GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Αν με ψηφίσετε να βγω βουλευτής , θα σας φέρνω κάθε χρόνο στην Κεφαλονιά να τραγουδάει τον Μητσιά  (για τον Σαμαρά δεν το υπόσχομ...

-Αν με ψηφίσετε να βγω βουλευτής, θα σας φέρνω κάθε χρόνο στην Κεφαλονιά να τραγουδάει τον Μητσιά (για τον Σαμαρά δεν το υπόσχομαι...) Και θα σας κερνάω πού και πού και κανένα ποτήρι νερό. Εγώ είμαι σύγχρονος πολιτικός... 
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

4 σχόλια

  1. Α ρε Μητσια, που καταντησες, απο βασανισμενος της χουντας να σε βασανιζουν οι Σαμαραδες και οι Φαήλοι... Αντε με το καλό συνεργασία με τον Ρομπερτ Γουλιαμς για το νεο υμνο... Καταντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που καταντησες βρε Μητσια, απο βασανισμενος της χουντας συνοδοιπορος του Φαηλου και της Βοζεμπεργκ, με την φορολογικη δηλωση κατω απο το οριο της φτωχειας. Αντε να συνθεσεις και το νεο υμνο της ΝουΔουλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο απόλυτος άρχοντας των ΜΜΕ ο Γιωργάκης..
    ___________________________________
    Τίποτα δε θα πραγματοποιείται χωρίς να περνάει από τον έλεγχο του Γιωργάκη πλέον. Είπε ότι θα φτιάξει μία νέα Ελλάδα και είναι αποφασισμένος να το κάνει.
    Υπό τον έλεγχο λοιπόν του ΓΑΠ θα είναι πλέον όλα τα....
    κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το σύνολο των αρμοδιοτήτων για την εποπτεία των κρατικών μέσων μαζικής ενημέρωσης μεταφέρεται πλέον στην υπαγόμενη στον πρωθυπουργό γενική γραμματεία Ενημέρωσης, η οποία μετονομάζεται σε γενική γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης.

    Στα μέσα και στα έξω, πλέον ο Γιωργάκης….
    http://www.prionokordela.gr/

    - Το αυτιστικό δίποδο δεν θα προλάβει...

    -Ελληνική σαλάτα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας γΑΠ, σήμερα για την κεντροαριστερή ελβετική εφημερίδα «laliberte».
    Άραγε η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί εναντίον και της ελβετικής εφημερίδας, ή θα περιοριστεί μόνον στα ελληνικά blogs;
    Κύριε πρωθυπουργέ, ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!
    http://www.tsantiri.gr/tipos

    - Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΣΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΊ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ; ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ -ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ- ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Ο ΓΑΠ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ......"ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ".

    - Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.......

    -ΔΗΛΑΔΗ....ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΠΡΩΚΤΟΣ...
    Υπάλληλος του Κοντομηνά ο Μπιτσαξής και μετά απορούμε γιατί η ΕΡΤ χάρισε το δορυφορική σήμα στον Κοντομηνά.

    http://www.stifora.gr/imagebase/thumb.php?file=55455.jpg&sizex=500

    Γράψαμε προχθές ότι πίσω απ' τη απευθείας χαριστική ανάθεση του δορυφορικού σήματος της ΕΡΤ βρίσκεται ο Κοντομηνάς.
    Ρωτήσαμε χθες ποια είναι η σχέση Κοντομηνά που πήρε το δορυφορικό σήμα και Μπιτσαξή που είναι ΓΓ στο υπ Πολιτισμού όπου μέχρι πρόσφατα άνηκε η ΕΡΤ. Να λοιπόν ποια είναι η σχέση τους:

    Ο Πάνος Μπιτσαξής ήταν επί σειρά ετών ο δικηγόρος του Κοντομηνά...
    υπάλληλός του δηλ που είχε φάει καλά και επιτέλους σήμερα βρέθηκε στην κατάλληλη θέση

    Πάρτε μερικές ειδήσεις ειδήσεις από την Ελευθεροτυπία από το 2005 όταν Κοντομηνάς-Κουρής ήταν στα μαχαίρια:

    11.08.2005:
    "Από την πλευρά του, ο Δημ. Κοντομηνάς, με τις μηνύσεις και αγωγές που κατέθεσε ο νομικός του παραστάτης Παν. Μπιτσαξής, δίνει απαντήσεις σε κάθε ισχυρισμό του Γ. Κουρή"

    19.08.2005:
    Την προσεχή Δευτέρα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Alpha, Παν. Μπιτσαξής, αναμένεται να υποβάλει και μηνύσεις (ήδη έχουν υποβληθεί 5) σε βάρος του ιδιοκτήτη της «Αυριανής» για «εξύβριση» και «συκοφαντική δυσφήμηση».

    23.08.2005:
    "Παράλληλα, η Ιντεραμέρικαν ανακοίνωσε ότι καταθέτει και τρίτη κατά σειράν αγωγή με αξίωση αποζημίωσης 30 εκατομμυρίων ευρώ για τους «συκοφαντικούς ισχυρισμούς» του ALTER, της «Αυριανής» και του Γ. Κουρή. «Η εταιρεία δεν χρωστά σε κανένα ούτε ένα ευρώ» αναφέρει η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο δικηγόρος Παν. Μπιτσαξής."

    20.09.2005:
    "Σύμφωνα τώρα με την ενδέκατη κατά σειρά μήνυση που κατέθεσε χθες ο Δημ. Κοντομηνάς σε βάρος του Γ. Κουρή και των συνεργατών του... Ενώ όπως δήλωσαν οι συνήγοροί του, Κ. Νταϊλιάνας και Π. Μπιτσαξής, «η υπόθεση αποκτά τώρα το πραγματικό της αντικείμενο».

    Αυτά για σήμερα και αύριο εδώ είμαστε...

    Διαβάστε και:
    Ιδού ποιος είναι πίσω από την PCCW Global στην οποία η ΕΡΤ έδωσε σκανδαλωδώς τη μετάδοση του δορυφορικού σήματος
    Ένα Quiz για τη χθεσινή αποκάλυψη ότι ο Κοντομηνάς βρίσκεται πίσω από την σκανδαλώδη απευθείας ανάθεση του δορυφορικού σήματος της ΕΡΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ταχυμούνι της Πιποκράτους, του Καρχιδάκη
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....

    Ο Γιώργος ο slow ξανά σε διακοπές...
    Εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο ΓΑΠ τα κουβαδάκια του και σ’ άλλη παραλία….

    Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα αδιάφορος !

    Την Πέμπτη μαζεύει όλους τους ηλιοκαμένους υπουργούς του για κρίσιμη συνεδρίαση κι επειδή κατανοεί την κρισιμότητα της κατάστασης το βράδυ της ίδιας μέρας αναχωρεί για....Κρήτη σύμφωνα με πληροφορίες..

    Μπορεί και να μας κάνει την χάρη και να διανυκτερεύσει στην Αθήνα, αλλά Παρασκευή πουρνό πουρνό θα πάει να συνεχίσει στην Κρήτη τις καλοκαιρινές του διακοπές!

    Στην κοσμάρα του η πρωθυπουργάρα μας. Σε δικούς του ρυθμούς ζει, κι εμάς μας έχει επίσημα γραμμένους… Ναι εκεί ακριβώς !!!

    Πέρυσι έκανε σύνολο 35 μέρες διακοπές, φέτος πάει για νέο ρεκόρ

    ΟΥΣΤ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση