GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φακελάκι «προ» και «μετά»...

Του Θανάση Νικολαΐδη ΔΕΝ θα φύγουμε απ’ το ιατρικό φακελάκι, γιατί δεν είναι σαν τα…άλλα. Είναι σοβαρό όσο και η υγεία και απαίσιο ...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΔΕΝ θα φύγουμε
απ’ το ιατρικό φακελάκι, γιατί δεν είναι σαν τα…άλλα. Είναι σοβαρό όσο και η υγεία και απαίσιο όσο ο γιατρός που το απαιτεί. Αν, βέβαια, το απαιτεί προκαταβολικά και εκεί βρίσκεται η διαφορά. Δεν ισχυρίστηκε κανένας πως ένα «μετεγχειρητικό» δώρο (ακόμα και χρήματα) είναι ανήθικο, ούτε πως ο γιατρός που θα το δεχτεί είναι διεφθαρμένος. Αν, στην Ελλάδα όπου συχνά μαλώνουμε ποιος θα πρωτοπληρώσει τα…ούζα, κάνεις ένα...
δώρο στον γιατρό σου, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, δεν διέπραξες έγκλημα καθοσιώσεως. Αρκεί να συμβεί αυτό με τη βούλησή σου και όταν η περιπέτεια έχει τελειώσει. Τότε, μιλάμε για «φακελάκι ευγνωμοσύνης» κι εδώ θα τελειώναμε.
ΩΣΤΟΣΟ, υπάρχουν και οι αντιρρησίες και οι εκ πεποιθήσεως φανατικοί. «Γιατί να μη δώσεις στο γιατρό του «μπάι πας», όταν δίνεις 300 ευρώ για ένα…φτερό του αυτοκινήτου σου;». Κάπως έτσι αντιμετωπίζει τα πράγματα (και το πρόβλημα) χθεσινός αναγνώστης (μου), που μιλάει για δημοσιογραφική καφρίλα, παραμερίζοντας την ιατρική «τοιαύτην» που έλεγαν και οι παλιοί γυμνασιάρχες. Είναι (σεβαστή) άποψή του, κι ας πρόκειται (έτσι φαίνεται απ’ την ανορθογραφία του) για γιατρό σπουδαγμένο σε ανατολικές χώρες-δεν είναι κακό-που «ξέχασε» τα ελληνικά του. Παραβλέπει ο φίλος μας πως άλλο…φτερό κι άλλο υγεία, άλλο εμπορική συμφωνία με τον λαμαρινά κι άλλο επιστημονική προσφορά βασισμένη στο…φακελάκι και πάμε παρακάτω.
ΜΙΑ ματιά στο (απώτερο) παρελθόν, πείθει πως ο η απανθρωπιά προϋπήρχε του…ανθρώπου. Και «τότε» κάποιοι (ορκισμένοι στον Ιπποκράτη) ολοκλήρωναν στο…πτώμα την εγχείρηση για να τσεπώσουν το χρήμα απ’ το πουλημένο χωράφι, ρήμαζαν ταμεία κι έφτιαχναν βίλες. Κάτω απ’ τη μύτη των απληροφόρητων που μιλούσαν με σεβασμό για αυθεντίες και μεγάλα ονόματα.
ΥΣΤΕΡΑ ήρθε το ΕΣΥ. Με τα «εγώ» των μεγαλογιατρών και τους αμέτρητους διευθυντές, αλλά με ζήλο, αυταπάρνηση και πίστη στο λειτούργημα. Κι όταν ένιωσε ο γιατρός (όχι, βέβαια, όλοι-αλλά δεν κάνουμε στατιστική) πως δεν υπάρχει χώρος αμόλυντος, το αποφάσισε. Είδε τον φακελάκια της πολεοδομίας, τον μιζαδόρο των προμηθειών, τα πιράνχας τριγύρω και ό,τι άλλο παράγει η Ελλάδα της ρεμούλας και…εμπνεύστηκε. Έβγαλε (κι αυτός) τη διαφθορά απ’ τη τσέπη, έρανε το περιβάλλον του και απαίτησε απ’ τον «πελάτη» να κυκλοφορεί στον (ιερό) χώρο του νοσοκομείου, με το λαδωτήρι στο χέρι.
ΓΙ αυτό σου λέω, φίλε μου, ένα είναι το «φάρμακο», αλλά ποιος, πώς και γιατί να το δώσει…

8 σχόλια

  1. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΜΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ 2.900 ε ΠΕΡΙΠΟΥ...
    ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ 6.500 ε
    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ 150.000 ΛΙΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ..

    ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ....
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΚΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ....

    ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΡΑΤΗ, ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ, - ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑΠΕΙ..., ΑΠΟΛΥΕΣΑΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΙ «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ» ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ…
    Κύκλωμα με 650 Βουλγάρες και 20 Βούλγαρους που εισέπρατταν παράνομα συντάξεις από το ελληνικό δημόσιο, εξάρθρωσαν οι αρχές. Μάλιστα η σύνταξη έφθανε τα …… 500 ευρώ τον μήνα.
    «Πρόκειται για καραμπινάτη κομπίνα που γινόταν για χρόνια
    εις βάρος του ασφαλιστικού μας συστήματος και των ασφαλισμένων» δήλωσε στην εφημερίδα το «Βήμα» ο υπουργός αναπληρωτής Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι «η καλοστημένη αυτή απάτη ήδη απασχολεί δύο κράτη, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία».
    Σύμφωνα με πληροφορείς της εφημερίδας, το κύκλωμα δρούσε ως εξής. Γραφεία προσέφεραν εργασία με το αζημίωτο σε Βουλγάρες ηλικίας 53-54 ετών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
    Οι δουλειές που τους έβρισκαν ήταν να εργάζονται κυρίως ως καθαρίστριες σε ξενοδοχεία ή σε εστιατόρια ή σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Επιπλέον τους δήλωναν ψευδή μόνιμη διεύθυνση
    κι αυτό γιατί αν δεν το έκαναν τότε θα δικαιούνταν σύνταξη ύψους μόλις 15 ευρώ. Μόνο δηλαδή για περίθαλψη!
    Για κάθε Βουλγάρα που έφερναν στη χώρα μας, τα γραφεία έπαιρναν από αυτή προμήθεια που εφθανε ως και το 10% του μισθού που έπαιρνε εκείνη από την εργασία της.
    Μόλις οι Βουλγάρες συμπλήρωναν του 55ο έτος ηλικίας κι έχοντας ήδη δουλέψει 14 χρόνια στη Βουλγαρία κι ένα στη Ελλάδα, διεκδικούσαν από το ΙΚΑ σύνταξη ύψους 500 ευρώ!!!
    Επιπλέον από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η υπόθεση έχει προκαλέσει ζημιά στο ΙΚΑ αλλά και σε άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς που υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .


    Ξύπνα αγόρι μου, βλέπεις όνειρο με αρκούδες ρώσικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
    ΚΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ !

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

    Ο καράφλας διευθυντής της Λούκας, κάθε βράδυ στο Villa Mercedes στα Χανιά με τον κουμπάρο του Σκανδαλίδη.
    Κονόμησε με την Κατσέλη όταν ήταν ισχυρός και τώρα το παίζει ο... Ωνάσης της Κρήτης.

    Μαθαίνουμε ότι νταραβερίζεται και με το δήμο της...Αθήνας.
    Και υπόσχεται διακοπές στα Χανιά σε κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα του περάσουν τα ρουσφέτια.

    Η Κατσέλη που μας παρουσιαζόταν ως άμεμπτη και ηθική τα ξέρει όλα αυτά ή είναι και αυτή στο κόλπο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τους προδότες Πελλοπονήσιους αναφέρω ενδεικτικά :
    1.Μαχη του Μαραθώνος .
    2. Ο Εφιάλτης .
    3. Εκστρατεία του Μεγάλου Αλέξανδρου .
    4. Το κείμενο της διακήρυξης της Αγίας Λαύρας , υπάρχουν 179 υπογραφές εκ των οποίων μόλις 11 από την Πελοπόννησο .
    5 . Κολοκοτρώνης στην φυλακή .
    6 . Δολοφονία Καραϊσκάκη .
    7 . Δολοφονία Καποδίστρια .
    8 . Ιμπραήμ .
    9 .Πως λεγόταν η Αρεόπολη πριν ; μήπως είχε σλαβικό όνομα ;
    10. Χρεόγραφα μαρτυρούν την παράδοση Ελληνικής γης από τους Τούρκους μπέηδες και αγάδες , σε Πελλοπονήσιους δημογέροντες και προεστούς όχι μόνο στην Πελοπόννησο , αλλά και σε όλη την Ελλάδα , γιατί οι τσιφλικάδες της Θεσσαλίας , ήταν Πελλοπονήσιοι στην καταγωγή τους .
    Ήμαστε λίγοι σήμερα για να κάνουμε εμφύλιο , αλλά όχι και να ψηφίζουμε την προδοτική οικογένεια των Παπανδρέ-ειδών και τα συναφίδια τους .
    Τα ιδία αυτά πρόσωπα παραδίδουν σήμερα την Ελλάδα με μέγιστη δουλοπρέπεια στα Εβραιοαμερικάνικα αφεντικά τους .
    Μην προκαλείτε άλλο γιατί η αλήθεια δεν συμφέρει κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση