GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Ο ανασχηματισμός προσβάλει το λαϊκό αίσθημα...

Γράφει ο Λουκάς Σταύρου Ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος ετοιμάζει ο κ. Χριστόφιας αντί να παραιτηθεί. Αυτή είναι η αναμενόμενη συμ...

Γράφει ο Λουκάς Σταύρου

Ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος ετοιμάζει ο κ. Χριστόφιας αντί να παραιτηθεί. Αυτή είναι η αναμενόμενη συμπεριφορά σε καθεστώτα ανευθυνότητας . Καμία δύναμη δεν μπορεί να ανατρέψει τον πρόεδρο της δημοκρατίας ακόμα και αν κάψει το τόπο από την μια άκρη στην άλλη. Το απεχθές σύνταγμα της Ζυρίχης που σφυρηλάτησαν οι άγγλοι κατακτητές και προσυπέγραψε η προσκυνημένη εκκλησία υπό τον Μακάριο, είναι στην ουσία μια...
μορφή δικτατορίας .
Όπου ο πρόεδρος της δημοκρατίας ακόμα και σε κλίμα γενικής κατακραυγής , όπως συμβαίνει σήμερα ύστερα από το έγκλημα στο Βασιλικό και τις συνέπειες του , όπως τη διάλυση της οικονομίας και τη καταρράκωση κάθε ηθικής τάξης , ακόμα και σε αυτό το κλίμα , ο πρόεδρος δικαιούται να κραδαίνει οργίλος τα σκήπτρα της εξουσίας χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα ο λαός να την αναιρέσει.
Το προεδρικό μέγαρο με τα τερατόμορφα σύμβολα της αγγλικής τυραννίας στην πρόσοψη του , συμβολίζει αυτήν ακριβώς την επιβληθείσα υπό των άγγλων αυθαιρεσία. Αυτή κάθεται στο θρόνο της εξουσίας με θεραπαινίδες της την αναίδεια , την ανευθυνότητα , την υποκρισία και την υπεροψία.
Όραμα μας κύριε Χριστόφια είναι να έρθει εκείνη η μέρα που η εξουσία αυτή , που παρήχθηκε και ορίσθηκε από τους άγγλους κατακτητές, θα πέσει από τα βάθρα της μαζί με το καταραμένο σύμβολο της εγγλέζας βασίλισσας που χάσκει πάνω από τις ζωές μας στη πρόσοψη του προεδρικού.
Ζητούμε ένα σύνταγμα που θα προέλθει μέσα από το λαό και θα έχει το δικαίωμα να το αλλάζει όποτε θέλει .Ζητούμε μια ΠΡΑΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα εκφράζει τα συμφέροντα και τα οράματα των παραγωγικών ενώσεων του λαού ενάντια σε κάθε ταξική και φατριαστική επισκίαση.

1 σχόλιο

  1. "ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008"!!

    "Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού"!!

    "Ο Π.Δούκας και ο Γ.Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου (ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΑΡ)"!!

    "Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί."

    "Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών»."

    ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...

    ...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ PLAYSTATION!!!

    Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση