GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Κρήτη ο πρωθυπουργός;...

Από την Μαρία Γιαχνάκη http://briefingnews.gr/ Μετά τις διακοπές του στην Κρήτη , στην Πάρο, στην Σέριφο, στην Σ...


Μετά τις διακοπές του στην Κρήτη , στην Πάρο, στην Σέριφο, στην Σκιάθο συνεχίζει το τουρ στα ελληνικά νησιά ο Έλληνας Πρωθυπουργός επιστρέφοντας και πάλι στα γαλάζια νερά της Κρήτης από όπου ξεκίνησε το καλοκαίρι του, σύμφωνα με...
 αποκλειστικές πληροφορίες του Briefing News.
Οι διακοπές του και φέτος δεν φαίνεται να έχουν τέλος και μάλλον μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η πίεση που προέρχεται από την οικονομική κρίση στη χώρα μας.Τη στιγμή λοιπόν που όλοι οι Έλληνες μείωσαν τα έξοδα τους αλλά και την μόνη ευχαρίστηση που τους έμεινε πια ,δηλαδή τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά , ο έλληνας πρωθυπουργός δεν άλλαξε τις συνήθειές του. Προφανώς αυτόν δεν τον έχει πλήξει η οικονομική κρίση σε προσωπικό επίπεδο όπως όλους τους υπόλοιπους Έλληνες .Μάλλον αυτό θα εννοούσε ο Έλληνας πρωθυπουργός όταν έλεγε στους υπουργούς του «να μην χάσουν ούτε μια μέρα». Από τις διακοπές;
Με λίγες διακοπές από τις διακοπές του , όμως , οφείλω να το παραδεχτώ, ήρθε μια μέρα στη Βουλή , ήταν τότε που γύρισε από την Πάρο . Επίσης πήγε και μια μέρα στο Καστρί για να ασκήσει από κει τα πρωθυπουργικά του καθήκοντα, ήταν τότε που γύρισε από τη Σέριφο .
Προχθές λοιπόν που γύρισε και από τη Σκιάθο κάλεσε τους υπουργούς του και είχε ένα μαραθώνιο συσκέψεων στη Βουλή. Μετά από τις συναντήσεις του αναχώρησε για την Κρήτη όπου βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή στο υπέροχο θέρετρο των Γουβών και όχι στην Ελούντα όπως ίσως θα περιμέναμε . Πέρυσι το καλοκαίρι και πάλι, ο Γιώργος Παπανδρέου παραθέρισε την ίδια περίοδο στο ίδιο ξενοδοχείο. Φέτος στην παρέα του βρίσκεται και ο αδερφός του Νίκος, ο οποίος όμως έφτασε νωρίτερα στις Γούβες για να απολαύσει τις βουτιές του. Στην παρέα του θα προστεθούν και αγαπημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Σε γνωστό ξενοδοχείο των Γουβών λοιπόν από σήμερα ο Έλληνας Πρωθυπουργός . Πότε είπαμε ότι έρχεται η Τρόικα ; Την Κυριακή το βράδ ;;;

18 σχόλια

  1. Άμα πήγε κολυμπώντας θα πάρει το
    Γκίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Absolutamente con Ud es conforme. Es la idea buena. Es listo a apoyarle.
    http://eru1.myftp.biz/

    sprite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρομερές σωματικές δυνάμεις, γυμνασμένο σώμα και εκπληκτική υγεία.
    Φτού του μήν τον ματιάσω ζωή να'χει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιστολή προς αιδαείς
    Η σύγχρονη επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Πελοποννήσους δεν έχει απλή δόση αλήθειας ,αλλά είναι η πραγματική γραμμένη ιστορία .
    Δυστυχώς για τους ανιστόρητους που το θεωρούν προπαγάνδα , ευτυχώς για όλους εμάς που γνωρίζουμε την αληθινή ιστορία και τα ακριβή γεγονότα .
    Είμαστε λίγοι για προπαγάνδα και εμφυλίους , σταματήστε όμως ανδρείκελα του Ιμπραήμ να ξεπουλάτε την Ελλάδα στα εβραιοαμερικάνικα συμφέροντα .
    Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές βιβλιογραφίες :
    Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος , καθηγητής πολιτικής ιστορίας της νεοτέρας Ελλάδος , στο Πάντειο πανεπιστήμιο , Δρακοπούλου Κατερίνα , Δρακοπούλου Καίτη , Αντωνόπουλος Ιωάννης , Πετροπούλου Αγγελική Αλεξανδροπούλου Κατερίνα , Χατζόπουλος Μίλτος , Σβολόπουλος Κωνσταντίνος .
    Σχόλιο : όλα τα τά ονόματα των παραπάνω ιστορικών έχουν κατάληξη - οπουλος μήπως ξέρει κανείς πότε δόθηκε αυτή η κατάληξη και σε ποιους ; τυχαίο , δεν νομίζω .
    Σε νέα επιστολή ο απόστολος Παύλος θα μιλήσει εκτενεστέρα γι αυτό το θέμα .
    Απόστολος Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΗ .
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ .
    Για τους προδότες Πελλοπονήσιους αναφέρω ενδεικτικά :
    1.Μαχη του Μαραθώνος .
    2. Ο Εφιάλτης .
    3. Εκστρατεία του Μεγάλου Αλέξανδρου .
    4. Το κείμενο της διακήρυξης της Αγίας Λαύρας , υπάρχουν 179 υπογραφές εκ των οποίων μόλις 11 από την Πελοπόννησο .
    5 . Κολοκοτρώνης στην φυλακή .
    6 . Δολοφονία Καραϊσκάκη .
    7 . Δολοφονία Καποδίστρια .
    8 . Ιμπραήμ .
    9 .Πως λεγόταν η Αρεόπολη πριν ; μήπως είχε σλαβικό όνομα ;
    10. Χρεόγραφα μαρτυρούν την παράδοση Ελληνικής γης από τους Τούρκους μπέηδες και αγάδες , σε Πελλοπονήσιους δημογέροντες και προεστούς όχι μόνο στην Πελοπόννησο , αλλά και σε όλη την Ελλάδα , γιατί οι τσιφλικάδες της Θεσσαλίας , ήταν Πελλοπονήσιοι στην καταγωγή τους .
    Ήμαστε λίγοι σήμερα για να κάνουμε εμφύλιο , αλλά όχι και να ψηφίζουμε την προδοτική οικογένεια των Παπανδρέ-ειδών και τα συναφίδια τους .
    Τα ιδία αυτά πρόσωπα παραδίδουν σήμερα την Ελλάδα με μέγιστη δουλοπρέπεια στα Εβραιοαμερικάνικα αφεντικά τους .
    Μην προκαλείτε άλλο γιατί η αλήθεια δεν συμφέρει κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο παππούς Παπανδρέου ήταν καλός μετά έμπλεξαν Εβραίες γυναίκες στο σόι και χάλασε η δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ" ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΤΙ ΚΡΙΜΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΞΕΜΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑΝ ΕΡΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσας τουλάχιστον σας δίνουν καμιά δουλειά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

    ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κτήνος βρίσκεται σε σεξουαλικό οργασμό μέσα στο νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόλις πάρουμε το ραβασάκι της εφορίας 1200 ευρώ τουλάχιστον για ζευγάρι με 60000 εισόδημα από κάθε πηγή ,ανεξάρτητα από αυτά που ήδη πληρώσαμε αντί για δώρο χριστουγέννων,θα μας κοπούν τα γέλια και θα τρέχουμε για χάπια.
    Ο ΓΑΠ θα απορήσει με το 8% που θα πάρει στις εκλογές αλλά θα τη γλυτώσει με το κανό.
    Αλλοίμονο στα λαμόγια που θα μείνουν πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΡΕΜΕΤΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς τον νεοφτωχο της 20 Αυγ 2011 12:48:00 μ.μ.

    Πω πω φτωχεια που θα πεσει στο ζευγαρι των 60000 ευρω με το αυτοκινητο των 2000 κυβικων!
    Να παει στην ΔΕΗ να γραφτει στο κοινωνικο τιμολογιο προτου αρχιζει να τρεχει στα συσυτια των δημων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ. ΚΛΕΙΣΤΟ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΜΑΥΡΑ... ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΑΥΡΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Den katadexomai na milaw me fthniarhdes kai tsiphdes poy bgazoyn mono... 60.000 euro ka8e xrono. Ftwxologia kai kakomoiria epese edw mesa... Mono 1.200 euro gia thn eforia re moynopania? Kai to lete poly ayto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ. ΚΛΕΙΣΤΟ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΜΑΥΡΑ... ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΑΥΡΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ παλαιόφτωχε 5.45.
    Φορολογητέο και όχι καθαρό εισόδημα τετραμελούς οικογένειας ΤΟΥ 2010 ,που ήδη έχει φορολογηθεί.
    Με τις μειώσεις μισθού και αυξήσεις εισφορών του 2011 έχει γίνει ήδη 38.οοο ευρώ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ.
    Είναι εισόδημα πλουσιοπάροχο για τετραμελή οικογένεια ,μόνο για κακούς συμβούλους ανίδεων κυβερνητών.
    Ενώ κάνουν βέβαια τις βόλτες τους με τα καινούργια κανό και εισπράτουν τα 300.000 ετησώς χώρια οι λοιπές παροχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση