GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χωριά της Τρίπολης...

Λόγω της μεγάλης και ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς που προκαλεί άμεσο κίνδυνο για τη ζωή και τα αγαθά των πολιτών των χωριών της Δημοτικής Κοινότη...

Λόγω της μεγάλης και ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς που προκαλεί άμεσο κίνδυνο για τη ζωή και τα αγαθά των πολιτών των χωριών της Δημοτικής Κοινότητας Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσος Αποστολόπουλος, ύστερα από σχετικό αίτημα του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, ζήτησε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να... κηρυχθούν τα χωριά αυτά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στα χωριά Μανιάτι, Πάπαρι, Λιανός και Δάφνη, ενώ ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος βρίσκεται στα μέτωπα της πυρκαγιάς και ενημερώνεται επιτόπου για την κατάσταση που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές.
Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου στην Πελοπόννησο ξέσπασαν 16 πυρκαγιές εκ των οποίων οι 8 ξεκίνησαν ταυτόχρονα.

3 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.......

    Ο Καραμανλής φταίει:
    ______________________
    Κρανίου τόπος ο Έβρος
    Τεράστια είναι η οικο λογική καταστροφή στον Έβρο με περισσότερα από 30.000 στρέμματα καμμένα, ενώ η φωτιά συνεχίζει να καίει την περιοχή.
    __________________________________
    ΤΩΡΑ.. Ο άνεμος φταίει.

    Δημοσιογράφος:Καταρχήν να μας πείτε πόσο δύσκολη είναι η σημερινή μέρα και τι μάχη δίνει η Πυροσβεστική;

    Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής:
    Είναι πολύ δύσκολη η σημερινή μέρα, όπως και το Σαββατοκύριακο, που έπεται. Όπως ήταν και οι προηγούμενες δύο μέρες.
    Γιατί οι άνεμοι είναι δυνατοί, αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση και δυστυχώς δυσκολεύουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες που κάνει η Πυροσβεστική και όλες οι τοπικές δυνάμεις.

    Ρε τον γαμημένο τον άνεμο !!
    Γιατί φυσάει και δεν το κάνει
    όπως επί ΝΔ που δεν φύσαγε καθόλου;
    ___________________________________
    ΠΑΝΤΩΣ..
    Γίγας ο Γιωργάκης: Με μαεστρία έσβησε τη φωτιά στο Σέιχ Σου! !!

    Υπό έλεγχο τέθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα το πρώτο μέτωπο της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο δάσος Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης, κάτω από την περιφερειακή οδό, σε μικρή απόσταση από τον οικισμό 40 Εκκλησιών..
    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Ο ΚΑΧΡΙΔΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά Τρίπολη ?
    Της Λιβύης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωτιές υπάρχουν μόνο επί Πολύδωρα και Καραμανλή. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Ψευτες προπαγανδιστές είδατε πουθενά φωτιές σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση