GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κολλητή της Ντόρας κάνει μπίζνες με ΜΚΟ...

Από το http://www.larissanet.gr/ Η Θέκλα ως άλλος… Κουτμερίδης!   Του Λευτέρη Παπαστεργίου Στο προσκήνιο της επικαιρ...

Η Θέκλα ως άλλος… Κουτμερίδης!
Του Λευτέρη Παπαστεργίου
Στο προσκήνιο της επικαιρότητας φέρνει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» την υπεύθυνη περιφερειακών μέσων της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Θέκλα Παρασκευούδη.
Συνεχίζοντας τον χορό των αποκαλύψεων που ξεκίνησε η συγκεκριμένη εφημερίδα την προηγούμενη εβδομάδα, αναφορικά με τον μηχανισμό μέσω μιας ΜΚΟ, που κατηγορείται πως έστησε ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ κ. Κουτμερίδης, για προσλήψεις ανέργων αλλά ουσιαστικά εξυπηρέτησης κομματικών ημετέρων, το σημερινό ρεπορτάζ κάνει λόγο για παρόμοιες πρακτικές, μέσω του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος. Η εν λόγω ΜΚΟ, στην οποία πρόεδρος είναι η κα. Παρασκευούδη, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει συνάψει συμβάσεις για την πρόσληψη νέων με Δήμους του Νομού, την ίδια ώρα που ως γνωστόν η κα. Παρασκευούδη πρόκειται να...
 πολιτευτεί με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.


Τα ερωτήματα που εγείρει η εφημερίδα παίρνουν άλλη διάσταση, αν συνυπολογίσει κανείς την σχετική δήλωση της κας Μπακογιάννη μετά την αποκάλυψη της περίπτωσης «Κουτμερίδη», με την οποία τόνιζε πως «η περίπτωση του κ. Κουτμερίδη και η ΜΚΟ που είχε συστήσει με έδρα το πολιτικό του γραφείο αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα σε μια σειρά ρουσφετολογικών προσλήψεων και κρατικών επιχορηγήσεων στις οποίες χωρίς ντροπή έχει καταφύγει η κυβέρνηση. Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται ο θυμόσοφος λαός που λέει: “Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του ούτε τη γνώση άλλαξε ούτε την κεφαλή του”».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας στις 8 Ιουλίου ο Δήμος Κιλελέρ, που ελέγχεται από το ΠΑΣΟΚ, ενέκρινε τη συμμετοχή του στα κοινωνικά προγράμματα απασχόλησης του υπουργείου Εργασίας μέσω σύμβασης με τη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρία «Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος» πρόεδρος της οποίας είναι η κυρία Θέκλα Παρασκευούδη. Δέκα ημέρες αργότερα η κ. Παρασκευούδη είχε και άλλη «επιτυχία» καθώς κέρδισε αντίστοιχη σύμβαση με τον Δήμο Φαρσάλων για την πρόσληψη 100 νέων με σκοπό τη φροντίδα πράσινων και αρχαιολογικών χώρων, την καθαριότητα του δάσους και την περιποίηση ηλικιωμένων ατόμων.
Με μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν αναμένονται τόσο οι διευκρινήσεις της κας. Παρασκευούδη, όσο και οι ανακοινώσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Πως είναι δυνατόν την ώρα που η κα. Μπακογιάννη κάνει τ’ αδύνατα δυνατά να εμφανιστεί ως ο νέος φορέας των αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα, ένα στέλεχός της να φέρεται ως προέκταση του σάπιου παλαιοκομματικού κατεστημένου, αυτού που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία; Και φυσικά, ακόμα και αν όλη η διαδικασία είναι αδιάβλητη, πως είναι δυνατόν μια ΜΚΟ, σοβαρή αλλά άγνωστη, να μπορέσει να διεκδικήσει μέρος της πίττας των κυβερνητικών εξαγγελιών, όταν στους προθαλάμους των δημαρχιακών και όχι μόνο γραφείων, στοιχίζονται γνωστοί κομματικοί παράγοντες;
Επίσης για να προεκτείνουμε λίγο το ρεπορτάζ της Αθηναϊκής εφημερίδας, αναρωτιόμαστε αν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός έχει να προσθέσει κάτι παραπάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Οι απαντήσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

15 σχόλια

  1. Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EKEI STHN LARISA THN PALEYOYN?ASXETOI DHMOSIOGRAFOI GRAFOYN OTI NA EINAI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Πως είναι δυνατόν την ώρα που η κα. Μπακογιάννη κάνει τ’ αδύνατα δυνατά να εμφανιστεί ως ο νέος φορέας των αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα, ένα στέλεχός της να φέρεται ως προέκταση του σάπιου παλαιοκομματικού κατεστημένου, αυτού που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία; "

    Γιά την Ντόρα που ευαγγελίζεται νέο κόμμα, με αλήθειες, συνέπειες και αρχές, δεν έχουμε να πούμε...τίποτα.!
    Κόρη του εφιαλτη φαταουλα είναι...

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚOMMA ΤΟ ΔΗ.ΣΥ. ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΓΕΡΙΚΗ ΓΑΙΔΟΥΡΑ , ΣΙΧΤΙΡ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ , ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!

    Tο κόμμα ΔΗ.ΣΥ , έτσι όπως λειτουργεί, αντικατοπτρίζει όλη την παθογένεια της εγχώριας πολτικό-οικονομικής ζωής και κυρίως την άθλια νοοτροπία της ντόπιας νομεκλατούρας ,που έχει μια δυσκολία να διακρίνει την διαφορά μεταξύ του δημοσίου ταμείου και των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών.

    Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ,ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ…

    Ραμολιμέντα της πολίτικης ,δευτεροκλασάτοι και αχρείοι αποτελούν πλέον τον εσμό της πορφυρογέννητης Ντόρα-κουλας ,ομοούσιο τέκνο και ακριβές φωτοαντίγραφο του εφιάλτη δράκουλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"και ο λαός βελάζει !!!

    Τα ελάχιστα δείγματα πολιτικών προσώπων (συμμάχων ) που πήραν μέρος στο συνέδρειο του ΔΗ.ΣΥ. είναι δακτυλοδεικτούμενα (κυρίως για κατάχρηση η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος ) ,γνωστοί πολυθεσίτες ,δημοσυντήρητοι οικονομισάριοι , διαχρονικοί σφουγγοκωλάριοι και δεδηλωμένοι Ντορογλείφτες,.

    Η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ( και οι ομοιδεάτες υποτακτικοί τους) ποτέ δεν είχε σταθερή πολιτική ιδεολογία κι ούτε πίστεψε και σε κανέναν Θεό παρά μόνον στο χρήμα, στην εξουσία ,στον νεποτισμό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ντόρα-κούλα κόρη του φαταούλα Δράκουλα έκανε συμμαχικό κίνημα των δημοσυντήρητων αρπαχτικών … και όχι κόμμα …των ηθικών φιλελευθέρων πολιτών, μόνον και μόνον για ίδιο όφελος …

    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτάκη (που είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας, της ξενοδουλίας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας ) στην πολιτική σκηνή υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελεί κίνδυνο για το μέλλον της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gia tin apopoinokopoiisi ton narkotikon tha milisei kaneis????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ntora kane pipes!!!!!!!!!!!
    aksizei
    kathe poutsa pou roufas kai mia psifos!!!!!!!!!!!
    xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαμαροπασόκι 8:04 όπως λέμε Πασόκι με σαμάρι που το πηδάει ο γάιδαρος η Ντόρα είναι το πρόβλημα που έχει η χώρα σήμερα, πές κάτι για τους δικούς σου προδότες που τα έκαναν σάν τα μούτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς τα Σαμαροπασόκια είστε οι εργατικοί, οι άξιοι, οι τίμιοι ενώ η Ντόρα είναι η τεμπέλα, η ανάξια, η μιζαρισμένη γι'αυτό έχετε σημειώσει τόσο μεγάλες προόδους.
    Μπράβο Σαμαροπασόκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ των ΑΙΩΝΩΝ…ΑΝΟΙΧΤΟ…!!!

    «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» ΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ΝΤΟΡΑ

    Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό για την οικογενειό-φαυλό-κρατία της Ντόρα θα φανεί στο…χειροκρότημα: Δηλαδή στις εκλογές...

    Πάντως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως οι «χαρούλες» και η απλόχερη στήριξη της Ντόρας στην κυβέρνηση του μνημονίου, μάλλον κακό της έκαναν, παρά το καλό που προσδοκούσε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΝΤΟΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ και ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ... ΜΟΙΡΑΙΟ "ΤΕΛΟΣ" ΤΗΣ...!!!

    Δράμα, πόνος, σπαραγμός, απογοήτευση...!!!

    Η Ντόρα προανήγγειλε την πολιτική «δύση» τού κόμματός της ΔΥΣΥ, με δραματική... απειλή...!

    «Εγκαταλείπω την πολιτική… αν δεν μπω στη Βουλή», δήλωσε στον Σκάϊ.


    Οι λέξεις και οι έννοιες της Ελληνικής γλώσσας έχουν χάσει το νόημα τους όταν χρησιμοποιούντε για ίδιον όφελος από όλα τα μέλη της Μητσοτακικής δυναστείας

    60 χρόνια το σοι της όσιας οικογενείας του Μητσοτα -κουλα είναι στo προσκήνιο η στο παρασκήνιο της πολιτικής ζωής της χωράς .

    60 χρόνια ίντριγκας, δολοπλοκίας , οικογενειοκρατίας και δημόσιας αμοιβής .

    Αυτό δεν είναι σοι, αυτό είναι ανίατη επιδημία..

    Μας αφαίμαξαν ,μας διέλυσαν μας ξευτέλισαν ...

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ,ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Nτόρα :Το ανώτατο στάδιο της κοινοβουλευτικής αχρειότητας.

    Ντόρα τώρα που είσαι έξω από την κυβέρνηση λόγο της παλλαϊκής ετυμηγορίας και στα πρόθυρα της σύνταξης λόγο γήρατος, κινήσου … μπες πρωθιέρεια στον αγώνα για την κάθαρση και την πάταξη της δημόσιας διαφθοράς, με την στήριξη των συμμαχικών οικονομισάριων , την χορηγία της Siemens , την βοήθεια της Aegean, την τήλε- κάλυψη του χαμέ -τυπείου ΣΚΑΙ ,την αιγίδα της λέσχης Μπιλντενμπεργκ και την αποδοχή του Δ.Ν.Τ...

    Οι φτώχοι το πνεύματι σε ακολούθουν.

    Μητσοτακισμός=Ντορακισμός =Νεποτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια πολιτικάντισα κωλόγρια , απ’ τις πλέον μισητές, από τις πλέον επικίνδυνες για την πατρίδα.
    Ενα ξενόδουλο υποκείμενο, απο τα πλέον ανθελληνικά που γέννησε αυτός ο τόπος.
    Η ίδια η Ντόρα αποτελεί το πλέον φθαρμένο πολιτικό υλικό και γύρω της έχουν ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΙ όλα τα φθαρμένα παλαιοκομματικά υλικά, που όχι απλώς αφαίμαξαν την χωρά , αλλά και την οδήγησαν στην ξενοδουλία και στον εξωφρενικό δανεισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η οικογένεια Μητσοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή και αμείβεται από τα δημόσια ταμεία , επί μια εξηκονταετία.

    Η oC.I.A.α φαμίλια έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής τέσσερα από τα μέλη της (πατήρ ,υιός και θυγατέρα και εγγονός ) να αμείβονται πλουσιοπάροχα από το δημόσιο ταμείο και επιπλέον να θέλουν να δημοσυντηρούν τους υποτακτικoύς τους και κάθε πιθανόν οπαδό η σύμμαχο του νέου Ντοροκινήματος. 

    Το πόθεν έσχες της οσίας φαμίλιας ξεχειλίζει από κτήρια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, μετοχές,τραπεζικές καταθέσεις,κτλ.

    Είναι κοινό μυστικό ,αλλά ανομολόγητος ο τρόπος και τα μέσα με τα οποία αποκτήθηκε η τεράστια περιουσία και ο προκλητικός πλούτος της Όσιας Φαμίλιας του επιτίμου Φαταούλα …

    Ήταν φυσικό και επόμενο, ως αποτέλεσμα μία ζωής, όπου το προσωπικό συμφέρον και η ιδιοτέλεια, είχαν κυρίαρχο ρόλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κ. Παρασκευουδη τα ιδια με τον Κουτμεριση κανει!Γιατι η ΜΚΟ που Προεδρευει στεγαζεται στο γραφειο της Συμβουλευτικής Εταιριας του ανδρα της ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 111 στη Λαρισα.... μονοι τους τα γραφουν! μ' ενα GOOGLE.. κι ολα στο φως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση