GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία: Υπέρ της ένταξης της χώρας στην ευρωζώνη...

Από το  sofokleous10.gr Ο ρώσος μεγιστάνας Μιχαήλ Προχόροφ , επικεφαλής του φιλελεύθερου δεξιού κόμματος Δίκαιος Σκοπός, δήλωσε σ...

Από το sofokleous10.gr
Ο ρώσος μεγιστάνας Μιχαήλ Προχόροφ, επικεφαλής του φιλελεύθερου δεξιού κόμματος Δίκαιος Σκοπός, δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία πρέπει να ενταχθεί στην ευρωζώνη εκτιμώντας ότι αυτό θα βοηθούσε "κάποιες ευρωπαϊκές χώρες να αποφύγουν τη χρεοκοπία".
"Η Ρωσία θα πρέπει να κάνει ένα στρατηγικό βήμα προς την προσέγγισή της με την Ευρώπη και να ενταχθεί στην ευρωζώνη και στο χώρο Σένγκεν", δήλωσε ο...
Προχόροφ στη διάρκεια συνέντευξη Τύπου.
Η δημιουργία "μίας μεγάλης Ευρώπης από τη Λισαβόνα ως το Βλαδιβοστόκ" θα βοηθήσει "κάποιες ευρωπαϊκές χώρες να αποφύγουν τη χρεοκοπία", εκτίμησε ο ρώσος μεγιστάνας, ένας από τους 50 πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο με περιουσία που εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 18 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.
Η Ρωσία θα μπορούσε να δεχθεί "έναν αριθμό ευρωπαϊκών εταιρειών", επεσήμανε ο Προχόροφ.
Όμως ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ίγκορ Σούβαλοφ φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη, καθώς εκτιμά ότι η ένταξη της Μόσχας στην ευρωζώνη θα προκαλούσε "αδιέξοδο" και θα οδηγούσε "τη Ρωσία να εγκαταλείψει τις πολιτικές της θέσεις και την κυριαρχία της".
"Οι δηλώσεις του Προχόροφ αποδεικνύουν ότι πρόκειται για έναν μεγάλο επιχειρηματία που δεν υπερασπίζεται το εθνικό συμφέρον, αλλά αυτά των πολυεθνικών που επιθυμούν να ασκούν ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή στο κράτος", επεσήμανε ο Σούβαλοφ στο ραδιοφωνικό σταθμό Ηχώ της Μόσχας.
Ο Προχόροφ, επικεφαλής της επενδυτικής εταιρείας Onexim, ανέλαβε τα ηνία του κόμματος Δίκαιος Σκοπός μόλις στα τέλη Ιουνίου, επιθυμεί όμως να κερδίσει μία έδρα στο κοινοβούλιο στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

5 σχόλια

  1. Μπα,δε νομίζω ότι η Ρωσία έχει τάσεις αυτοκτονίας.Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια,αλλά το σενάριο αυτό δεν φαντάζει και πολύ πιθανό...
    Να παραχωρήσει το ρωσικό κράτος τα κλειδιά της οικονομίας στην ΕΚΤ;
    Γιατί να το κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ

    ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!

    Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!

    Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!

    ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΓΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά το λες,η Ρωσία έχει ανάγκη την Ευρώπη.Δεν έχει ανάγκη το ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση