GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούλιαξε το Στόμιο...

Δεν έπεφτε καρφίτσα σήμερα στο Στόμιο όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Κατά την διάρκεια της μέρας μία θέση πάρκινγκ κοντά στην παραλία ...

Δεν έπεφτε καρφίτσα σήμερα στο Στόμιο όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Κατά την διάρκεια της μέρας μία θέση πάρκινγκ κοντά στην παραλία ήταν πολυτέλεια μιας και εκατοντάδες παραθεριστές επέλεξαν να δροσιστούν στην πιο in παραλία της νότιας Εύβοιας.
Με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 38 βαθμούς κελσίου, οι επισκέπτες της περιοχής επέλεξαν ....
παραλία. Το αδιαχώρητο γίνονταν και στον δρόμο με τα αυτοκίνητα όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Ωστόσο κανένας δεν έφυγε παραπονούμενος μιας και αποζημιώθηκαν από την μαγεία της περιοχής. 

3 σχόλια

  1. Τους γονατισε η οικονομικη κριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008"!!

    "Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού"!!

    "Ο Π.Δούκας και ο Γ.Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου (ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΑΡ)"!!

    "Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί."

    "Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών»."

    ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...

    ...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ PLAYSTATION!!!

    Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση