GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πλατάνια της πλατείας Λαού...

Γράφει ο  Νίκος Δαβανέλλος Δάσκαλος- Μέλος Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας Αναδημοσίευση απο την εφημερίδα Λαμιακός Τύπος Κύριοι...

Γράφει ο Νίκος Δαβανέλλος
Δάσκαλος- Μέλος Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας
Αναδημοσίευση απο την εφημερίδα

Λαμιακός Τύπος
Κύριοι:
Προϊστάμενε της Δασικής
Υπηρεσίας
Δήμαρχε,  Αντιδήμαρχε της Υπηρεσίας Πρασίνου.
Η αρχή έγινε. Ο πλάτανος που βρίσκεται στη...
συμβολή των οδών Διάκου και Ρ. Φεραίου κόπηκε. Όχι φυσικά γιατί είχατε σκεφτεί να τον καλλωπίσετε και να μας προστατεύσετε. Αναγκασθήκατε. Αλλά αυτό δεν είναι ευπρεπισμός. Είναι κατακρεούργηση. Αλήθεια πόσο σχετικοί με το κλάδεμα των δέντρων ήσαν οι υπάλληλοι που τον «περιποιήθηκαν»;
Στο θέμα των εγκαταλελειμμένων πλατάνων έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Σας το έχουμε ζητήσει με πρωτοκολλημένες μας αιτήσεις, αναφορές, επιστολές. Όμως καμιά ενέργεια. Παντελής αδιαφορία και απάθεια. Η αρμοδιότητα ανήκει στο Δασαρχείο Λαμίας, το οποίο σε παραπέμπει στο Δήμο, ο οποίος σε στέλνει στην Υπηρεσία Πρασίνου και πάει λέγοντας. Οποιαδήποτε παρέμβαση απαιτεί την άδεια από το Δασαρχείο, την οποία οι δικές του υπηρεσίες πρέπει να υπερβούν τη γραφειοκρατία για να φτάσουν σε κάποιο αποτέλεσμα.
Δεν απαιτούμε κάτι προσωπικό. Ζητάμε να προβείτε στη ευπρεπή συντήρηση των δένδρων αυτών. Να κλαδευτούν. Να φύγουν οι τεράστιοι και επικίνδυνοι κορμοί που βρίσκονται πάνω από τις στέγες και τις βεράντες των γραφείων και των επιχειρήσεων. Να κοπούν όλα αυτά τα μακρυνάρια που σκεπάζουν καταθλιπτικά τις προσόψεις των καταστημάτων. Να αναπνεύσει ο χώρος.
Στις 30 Μαΐου, ένα γέρικο, τεράστιο κλωνάρι έπεσε στο κεφάλι μιας 28 χρονης Λαμιώτισσας, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.
Γνωρίζουμε πως τούτα τα παραποτάμια, αιωνόβια δένδρα είναι διατηρητέα μνημεία. Σας παραθέτουμε την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με το σχετικό νόμο. Φυσικά όχι για επιβεβαίωση, αλά για λόγους ιστορικούς, πληροφόρησης και γνώσης των συμπολιτών μας. Κηρύχθηκαν διατηρητέα για να γλιτώσουν από τον αφανισμό. Τούτο έγινε λίγα χρόνια πριν!!
Σας ζητάμε τον ευπρεπισμό τους. Για την αποφυγή κάθε είδους κινδύνου.
Ελπίζουμε πως θα προβείτε στην περιποίησή τους και μάλιστα σε εύλογο χρονικό διάστημα
Η αμέλεια δεν σας απαλλάσσει των ευθυνών σας.

8 σχόλια

  1. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΙ «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ» ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ…
    Κύκλωμα με 650 Βουλγάρες και 20 Βούλγαρους που εισέπρατταν παράνομα συντάξεις από το ελληνικό δημόσιο, εξάρθρωσαν οι αρχές. Μάλιστα η σύνταξη έφθανε τα …… 500 ευρώ τον μήνα.
    «Πρόκειται για καραμπινάτη κομπίνα που γινόταν για χρόνια
    εις βάρος του ασφαλιστικού μας συστήματος και των ασφαλισμένων» δήλωσε στην εφημερίδα το «Βήμα» ο υπουργός αναπληρωτής Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι «η καλοστημένη αυτή απάτη ήδη απασχολεί δύο κράτη, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία».
    Σύμφωνα με πληροφορείς της εφημερίδας, το κύκλωμα δρούσε ως εξής. Γραφεία προσέφεραν εργασία με το αζημίωτο σε Βουλγάρες ηλικίας 53-54 ετών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
    Οι δουλειές που τους έβρισκαν ήταν να εργάζονται κυρίως ως καθαρίστριες σε ξενοδοχεία ή σε εστιατόρια ή σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Επιπλέον τους δήλωναν ψευδή μόνιμη διεύθυνση
    κι αυτό γιατί αν δεν το έκαναν τότε θα δικαιούνταν σύνταξη ύψους μόλις 15 ευρώ. Μόνο δηλαδή για περίθαλψη!
    Για κάθε Βουλγάρα που έφερναν στη χώρα μας, τα γραφεία έπαιρναν από αυτή προμήθεια που εφθανε ως και το 10% του μισθού που έπαιρνε εκείνη από την εργασία της.
    Μόλις οι Βουλγάρες συμπλήρωναν του 55ο έτος ηλικίας κι έχοντας ήδη δουλέψει 14 χρόνια στη Βουλγαρία κι ένα στη Ελλάδα, διεκδικούσαν από το ΙΚΑ σύνταξη ύψους 500 ευρώ!!!
    Επιπλέον από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η υπόθεση έχει προκαλέσει ζημιά στο ΙΚΑ αλλά και σε άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς που υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα

    Άμα τον ξαναδείς να μου πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Γιατι ο καραγκιόζης μας τάχει πρήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας και Έλληνας γνήσιος , άλλωστε είναι και άσπρος πράγμα που φαίνεται .
    Ο Γ.Α.Π. και o Καρατζαφέρης και οι περισσότεροι βουλευτές είναι Πελοποννήσιοι ,δηλαδή Τουρκοαλβανοί , απόγονοι του Ιμπραήμ .
    Τους πραγματικούς Πελλοπονήσιους τους έσφαξε όλους ο Ιμπραήμ,
    και τότε αντικατέστησε τον πληθυσμό , φέρνοντας 300.000 οικογένειες Τουκοαλβανών , μόνο στα υψώματα σώθηκαν λίγοι Ελληνες ,δηλαδη έκανε γενοκτονία τότε ο Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο και μετά έφερε τουρκαλβανούς , τουρκική τακτική που χρησιμοποιεί η Τουρκία την γενοκτονία και μετά μοίρασε την περιουσία των σφαγμένων Ελλήνων σε αυτούς, οι όποιοι την έχουν παράνομα μέχρι και σήμερα .
    Έξαλλου όλοι οι προδότες και τα αποβράσματα είναι Πελλοποννήσιοι τον Κολοκοτρώνη Πελλοπονήσιοι τον φυλάκισαν ,
    τον Καποδίστρια Πελοποννήσιος τον σκότωσε , κ.λ.π .
    Σημείωσης όταν πρωτοπήγε στην Πάτρα ο Καποδίστριας όλοι μιλούσαν Τουρκικά , επίσης άμα πάτε τώρα στα Φιλιατρά μιλάνε Τουρκικά και είναι όλοι ημίμαυροι όπως όλοι οι Πελοποννήσιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ..ΑΛΛΑ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ PS-3

    Με αγάπη Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση