GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ασύρματο Δίκτυο Τρίπολης...

Από το  trwn.gr O Σύλλογος Ασυρμάτου Δικτύου Τρίπολης είναι μία μη κερδοσκοπική ασύρματη κοινότητα που έχει σκοπό την ανάπτυξη, χρήση ...

Από το trwn.gr
O Σύλλογος Ασυρμάτου Δικτύου Τρίπολης είναι μία μη κερδοσκοπική ασύρματη κοινότητα που έχει σκοπό την ανάπτυξη, χρήση και προώθηση ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης.
Για την υλοποίηση των υπηρεσιών, χρησιμοποιεί ένα...
πλήθος από λειτουργικά συστήματα, με προτίμηση στο ελεύθερο λογισμικό το οποίο βοηθά να επιτευχθεί η επιθυμητή σταθερότητα και ευελιξία.
Παράλληλα εκπαιδεύει τα μέλη του σε διάφορα θέματα, όπως οι ασύρματες τεχνολογίες, ip πρωτόκολλα, ip δρομολόγηση, linux OS, ιδιοκατασκευές (κεραίες, ιστοί), πραγματοποιώντας σχετικά workshop δοκιμάζοντας και συγκρίνοντας εξοπλισμό και τεχνολογίες.
Τα μέλη του είναι ένα μωσαϊκό από ανθρώπους κάθε ηλικίας με υψηλό μορφωτικό επίπεδο κυρίως φοιτητές, επαγγελματίες από το χώρο των υπολογιστών, των δικτύων, ραδιοερασιτέχνες και εν γένει φίλους της τεχνολογίας.
Κινητήριος δύναμη του είναι η εθελοντική προσφορά των μελών συνδυασμένη με το πνεύμα κοινότητας.

6 σχόλια

  1. Η κρεμ ντε λα κρεμ της χώρας θα αποφανθεί για τα Blogs και τη Δικαιοσύνη

    Οπως ΟΛΟΙ ξέρουμε, με απόφαση του εξαιρετικού υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ενός Ελληνα πολιτικού με μεγάλη ιστορία, αγώνες, έργο, βαθιά κουλτούρα κτλ κτλ, συστήνεται ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή που θα ασχοληθεί με την ταυτοποίηση των διαχειριστών ιστολογίων (blogs) και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου.

    Η επιτροπή, υπό τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αθανάσιο Ράντο, προβλέπεται να ολοκληρώσει το έργο της έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Τα μέλη της δεν θα λάβουν καμία αποζημίωση. Εκτός του προέδρου κ. Ράντου, στην επιτροπή μετέχουν ως μέλη οι: Αθανάσιος Κατσιρώδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Μαχαίρας, πρόεδρος Εφετών, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αστυνομικός διευθυντής της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Ηλίας Θεοδωράτος, νομικός σύμβουλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, διδάκτωρ νομικής, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος. Γραμματέας της επιτροπής ορίστηκε η κυρία Μαρία Αδαμοπούλου, διδάκτωρ Νομικής.

    Πρόκειται -φαντάζομαι- για την Dream Team της χώρας σε θέματα που αφορούν τις Τεχνολογίες, την Επικοινωνία, τη Νομοθεσία, τη Δικαιοσύνη, θέματα Δημοκρατίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και βέβαια Δημοσιογραφίας και Ελευθερίας του Τύπου. Ως νομοπαρασκευαστές ενός τόσο σύνθετου και διεπιστημονικού θέματος δεν μπορεί -φαντάζομαι- παρά να είναι οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ειδικοί, οι σπεσιαλίστες, οι κορυφαίοι των κορυφαίων, Δάσκαλοι με το "Δ" κεφαλαίο, Γκουρού με το "ΓΚΟΥ" σκαλισμένο στις οροσειρές των πνευματικών μας Ιμαλαΐων!

    Δεν γνωρίζω κανέναν, πλην ενός, αλλά -φαντάζομαι- ότι έχουν δεκάδες επιστημονικές ανακοινώσεις, ότι έχουν εκδώσει πολλές μελέτες και δοκίμια και ότι έχουν λιώσει τα παντελόνια και τις φούστες τους σε εκατοντάδες παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και ελληνικά συνέδρια, συμπόσια, ημερίδες που έχουν σχέση με το θέμα που θα νομοπαρασκευάσουν σε έναν μήνα! Η βιβλιογραφία που θα έχουν όλα αυτά τα χρόνια συγκεντρώσει είναι αξιοζήλευτη!

    Τα ίδια βέβαια και μάλιστα στο πολλαπλάσιο θα έχει κάνει -φαντάζομαι- και ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ένας Ελληνας πολιτικού με μεγάλη ιστορία, αγώνες, έργο, βαθιά κουλτούρα κτλ κτλ !

    Οι άνθρωποι αυτοί επελέγησαν -φαντάζομαι- διότι έχουν να επιτελέσουν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο, που δεν αφορά μόνο ένα επιμέρους νομοσχέδιο αλλά το επανακαθορισμό μιας σειράς εννοιών στην σύγχρονη πραγματικότητα αλλά και να προσδιορίσουν λεπτές διαφορές ανάμεσά τους αλλά και να απαντήσουν με επιστημονικό τρόπο σε νέα και παλιά ερωτήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8 Αυγ 2011 10:39:00 μ.μ. στο κ@βλι του ζαχοπουλου και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα

    Άμα τον ξαναδείς να μου πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας και Έλληνας γνήσιος , άλλωστε είναι και άσπρος πράγμα που φαίνεται .
    Ο Γ.Α.Π. και o Καρατζαφέρης και οι περισσότεροι βουλευτές είναι Πελοποννήσιοι ,δηλαδή Τουρκοαλβανοί , απόγονοι του Ιμπραήμ .
    Τους πραγματικούς Πελλοπονήσιους τους έσφαξε όλους ο Ιμπραήμ,
    και τότε αντικατέστησε τον πληθυσμό , φέρνοντας 300.000 οικογένειες Τουκοαλβανών , μόνο στα υψώματα σώθηκαν λίγοι Ελληνες ,δηλαδη έκανε γενοκτονία τότε ο Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο και μετά έφερε τουρκαλβανούς , τουρκική τακτική που χρησιμοποιεί η Τουρκία την γενοκτονία και μετά μοίρασε την περιουσία των σφαγμένων Ελλήνων σε αυτούς, οι όποιοι την έχουν παράνομα μέχρι και σήμερα .
    Έξαλλου όλοι οι προδότες και τα αποβράσματα είναι Πελλοποννήσιοι τον Κολοκοτρώνη Πελλοπονήσιοι τον φυλάκισαν ,
    τον Καποδίστρια Πελοποννήσιος τον σκότωσε , κ.λ.π .
    Σημείωσης όταν πρωτοπήγε στην Πάτρα ο Καποδίστριας όλοι μιλούσαν Τουρκικά , επίσης άμα πάτε τώρα στα Φιλιατρά μιλάνε Τουρκικά και είναι όλοι ημίμαυροι όπως όλοι οι Πελοποννήσιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση