GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτικά ανώριμο χαρακτήρισε τον περιφερει- άρχη Θεσσαλίας ο αντιπεριφερειάρχης του...

Από το  e-volos.gr Τους ασκούς του αιόλου άνοιξε ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος, ...

Από το e-volos.gr
Τους ασκούς του αιόλου άνοιξε ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος, θέτοντας ξεκάθαρα θέμα ενότητας στην ομάδα πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.
Μετά από σύσκεψη των...
Δημάρχων Μαγνησίας υπό τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοράστο, ώστε να ενημερωθούν για το ΕΣΠΑ, στην οποία όμως ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Αλεξόπουλος δεν παρευρέθηκε, γιατί όπως υποστήριξε, ο Κώστας Αγοραστός έκανε αυτή την επιλογή, ο Δημήτρης Αλεξόπουλος προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις:
"Ο Αγοραστός επέλεξε να μην παρευρίσκομαι σήμερα στη σύσκεψη. Η τακτική του είναι πολιτικά ανώριμη. Ανεπίτρεπτη η στάση του, θυμίζει άλλες εποχές.
Παραμένω στη θέση μου, όπως εκλέχτηκε ο Αγοραστός, έτσι κι εγώ. Πάγωσε τις σχέσεις μας και ήταν δική του επιλογή. Μη με ρωτάτε αν υπάρχει συνεργασία πια. Δείτε απλά τί φαίνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση