GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξάνεται η ανεργία λόγω της μεγάλης πίεσης που υφίσταται ο ιδιωτικός τομέας...

Aπό το dimsim.gr Με πρωτοφανείς ρυθμούς αυξάνεται ο αριθμός των ανέργων, σκαρφαλώνοντας στο 16,6% για το Μάιο του 2011. Τέσσε...

Aπό το dimsim.gr

Με πρωτοφανείς ρυθμούς αυξάνεται ο αριθμός των ανέργων, σκαρφαλώνοντας στο 16,6% για το Μάιο του 2011.
Τέσσερεις στους δέκα νέους είναι άνεργοι και ο συνολικός αριθμός των ανέργων αγγίζει τις 820.000. Οι απασχολούμενοι μειώνονται συνεχώς, με συνέπεια ο μη ενεργός πληθυσμός της χώρας να είναι πλέον μεγαλύτερος από τον ενεργό ως αποτέλεσμα της μεγάλης πίεσης που υφίσταται ο ιδιωτικός τομέας.
Δίχως άλλες αναβολές, η...
κυβέρνηση οφείλει να προωθήσει άμεσα τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές και να ενεργοποιήσει δράσεις και πρωτοβουλίες μέσα από το ΕΣΠΑ, ώστε να δώσει ανάσα στον ιδιωτικό τομέα και στις επιχειρήσεις προκειμένου να διατηρηθούν οι ήδη υπάρχουσες και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
Η Δημοκρατική Συμμαχία, πιστεύει πως λύση μπορεί να δοθεί, όπως έχει προτείνει, μέσα από πολιτικές που θα επιδοτούν την εργασία και όχι την ανεργία, προχωρώντας άμεσα σε:
1. Μείωση των υψηλών ασφαλιστικών εισφορών κατά 10% και κατά 50% τα πρώτα τρία χρόνια για νέες επιχειρήσεις και για επιχειρήσεις που δημιουργούν νέοι κάτω των 30 ετών.
2. Στήριξη των μακροχρόνια ανέργων και των μητέρων μονογενεϊκών οικογενειών, με συγκεκριμένα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

3 σχόλια

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣτΕ - ΙΟΥΝΙΟΣ ΄10- ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ. ΟΠΑΔΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ, ΑΥΛΩΝ, ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ -ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΙΓΩΝ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΩΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΕΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ... ΛΟΓΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ... ΣΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΤΑΡΙΦΕΣ, ΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ... ΜΑΣ ΛΟΓΟΥΣ... ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ... ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ... ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ... ΑΠ' ΕΞΩ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα αδελφια του "λεφτα υπαρχουν"
    ειναι ανεργοι?

    Ζητω οι μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση