GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανήλθαν (στην Ισπανία) οι «Αγανακτισμένοι»...

Είκοσι άτομα τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν χθες τη νύχτα στη Μαδρίτη μεταξύ διαδηλωτών του κινήματος των «Αγανακτισμέ...

Είκοσι άτομα τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν χθες τη νύχτα στη Μαδρίτη μεταξύ διαδηλωτών του κινήματος των «Αγανακτισμένων» και αστυνομικών.
Τα σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν όταν η αστυνομία επιχείρησε να διαλύσει τους διαδηλωτές που...
 είχαν συγκεντρωθεί αργά χθες Πέμπτη μπροστά από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τις αρχές, στα επεισόδια τραυματίστηκαν 13 διαδηλωτές και επτά αστυνομικοί, ενώ τρεις άνθρωποι φέρεται ότι έχουν τεθεί υπό κράτηση. H αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στο υπουργείο, αλλά οι διαδηλωτές υποστηρίζουν ότι δεν έπραξαν κάτι που να προκαλέσει την αστυνομία.Αίτημα των «Αγανακτισμένων» ήταν να τους επιτραπεί η είσοδος στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης, Πουέρτα δελ Σολ. Η αστυνομία όμως απαγορεύει κάτι τέτοιο από την Τρίτη και από τότε γίνονται πορείες διαμαρτυρίας με τους συμμετέχοντες να επιχειρούν να εισέλθουν στην πλατεία.

1 σχόλιο

  1. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση