GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ομόφωνη απόφαση "έκλεισε" το παλιό Νεκροταφείο Γλυφάδας...

Παρών και ο Μητροπολίτης Παύλος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Από το http://www.vimaonline.gr/ Σε ...

Παρών και ο Μητροπολίτης Παύλος
στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 

Σε μία ιδιαιτέρως φορτισμένη ατμόσφαιρα, παρουσία και του Μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλου το ΔΣ αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του νεκροταφείου Γλυφάδας για τους παρακάτω λόγους:
1. Κινδύνου της δημόσιας υγείας, συνιστάμενη στον κορεσμό του εδάφους του υπάρχοντος κοιμητηρίου με αποτέλεσμα την εκταφή νεκρών πριν την ολοκλήρωση διαδικασίας σήψης κατόπιν των συνεχών προφορικών και έγγραφων καταγγελιών των αρμοδίων υπηρεσιών.
2. Έλλειψη κενών τάφων.
3. Κινδύνου για την υγεία των εργαζομένων.
4. Κινδύνου για την υγεία των παιδιών των παρακείμενων σχολείων και της παιδικής χαράς.
5. Προσβολή της μνήμης των νεκρών λόγω των συνεχών προβλημάτων κατά...
 τις ταφές οφειλόμενα στην καθυστέρηση ταφής και των έντονων διαπληκτισμών των συγγενών με τους υπευθύνους.
Επίσης αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
΄Εγκριση της ταφής των νεκρών στο χώρο που τελέστηκαν τα θυρανοίξια του ναού της Γέννησης της Θεοτόκου.
Α. Για λόγους κατάθεσης ανάγκης προκειμένου να αποτραπεί άμεσος και ενεστώς κίνδυνος για την δημόσια υγεία των πολιτών.
Β. Ως μορφή διαμαρτυρίας για την ανάδειξη του μείζονος προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη της Γλυφάδας λόγω έλλειψης επαρκούς Κοιμητηρίου πάνω από 30 χρόνια.
Γ. Έκκληση για την άμεση επέμβαση της πολιτείας προκειμένου να χωροθετηθεί νεκροταφείο σύμφωνα με τις υφιστάμενες μελέτες στο χώρο του ναού της Γέννησης της Θεοτόκου.
Να σημειώσουμε ότι από την αντιπολίτευση παρών έδωσαν μόνο οι κυρίες Καραμηνά και Μαλάμη και ο κ. Παπαδόπουλος.Οι παρατάξεις του κ. Βαρβιτσίωτη της κας. Λιγνού και του κ Ταστάνη δεν παρέστησαν διαμαρτυρόμενοι για τις ενέργειες του δημάρχου και τα τετελεσμένα που δημιούργησε με τις αυθαίρετες πράξεις του σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό του νεκροταφείου.

6 σχόλια

  1. ΕΕ...ΚΑΙ !
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

    GAP: Κανό 3.500 ευρώ

    Κανό 3.500 ευρώ Ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια που ο Γιώργος Παπανδρέου εθεάθη να κάνει την πρώτη του βόλτα με κανό στα παραλία της Αττικής. Όλοι τότε πιστέψαμε πως είναι μια αθλητική ενασχόληση με σύντομο τέλος.

    Η αλήθεια είναι πως μετά το ατύχημα με το ποδήλατο, οι γιατροί τού συνέστησαν να ασχοληθεί με την κωπηλασία που δεν επιβαρύνει τη μέση, και ο πρωθυπουργός όχι απλώς ασχολήθηκε, αλλά την αγάπησε. Έτσι, στη Σκιάθο εμφανίστηκε με το νέο απόκτημα του, ένα λευκό υπερσύγχρονο κανό αξίας 3.500 ευρώ, που ενσωματώνει όλες τις εφαρμογές των σύγχρονων υλικών.

    Η ανάγκη για αντικατάσταση του κανό του πρωθυπουργού προέκυψε έπειτα από ένα ατύχημα στην Υδρα άπου το προηγούμενο κίτρινο «ερασιτεχνικό» κανό του κ. Παπανδρέου υπέστη σοβαρή ζημιά (έμπαζε νερά).

    Μόλις επέστρεψε στην Αθήνα ο κ. Παπανδρέου επισκέφτηκε το κατάστημα του φίλου του κ. Βασίλη Μπουτσόρη, ο οποίος έχει μαγαζί με είδη θαλάσσης και παρήγγειλε το νέο του κανό.

    Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» πριν από τις καλοκαιρινές του διακοπές, ένα ασπρόμαυρο κανό της εταιρείας Epic, τύπου V8, βρισκόταν στα χέρια του. Από την Πάρο, στη Σέριφο και μετά στη Σκιάθο ο πρωθυπουργός δεν σταμάτησε να αθλείται συντροφιά με τον νέο του «φίλο», ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα σκληροτράχηλος. Άλλωστε, το νέο κανό είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή.

    Εδώ καράβια χάνονται, κανό όμως αρμενίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ....
    ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!
    ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ...ΠΟΙΜΝΙΟ(ΚΟΠΑΔΙ ΖΩΩΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ !!!

    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ....ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Τ Ω Ρ Α...

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Τ Ω Ρ Α...

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Τ Ω Ρ Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ-ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 17 Αυγ 2011 11:33:00 μ.μ.


    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ

    ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ

    ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΣΕ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΠΕΡΑΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ!!! ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΩΝ...ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση