιάβλητος διαγωνισμός:
    Οι πράσινοι νεολαίοι ΄΄
    ή ήξεραν τα test ή θα προσληφθούν
    ο Αινστάιν κι ο Νεύτωνας..

    Αναφορικά με τον πλέον αδιάβλητο διαγωνισμός πρόσληψης 150 ατόμων απ΄την Αννούλα που έγινε έγινε σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι διαγωνίστηκαν απ' τα σπίτια τους(!!!)
    Ένας φίλος, απ' τους χαμένους της υπόθεσης, που πήγε με το σταυρό στο χέρι και κατάλαβε τι θα πει να σε περνάνε για κορόϊδο, μας έστειλε το παρακάτω μαιλ:
    __________________________________
    Έδωσα και εγώ αυτό το test όπου σαν κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ και Μεταπτυχιακού με Λίαν Καλώς
    δεν κατάφερα να πιάσω το 95 και 90 που είχαν οι πρώτοι για την Αττική τουλάχιστον.
    Δεδομένου ότι οι ερωτήσεις ήταν ανακατεμένες μαθηματικά, κείμενα, σχήματα και χωρίς λογική ενότητας μεταξύ τους, και του οτι έχω κάνει πολλά παρόμοια test στη ζωή μου, υποθέτω ότι οι πρώτοι
    ή απλά ήξεραν τις απαντήσεις
    ή το Ινστιτούτο Νεολαίας θα έχει την τιμή να προσλάβει τον Νεύτωνα, τον Αϊνστάιν κ.ο.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ______________________________________


    1981. ΠΑΣΟΚ: ΣΤΙΣ 18 ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ !
    2011. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΠΑssΟΚ-ΔΝΤ.

    χέρι- πόδι, με την Κόρη και το Βόδι

    Και με ένα αναμένο ΜΠΑΦΟ Νάααααααααα..!

    ______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση