GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στην Χίο για οικονομικό σκάνδαλο με ασφαλίστρια και χρήματα των πελατών της...

  Από asfalisinet.gr Τι απαντά η εταιρία που συνεργαζόταν η ασφαλίστρια Προσήλθε αυθόρμητα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, το βράδυ ...

 

Τι απαντά η εταιρία που συνεργαζόταν η ασφαλίστρια
Προσήλθε αυθόρμητα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, το βράδυ της Πέμπτης η 55χρονη ασφαλίστρια για να δώσει εξηγήσεις για το οικονομικό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία, αναφέρει  δημοσίευμα στην διαδικτυακή σελίδα chiosnews.com
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα «Χθες από το πρωί, δεκάδες ήταν αυτοί που επισκέφτηκαν τα γραφεία της...
ασφαλιστικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόταν για χρόνια για να αναζητήσουν τόσο την ίδια αλλά και την τύχη των χρημάτων που της είχν εμπιστευτεί σε διάφορα επενδυτικά προγράμματα.
Μάλιστα μέχρι χθες το απόγευμα είχαν υποβληθεί 3 μηνύσεις και είχαν γίνει 42 καταγγελίες στην Αστυνομία, με τα χρήματα που φέρεται να είχαν δοθεί για επένδυση να φθάνουν τα 3.5 εκατομμύρια ΕΥΡΩ.
Εν τω μεταξύ χθες η ασφαλιστική εταιρεία INTERAMERICAN, συνεργάτης της οποίας ήταν η 55χρονη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η INTERAMERICAN ενημερώνει ότι περιήλθαν σε γνώση της παράπονα ιδιωτών σε σχέση με συναλλαγές που αυτοί πραγματοποίησαν με την κα Ελ. Α., πρώην συνεργαζόμενη με την Εταιρεία ασφαλιστική σύμβουλο. Κατόπιν αυτού η Εταιρεία, στο πλαίσιο της επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής που ακολουθεί και ανεξάρτητα από το βάσιμο ή όχι των παραπόνων, διέκοψε ήδη τη συνεργασία με την κα Α. και διερευνά με προσοχή το περιεχόμενο των παραπόνων κατά περίπτωση. Τονίζεται ότι, εφόσον διακριβωθεί πως θίγεται με οποιονδήποτε τρόπο η Εταιρεία από την ανάμειξη του ονόματός της σε συναλλαγές που δεν την αφορούν, θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.
(σημείωση chiosnews.com: η εταιρεία αναφέρει το όνομα της ασφαλίστριας)

6 σχόλια

  1. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε την Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. .............. [youtube παπαδοπουλος γιωργος τραγουδι του παρη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ή ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ, ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ
    ΠΑΠΑΠΝΤΩΝΙΟΥ του ΌΛΟΝΝΝ πα$$οκ
    ΓΙΑ 123 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ !

    Γράφει ο Bασίλης Xήτος
    (από το : crimesonair)

    Τραπεζικό στέλεχος και πρώην στενός συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπως αποκαλύπτει το Crimes on air συνελήφθη στην Φλώρινα για λαθρεμπόριο 123 κιλών κοκαΐνης.

    Την σύλληψη για την παρτίδα κοκαΐνης που προέρχεται από την Βολιβία...
    έκανε το κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής.

    Πρόκειται για τον Ν.Σ που τώρα είναι διευθυντής σε υποκατάστημα της Γενικής Τράπεζας στην Μακεδονία και ο οποίος μαζί με υφιστάμενό του τραπεζικό υπάλληλο, ανέλαβαν να μεταφέρουν στα Σκόπια το κοντέινερ που στις 19 Ιουνίου είχε φθάσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

    Στην υπόθεση εμπλέκεται και τελωνιακός που υπηρετεί στο μεθοριακό φυλάκιο της Νίκης και ο οποίος συνελήφθη επίσης από το αρμόδιο τμήμα του ΣΔΟΕ Αττικής με προϊστάμενο τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο.

    Ο Ν.Σ επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου στην Μεσογείων, ήταν πρόεδρος του Ινστιτούτου Αμυντικών Μελετών ενώ διετέλεσε και εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

    Οι βαρόνοι τον χρησιμοποιούσαν έκτος από την μεταφορά, για να μπορέσει με τις … γνωριμίες του, να τους πληροφορήσει αν οι αρχές γνωρίζουν κάτι για το κοντέινερ της κοκαΐνης.

    Μέχρι τα τώρα έχουν γίνει 9 συλλήψεις στην Σερβία και τα Σκόπια, ατόμων που ενέχονται στο ίδιο κύκλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008"!!

    "Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού"!!

    "Ο Π.Δούκας και ο Γ.Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου (ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΑΡ)"!!

    "Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί."

    "Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών»."

    ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...

    ...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ PLAYSTATION!!!

    Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6.50 ..O ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΠΑ$$ΟΚ ΕΙΣΑΙ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση