GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια πρόβλεψη έκανε ο Κ. Καρτάλης;...

Από τον Δεξιό Είρωνα Διαβάζω ότι ο υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας κ. Τζέρεμι Χαντ , ανακοίνωσε συμφωνία αξίας 557 εκατ. λιρών με την Qa...

Από τον Δεξιό Είρωνα
Διαβάζω ότι ο υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας κ. Τζέρεμι Χαντ, ανακοίνωσε συμφωνία αξίας 557 εκατ. λιρών με την Qatari Diar, για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Χωριού του Λονδίνου, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Διαβάζω, επίσης, τις τελευταίες ημέρες στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, για τις πιέσεις που ασκεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Πρωθυπουργό για να ορίσει ως έτερο υφυπουργό Οικονομικών τον στενό φίλο του και παλιό σύντροφο εκσυγχρονιστή, κ. Κώστα Καρτάλη, σε μία ύστατη προσπάθεια να τον διασώσει πολιτικά και να το έχει σύμμαχο στην αρένα του επαύριο για το ΠΑΣΟΚ.
Κι αναρωτιέμαι: ο κ. Καρτάλης, που ενδέχεται να αναλάβει καίριο πόστο για την "διάσωση" της οικονομίας της...
χώρας, ποιά πρόβλεψη έκανε για την αξιοποίηση των εν Ελλάδι ολυμπιακών ακινήτων, όντας ο κατεξοχήν αρμόδιος και καθύλην υπεύθυνος;;
Αντιγράφω από το βιογραφικό του, για όσους δεν γνωρίζουν τις αρμοδιότητές του στις πάλαι ποτέ εποχές των χρυσών αγελάδων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004:
  • "Το Μάρτιο του 1999, η Ελισάβετ Παπαζώη ως Υπουργός Πολιτισμού μου ζήτησε να ασχοληθώ με την προετοιμασία της Ολυμπιακής νομοθεσίας σε ότι αφορά στη χωροθέτηση των Ολυμπιακών αθλητικών έργων.
  • Το Σεπτέμβριο του 1999 ανέλαβα τη θέση του Ειδικού Γραμματέα Ολυμπιακών Αγώνων στο Υπουργείο Πολιτισμού
  • Το Μάιο του 2000, ο Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με όρισε γραμματέα της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού Ολυμπιακής Προετοιμασίας, Επιτροπή στην οποία προήδρευε ό ίδιος. 
  • Το Φεβρουάριο του 2001 αναβαθμίσθηκα στη θέση του Γενικού Γραμματέα Ολυμπιακών Αγώνων, θέση από την οποία παραιτήθηκα στις 8 Μαρτίου 2004 παρά την τιμητική πρόσκληση του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή να παραμείνω στη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης. Στο ενδιάμεσο διάστημα (Μάρτιος 2003) ορίστηκα Πρόεδρος της εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα» του ελληνικού δημοσίου, εταιρεία που είχε σαν σκοπό την προετοιμασία του μετα-ολυμπιακού σχεδίου αξιοποίησης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
  • Τον Οκτώβριο του 2005, τιμήθηκα με το μετάλλιο της πόλης των Αθηνών για την προσφορά μου στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. 
  • Ακολούθησε η ανώτερη διάκριση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής με την απονομή κατά τη σύνοδο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τορίνο (2006) του Ολυμπιακού μεταλλίου για τις «εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερα για την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας». 
  • Στο διάστημα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας μέχρι και σήμερα, προσκλήθηκα σε διάφορες πόλεις στο εξωτερικό (Τόκυο, Νιουκάστλ, Δελχί, Πεκίνο, Λονδίνο, Λωζάνη) για να παρουσιάσω τα συμπεράσματα από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. 

9 σχόλια

  1. Βρε παιδιά αρκετά δεν έφαγε αυτός με τη Γιάννα στους Ολυμπιακούς ? Θέλει κι΄ άλλα ???? Ήμαρτον πια με αυτά τα Golden Boys .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικά από τα πολλά που σιχαίνομαι σε πολλούς Πολιτικούς, είναι η άθλια Ηθοποιία τους, όταν προσπαθούν να φαίνονται επιβλητικοί και πιστικοί στις Αρλούμπες που ξεστομίζουν κάθε τόσο, όπως και το άθλιο χιούμορ τους που δείχνει καθαρά την έλλειψη αισθητικής και ουσιαστικής μόρφωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΡΤΑΛΗ.ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΜΠΕΙ.ΟΣΟ ΧΡΕΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΟΝΤΑΣ.ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕ Η ΣΑΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΝ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ .ΕΔΩ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το καθεστώς Παπανδρέου στην Αθήνα, με τις δυνάμεις των επαναστατών να έχουν μπει στην πρωτεύουσα Αθήνα και τη διεθνή κοινότητα να καλεί τον μέχρι πρότινος ισχυρό άνδρα της χώρας να απομακρυνθεί από την εξουσία.

    Οπως μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία ομάδες των επαναστατών βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος την οποία και μετονόμασαν σε “Πλατεία των Αγανακτισμένων”.

    Το Αλ Τζαζίρα επικαλείται εκπρόσωπο των ανταρτών σύμφωνα με τον οποίο οι προσκείμενες στον Παπανδρέου δυνάμεις ελέγχουν “το 15-20% της Αθήνας”.

    Οι κυβερνητικές δυνάμεις φαίνεται να ελέγχουν τμήματα της ελληνικής πρωτεύουσας, αν και σύμφωνα με άλλες αναφορές πολλοί από τους στρατιώτες έχουν παραδώσει τα όπλα τους στους επαναστάτες. “Σας προειδοποιώ πως υπάρχουν θύλακες αντίστασης εντός και γύρω από την Αθήνα” προειδοποίησε ένας από τους ηγέτες των αντικαθεστωτικών που εμφανίστηκε αισιόδοξος πως “με το θέλημα του Θεού, η νίκη μας θα έχει ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες”.

    Οπως όλα δείχνουν, οι δυνάμεις των επαναστατών κατόρθωσαν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας να κάνουν ό,τι δεν μπορούσαν να πράξουν κατά τους τελευταίους 6 μήνες, όταν και ξεκίνησε η εξέγερση στη χώρα εναντίον του καθεστώτος Παπανδρέου.

    Σε δηλώσεις του ο Αμερικανός πρόεδροςΜπάρακ Ομπάμα τόνισε πως “ο πιο σίγουρος τρόπος για τον τερματισμό της αιματοχυσίας στην Ελλάδα απλός: “Ο Παπανδρέου και το καθεστώς του πρέπει να αναγνωρίσουν πως η κυριαρχία τους έφτασε στο τέλος της. Ο Παπανδρέου πρέπει να αναγνωρίσει την πραγματικότητα ότι δεν ελέγχει πλέον τη Λιβύη…”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιστολή προς αιδαείς
    Η σύγχρονη επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Πελοποννήσους δεν έχει απλή δόση αλήθειας ,αλλά είναι η πραγματική γραμμένη ιστορία .
    Δυστυχώς για τους ανιστόρητους που το θεωρούν προπαγάνδα , ευτυχώς για όλους εμάς που γνωρίζουμε την αληθινή ιστορία και τα ακριβή γεγονότα .
    Είμαστε λίγοι για προπαγάνδα και εμφυλίους , σταματήστε όμως ανδρείκελα του Ιμπραήμ να ξεπουλάτε την Ελλάδα στα εβραιοαμερικάνικα συμφέροντα .
    Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές βιβλιογραφίες :
    Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος , καθηγητής πολιτικής ιστορίας της νεοτέρας Ελλάδος , στο Πάντειο πανεπιστήμιο , Δρακοπούλου Κατερίνα , Δρακοπούλου Καίτη , Αντωνόπουλος Ιωάννης , Πετροπούλου Αγγελική Αλεξανδροπούλου Κατερίνα , Χατζόπουλος Μίλτος , Σβολόπουλος Κωνσταντίνος .
    Σχόλιο : όλα τα τά ονόματα των παραπάνω ιστορικών έχουν κατάληξη - οπουλος μήπως ξέρει κανείς πότε δόθηκε αυτή η κατάληξη και σε ποιους ; τυχαίο , δεν νομίζω .
    Σε νέα επιστολή ο απόστολος Παύλος θα μιλήσει εκτενεστέρα γι αυτό το θέμα .
    Απόστολος Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΗ .
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ .
    Για τους προδότες Πελλοπονήσιους αναφέρω ενδεικτικά :
    1.Μαχη του Μαραθώνος .
    2. Ο Εφιάλτης .
    3. Εκστρατεία του Μεγάλου Αλέξανδρου .
    4. Το κείμενο της διακήρυξης της Αγίας Λαύρας , υπάρχουν 179 υπογραφές εκ των οποίων μόλις 11 από την Πελοπόννησο .
    5 . Κολοκοτρώνης στην φυλακή .
    6 . Δολοφονία Καραϊσκάκη .
    7 . Δολοφονία Καποδίστρια .
    8 . Ιμπραήμ .
    9 .Πως λεγόταν η Αρεόπολη πριν ; μήπως είχε σλαβικό όνομα ;
    10. Χρεόγραφα μαρτυρούν την παράδοση Ελληνικής γης από τους Τούρκους μπέηδες και αγάδες , σε Πελλοπονήσιους δημογέροντες και προεστούς όχι μόνο στην Πελοπόννησο , αλλά και σε όλη την Ελλάδα , γιατί οι τσιφλικάδες της Θεσσαλίας , ήταν Πελλοπονήσιοι στην καταγωγή τους .
    Ήμαστε λίγοι σήμερα για να κάνουμε εμφύλιο , αλλά όχι και να ψηφίζουμε την προδοτική οικογένεια των Παπανδρέ-ειδών και τα συναφίδια τους .
    Τα ιδία αυτά πρόσωπα παραδίδουν σήμερα την Ελλάδα με μέγιστη δουλοπρέπεια στα Εβραιοαμερικάνικα αφεντικά τους .
    Μην προκαλείτε άλλο γιατί η αλήθεια δεν συμφέρει κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε ρε ξευτίλα που θέλεις και υφυπουργηλίκη.
    Ξεχνάς πόσο στοίχισαν οι ολυμπιακοί αγώνες;
    Ξεχνάς ότι ακόμα χρωστάμε;
    Ξεχνάς ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε τίποτα με τα ολυμπιακά έργα;

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΤΑΛΗ ,ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ XΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ (ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ) ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντώντας εμμέσως σε όλους όσους μιλούν για το "αμαρτωλό" παρελθόν του (στην διοργάνωση των χρυσοφόρων δανεικών ολυμπιακών αγώνων του 2004 ) υπενθυμίζω.

    ΓΙΑΝΝΑ +ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ+ΚΑΡΤΑΛΗΣ …. Αίσχος … αίσχος … αίσχος….

    Είναι βασικά υπεύθυνοι για την καταχρεωση της χωράς με τουλάχιστον επιπλέον 15 δις (ευρώ !!!)

    Φαλιρίσαμε εμείς οι κουβαρντάδες ,οι ανοιχτοχέρηδες, οι μακάκες …

    Ποιοι μωρέ, εμείς οι εκτελεστές των ολυμπιακών αγώνων του 2004 , (Των χρυσωμένων ολυμπιακών της ντόπιας, που μας κόστισαν ο κούκος αηδόνι )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετοιμάζεται ντοσιέ "βίος και πολιτεία, συλλογή Ολυμπιακός Βενιζέλος".

    Θα γίνει της πουτάνας. :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση