GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφυγε (και αυτός) για διακοπές....

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αναχώρησε από την Ουάσινγκτον για λίγες ημέρες ξεκούρασης με την οικογένειά του στο νησί Μάρθας Βίνε...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αναχώρησε από την Ουάσινγκτον για λίγες ημέρες ξεκούρασης με την οικογένειά του στο νησί Μάρθας Βίνεγιαρντ. Πάντως οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν ... σταματούν να τον επικρίνουν εκτιμώντας ότι ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να απομακρυνθεί από το Λευκό Οίκο σε περίοδο κρίσης.

2 σχόλια

  1. Επιστολή προς αιδαείς
    Η σύγχρονη επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Πελοποννήσους δεν έχει απλή δόση αλήθειας ,αλλά είναι η πραγματική γραμμένη ιστορία .
    Δυστυχώς για τους ανιστόρητους που το θεωρούν προπαγάνδα , ευτυχώς για όλους εμάς που γνωρίζουμε την αληθινή ιστορία και τα ακριβή γεγονότα .
    Είμαστε λίγοι για προπαγάνδα και εμφυλίους , σταματήστε όμως ανδρείκελα του Ιμπραήμ να ξεπουλάτε την Ελλάδα στα εβραιοαμερικάνικα συμφέροντα .
    Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές βιβλιογραφίες :
    Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος , καθηγητής πολιτικής ιστορίας της νεοτέρας Ελλάδος , στο Πάντειο πανεπιστήμιο , Δρακοπούλου Κατερίνα , Δρακοπούλου Καίτη , Αντωνόπουλος Ιωάννης , Πετροπούλου Αγγελική Αλεξανδροπούλου Κατερίνα , Χατζόπουλος Μίλτος , Σβολόπουλος Κωνσταντίνος .
    Σχόλιο : όλα τα τά ονόματα των παραπάνω ιστορικών έχουν κατάληξη - οπουλος μήπως ξέρει κανείς πότε δόθηκε αυτή η κατάληξη και σε ποιους ; τυχαίο , δεν νομίζω .
    Σε νέα επιστολή ο απόστολος Παύλος θα μιλήσει εκτενεστέρα γι αυτό το θέμα .
    Απόστολος Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXEI e-mail ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 'Η ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΓΡΑΜΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση