GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακοπές τέλος!..

Γράφει η Άστρη-Σοφία Μαυρέα Επιστροφή στην πραγματικότητα! Δυο μέρες μόνο όπως λέει και η Δήμητρα Γαλάνη! Αύγουστος ο τελευταίος μήνας το...

Γράφει η Άστρη-Σοφία Μαυρέα

Επιστροφή στην πραγματικότητα!
Δυο μέρες μόνο όπως λέει και η Δήμητρα Γαλάνη! Αύγουστος ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και το φθινόπωρο μας χτυπάει και επίσημα πια την πόρτα! Πανηγύρια, ούζα, ξαπλώστρες και παραλίες τέλος! Δουλειά, καθημερινότητα και ρουτίνα οι μόνιμοι φόβοι όλων όσων σπαταλούν το 90% της ζωής τους στις μεγαλουπόλεις παλεύοντας για ένα όνειρο και μια "Ιθάκη"!
Να σας πω την αλήθεια η μεγάλη μου αγάπη είναι ο...
χειμώνας με το κρύο, τα κρασιά και το τζάκι να έχουν την τιμητική τους αλλά ξέρω πως στην μεγάλη επιστροφή οι περισσότεροι νιώσατε αυτή την μικρή "κατάθλιψη" της επιστροφής στην ρουτίνα και στην πραγματικότητα της επιβίωσης! Υπάρχει τρόπος αγαπημένοι μου και είναι γνωστός σε όλους άσχετα αν λίγοι τελικά τυχεροί καταφέρνουν να τον κατανοήσουν και ταυτόχρονα να τον εντάξουν στη ζωή τους!
Το πιο κλασσικό χόμπι μας η γκρίνια θα πρέπει κάποια στιγμή να εκλείψει! Θετική σκέψη και ενέργεια, ηρεμία απέναντι στα προβλήματα και νέοι τρόποι διασκέδασης θα κάνουν στη ζωή σας τη διαφορά! Μάθετε να περνάτε καλά και με εναλλακτικούς και έξυπνους τρόπους αφού η Ελλάδα προσφέρεται για κάθε είδος διασκέδασης ακόμα και σε αυτή την οικονομική κατάσταση! Βρείτε τον εαυτό σας μέσα από τον αθλητισμό και αφήστε πίσω κάθε άγχος τις ώρες της ηρεμίας σας!
Έρευνες άλλωστε απέδειξαν πως το καλοκαίρι περνάμε καλά γιατί έχουμε προγραμματίσει τον εγκέφαλο μας να δέχεται τα πάντα με διαφορετικό τρόπο! Βάλτε τη "Ζωή" στην ζωή σας και απολαύστε κάθε στιγμή! Και έτσι για αλλαγή δεν θα πω "Γιατί φεύγει το καλοκαίρι" αλλά " Τέλεια, έρχεται ο χειμώνας!"
Bizzers... Καλό μας Χειμώνα και μην ξεχνάτε πως τα μάτια μπορούν πολύ δύσκολα να αλλάξουν χρώμα και πολύ εύκολα τρόπο να κοιτούν!!!

2 σχόλια

  1. Το καλοκαίρι τελειώνει
    επίσημα,αστρονομικά
    στην οπωρινή ισημερία,
    δηλαδή στις 23 Σεπτ.,
    μόνο τότε αρχίζει το
    φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραπονιέσαι για το ότι θα εχεις το χειμωνα"ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ και ΡΟΥΤΙΝΑ""???
    Μάλλον ερχεσαι απο άλλη εποχή...Δουλειά, με 20-25 % πραγματική ανεργία, που την βρηκες?? Ρουτινα??Μα μας αφηνουν τα δελτια ειδήσεων και οι εφημεριδες με τα ξυλινα γραμματα των10εκ??
    Και η καθημερινοτητα ειναι ζοφερή..με ανθρωους να ψαχνουνε στα σκουπίδια για φαί και να μην τολμας να κυκλοφορησεις δυτικα της Κοραή...
    Μηπως ζεις σε μοναστηρι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση