GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν μια κυβέρνηση...

7 σχόλια

  1. Αυτά που λέει η "καθηγήτρια" της πλάκας Παναγιωταρέα, θα μπορούσε να ισχύουν για τα Πανεπιστήμια.
    Τα δικά μας, μόνο Πανεπιστήμια ΔΕΝ είναι.
    Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΤΟΙΑ ΝΙΤΕΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΟΥΡΕΛΑΡΙΕΣ.ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΗ.ΚΑΙΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΥΤΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ.ΕΙΠΑΜΕ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανυσηχεις. Θα εμποδισει την ανατροπη ο λαος. Που οταν βλέπει τα κορακια που καραδοκουν να επανακαμψουν- βλεπε αργομισθια 984- παιρνει αναποδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκέφτομαι ότι, όταν οι καθηγητές ειναι της πλάκας , τα πανεπιστήμια θα ειναι ασορτί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ξεχνάμε πριν από λίγες εβδομάδες 160 περίπου καθηγητές πανεπιστημίου έβαλαν την υπογραφή τους για το μεσοπρόθεσμο στηρίζοντας την κυβέρνηση να εξαθλιώσει την Ελλάδα !! Οπότε τι άλλο μπορούμε να πούμε ? " Φωτιά και τσεκούρι στους Προσκυνημένους "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ,πάλι,σκέφτομαι ότι όταν μια κυβέρνηση επιχειρεί να αφαιρέσει από τα πανεπιστήμια την ελευθερία τους και σε αυτό ΣΥΜΦΩΝΕΙ και το ΨΗΦΙΖΕΙ η ΝΔ αγνοώντας ακόμα και τη θέση του Παυλόπουλου,δύο πράγματα μπορεί να συμβούν:
    Η' θα επιβληθεί δια πυρός και σιδήρου η Μνημονιακή Πρασινογάλαζη Κυβέρνηση παραμερίζοντας τους όχι επαρκώς αδίστακτους κι από τα δυο κόμματα για να εκτελέσει το έργο που της ανέθεσε η ντόπια και ξένη
    ολιγαρχία...
    Η' ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο θα
    τους σαρώσει.
    Ο Σαμαράς,όπως και ο Παπανδρέου,
    δεν είναι παρά οι 'ευαίσθητοι'
    συνεταίροι,οι επικεφαλής μιας αδίστακτης Μνημονιακής Δημοκρατίας
    που θα κρατήσει το λαό καθηλωμένο
    για 20 χρόνια...
    Αυτό εννοούνε με τον όρο Νέα Μεταπολίτευση και τίποτε άλλο.
    Αν λοιπόν κυρία Παναγιωταρέα σας
    ενδιαφέρει στ'αλήθεια το μέλλον των ελληνικών πανεπιστημίων κι η ελευθερία τους,παλέψτε όχι για το Σαμαρά αλλά για την ανατροπή της Πρασινογάλαζης Μνημονιακής Κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτα τα πανεπιστημια θελει η Αννα ,αμα θελει ναναι οπως ειναι ,,εμεις σαν φοιτητες δεν θελουμε ,,θελουμε τον καθηγητη στην εδρα του,και οχι ο μισθος με το ταχυδρομειο στο σπιτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση