GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξω από το υπουργείο Υποδομών οι ιδιοκτήτες ταξί...

Καθημερινές συγκεντρώσεις αποφάσισαν έξω από το υπουργείο οι ιδιοκτήτες ταξί που ζητούν νέα συνάντηση με τον Γ. Ραγκούση προκειμένου να ...

Καθημερινές συγκεντρώσεις αποφάσισαν έξω από το υπουργείο οι ιδιοκτήτες ταξί που ζητούν νέα συνάντηση με τον Γ. Ραγκούση προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση στο ζήτημα της απαελευθέρωσης του επαγγέλματός τους.
Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή την ώρα που...
 ο υπουργός Υποδομών θα ενημερώνει την Επιτροπή Οικονομικών.

23 σχόλια

  1. Εεεε εντάξει,
    αφού μετονομάστικε και ξέχασε
    (το Υπουργείο) το προηγούμενο
    όνομα του ώς "Δημοσίων Έργων",
    όοολα τα άλλα μετονομασθέντα Υπουργεία
    πήγαν ραντεβού για τσιτσιμπύρα.
    ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΜΕ
    ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοσα χρονια τα κοματοσκυλα του πασοκ και της νδουλας-μη εξαιρουμενης φυσικα και της ψυχοπαθους αριστερας- χαιδευαν την κιτρινη μυξα.Απο τη χουντα αρχισε το κανακεμα !Τωρα διαμαρτυρονται οι πασοκτσηδες για τη συμπεριφορα των ταξιτζιδων !! Μα αυτοι τους εκπαιδευσαν σε ζωωδεις συμπεριφορες ! Τωρα τι θελουν???Επιπεδο απο τους ταριφες???Δεν μπορω να γελασω. Να κλαψω θελω για το χαλι μας.Ποιος θα συγκινηθει ομως??Ο ρεπας ή ο μανωλης της νδ?? Αυτοι μαζευτηκαν σαν τη μυιγα στο σκατο !!
    Συμπερασμα: AΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ

    ΥΓ:Ας με συγχωρεσουν οι ελαχιστοτατοι εντιμοι ταξιτζιδες, αλλα και αυτοι εχουν τις ευθυνες τους.Τοσα χρονια συμβαινουν τερατα και σημεια στον κλαδο τους και δεν εκαναν τιποτε.Τωρα τους παιρνει και αυτους η "μπαλα"
    ΕΡΩΤΗΜΑ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ Ο Κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ????Ξερετε αυτο το γ... βαθυ πασοκ που ευθυνεται κατα 95% για το σημερινο χαλι της πατριδας μας. ΟΨΟΜΕΘΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΧΑ ΧΑΘΕΙ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΣΚΕΤΟΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΡΚΟ .... ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ .ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ , ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΚΕΤΟ ΑΝΕΚΤΔΟΤΟ.ΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΛΑ ,ΜΠΑΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ... ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΡΙΦΕΣ. ΕΛΕΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΤΑΡΙΦΟΣΠΟΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ... ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΘΕΑΤΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ 2011 ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ.., ΑΥΛΕΣ... ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΑ... ΠΡΟΝΟΜΙΑ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ... ΑΠΟ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΡΕΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηδήξτε τους κιτρινιάρηδες και τον βαψομαλιά της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΑΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ... ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ (ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ... ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΫΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΝ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΩ; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πότε κ. Ραγκούση θα εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι?

    κ. Ραγκούση σε λίγες μέρες θα αποδείξετε πόσο παλικάρι είστε!

    Εσείς με τον κ. Παπακωνσταντίνο δεν υπογράψατε την ΔΙΠΠ/ Φ.ΕΠ1/71/οικ.4573

    την 1 Μάρτη 2011 που ορίζει τις προτεραιότητες και τα κριτήρια στην κατανομή του μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο;

    Γνωρίζετε πως η κ.Διαμαντοπούλου μετά από το γνωστό “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” έχει υπο σκέψην να λειτουργήσει ως “κράτος εν κράτει”, να σας αγνοήσει παντελώς και ταυτόχρονα να τσαλαπατήσει το θεσμό του ΑΣΕΠ;

    Και κάτι ακόμη που μόλις θυμήθηκα:

    Σε ερώτημα μας απαντήσατε πως και ο τομέας Παιδείας συμπεριλαμβάνεται στον ν.3833/10, συνεπώς θα έπρεπε να διοριστούμε μέχρι 31/12/2010 όπως όλοι οι άλλοι με οριστικά ΦΕΚ 2009.

    Γιατί δεν τηρήσατε την υπογραφή σας στο ακέραιο;

    (ΔΙΠΠ/Φ.2.9/29/οικ.22433/20/10/10)

    Σε αυτό το ερώτημα αναμένει απάντηση και ο Συνήγορος Του Πολίτη

    Με το αρ.πρ.134851/13417/2011 του από τις 26/5/2011!

    Παρεμπιπτόντως, που πήγαν οι 1302 πιστώσεις που είχατε υπογράψει κ.Παπακωνσταντίνου με την 2/55954/0020/23.8.2010 για τους διοριστέους του ΑΣΕΠ;

    Το νομικό πλαίσιο διορισμού εκπαιδευτικών με βάση το άρθρου 9 του ν. 3848/2010, προβλέπει την ποσόστωση 60% από τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ και 40% από το σύνολο των ενιαίων πινάκων διορισμού αναπληρωτών. Τόσο οι πίνακες του 24μήνου και του 30μήνου, όσο και των ειδικών κατηγοριών, ανήκουν στο διευρυμένο 40% για αυτό, αφενός επιλέγεται πληθυντικός αριθμός για να χαρακτηρίσει τους πίνακες αυτούς, αφετέρου δεν τους αποδίδεται άλλο ποσοστό επί των προσλήψεων. Στην παραπάνω ερμηνεία συμφωνούν οι κάτωθι θεσμικοί φορείς: α) το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, αποφάσεις 216/2010 και 286/2010, β)το Γ΄ τμήμα του Νομικού συμβουλίου του Κράτους, γνωμοδότηση 372/2010 με έκδοση την 6η Απριλίου του 2011, γ)το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, με αριθμό απόφασης 4/1313/4-02-11, δ) τον Συνήγορο του Πολίτη, με αριθμό απόφασης 134857/52743/15-12-10 και ε) το Γ΄ τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την απόφαση του 1856/2010.

    Όμως η ποσόστωση δεν τηρήθηκε πέρυσι, καθώς στους 2800 διορισμούς μόλις οι 800 ήταν από ΑΣΕΠ!!!

    Εάν είχε τηρηθεί θα είχαμε διοριστεί από τον Αύγουστο του 2010!!!


    Διοριστέοι εκπαιδευτικοί ΑΣΕΠ 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένα Δις οι ζημιές που προκάλεσε ο Ραγκούσης
    από τις κρουαζιέρες και θα είχαν αποφευχθεί
    με Ρέππα.

    1Το ένα δισ. υπολογίζεται, σύμφωνα με εκτιμήσεις κύκλων της βιομηχανίας της κρουαζιέρας, ότι μπορεί να ξεπεράσει συνολικά η ζημιά που θα προκληθεί στην κρουαζιέρα αλλά και στις τοπικές κοινωνίες εξαιτίας των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί, που προκάλεσε ο Γιάννης Ραγκούσης
    [στη φώτο τον βλέπετε να γελάει με τα κατορθώματά του]
    και θα είχαν αποφευχθεί αν υπουργός μεταφορών είχε παραμείνει ο Ρέππας !

    Από την πρώτη στιγμή οι κινητοποιήσεις έπληξαν καίρια την κρουαζιέρα αφού δεκάδες μεγάλες εταιρείες άλλαξαν ή ακύρωσαν δρομολόγια.
    Οι τουρίστες δεν κατεβαίνουν στα λιμάνια να ξοδέψουν τα χρήματά τους ενώ εμφανίζεται πλέον μειωμένη η ζήτηση. Οι εταιρείες που άλλαξαν δρομολόγια ή δεν κατέβασαν σε λιμάνια επιβάτες υπολογίζονται στις δώδεκα...

    Aλλαγές στα δρομολόγιά τους πραγματοποίησαν μεταξύ άλλων τα πλοία Αρμονία, Solstice, Voyager of the Seas, Zenith, Ruby Princess, Voyager of the seas, Navigator of the Seas, Spleder of the Seas.

    Πολλά από αυτά δεν έδεσαν στα λιμάνια της Ελλάδας , ενώ άλλα αναζήτησαν εναλλακτικές διαδρομές με κριτήριο την ασφάλεια των επιβατών τους και την ομαλή αποβίβασή τους. Μέρος των κρουαζιερόπλοιων κατευθύνθηκε προς την Τουρκία, όπου καλύφθηκαν τα κενά που δημιουργήθηκαν στα προγραμματισμένα δρομολόγια.

    Ενδεικτικά, το κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas με 3.500 επιβάτες, όταν έφτασε την Τρίτη στον Πειραιά από το Ντουμπρόβνικ και ο καπετάνιος είδε την κατάσταση που επικρατούσε στο λιμάνι, όταν ολοκληρώθηκε ο ανεφοδιασμός του πλοίου με καύσιμα, απέπλευσε αμέσως για Τουρκία.

    Η Louis Hellenic Cruises η μοναδική που κάνει επιβίβαση και αποβίβαση από τον Πειραιά, προωθώντας ουσιαστικά «Ελληνικούς προορισμούς», έχει υποστεί σημαντική βλάβη. Τόσο την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων των ταξί με το Louis Majesty που αποκλείστηκε στον Πειραιά, όσο και άλλες δύο φορές στο λιμάνι Ηρακλείου (την περασμένη εβδομάδα το Louis Majesty & Louis Cristal), την περασμένη Κυριακή το Louis Cristal, δηλαδή συνολικά 3 φορές σε 4 πλοία, με μέσο όρο επιβατών 1.500 ατόμων ανά πλοίο δηλαδή 7.500 άνθρωποι. Στην πλειοψηφία τους Αμερικανοί & Ευρωπαίοι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κατέβουν και να πραγματοποιήσουν τις εκδρομές τους. Στο λιμάνι Ηρακλείου ουσιαστικά μόνο τα πλοία της Louis έχουν αποκλειστεί.

    Και χθες Δευτέρα, στην Κέρκυρα αποκλείστηκε για μερικές ώρες το Calypso που είχε ξεκινήσει από την Κύπρο με 700 επιβάτες.

    Σύμφωνα με πηγές της Louis, η ζημία που έχει υποστεί η εταιρεία από τη μη πραγματοποίηση των εκδρομών αυτών υπολογίζεται σε 500.000 ευρώ (αν υπολογιστεί κόστος 70 ευρώ την εκδρομή), ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο για ακυρώσεις κρουαζιέρων μελλοντικά από tour operators και εκεί η απώλεια δεν μπορεί να εκτιμηθεί άμεσα.

    Στην εταιρεία επικρατεί προβληματισμός και προσανατολίζονται για την άμεση αλλαγή τουλάχιστον του δρομολογίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

    Επιπρόσθετα, τόσο η τοπική οικονομία όσο και κατά προέκταση η εθνική θα έχει τεράστια απώλεια εσόδων. Και αυτό γιατί από τη μία οι επιβάτες προτιμούν να παραμένουν στα πλοία παρά να επισκέπτονται την Αθήνα ή άλλα αξιοθέατα, από φόβο και ανησυχία για πιθανή ταλαιπωρία από τις κινητοποιήσεις ή πιθανούς αποκλεισμούς.

    Από την άλλη, οι αναποφάσιστοι τουρίστες που αναζητούν μια καλή ευκαιρία και προσφορά της «τελευταίας στιγμής» για να κλείσουν τις διακοπές τους, είναι σίγουρο ότι θα απογοητευτούν, θα επηρεαστούν από τα αρνητικά αυτά γεγονότα και θα στραφούν φυσικά στους άμεσους ανταγωνιστές μας που είναι η Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία.

    Και σίγουρα η ζημιά δεν είναι μόνο για αυτούς που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με αυτόν αλλά και για όλη την κοινωνία.
    ___________________________________________
    Και αυτό το ...Πράγμα, είχε σχεδόν οριστεί
    πέρυσι στην ΔΕΘ απο τον Ανόητο Παπανδρέου
    σχεδόν Πρωθυπουργός Εσωτερικού !!!
    _____________________________________________
    Πανάκριβα τελικά, τα ..Σκατά πατημένα
    του όλον παΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ PC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΛΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΑΧΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΠΛΗΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 2 Αυγ. 3:32μμ
    ΔΕΝ κόλλησε το PC σου, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ κόλλησε! Γιατί να παραιτηθεί ο Ραγκούσης ρε σούργελο; Βρέθηκε κάποιος με κοινή λογική και πέσατε όλοι σαν τα πιράνχας να τον φάτε; Άντε στον διάολο γελοίοι όλοι σας!!! Το άνοιγμα των ταξί θα προχωρήσει και τα ταριφόσκυλα μαλακοταρίφες θα φάνε παπάρα, διότι μαζί με το άνοιγμα θα ανοίξει και ο πρωκτός τους!
    Συγχαρητήρια στον 2 Αυγ. 1:47μμ για την ολόσωστη άποψή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ... 1.000 ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ:
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !!!

    Το πόσο ψεύτικη , ανάλγητη και προκλητική είναι η στάση του Ραγκούση αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού, φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία !
    Στην ουσία, ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός, έχουν κλείσει δρόμο, αγνοώντας τις ... συνέπειες για τον τουρισμό !!!

    Όλα αυτά φυσικά όταν ήταν στην Αντιπολίτευση. Τότε, είχαν φαίνεται το πατρογονικό δικαίωμα, ως ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, να κλείνουν δρόμους και να.....
    συμμετέχουν σε πορείες συνδικαλιστών !
    Σήμερα αυτό το δικαίωμα το αφαιρούν από όλους τους Έλληνες πολιτικούς!

    Τέτοια αλαζονεία και τέτοια «φαιά προπαγάνδα» είχε πολύ καιρό να δει αυτή η χώρα !

    Μόνο και μόνο για την φωτογραφία αυτή, ο Ραγκούσης πρέπει να παραιτηθεί άμεσα !
    ==================================
    Διότι στην περίπτωσή του, παρέλαβε ένα πρόβλημα λυμένο, το αναδημιούργησε και στην ουσία δημιούργησε την κρίση ! Και μάλιστα σε μια περίοδο που κανείς δεν θα το τολμούσε ! Προφανώς, ο Ραγκούσης, θέλησε να στρέψει μερίδα της κοινωνίας όπως οι ξενοδόχοι και οι τουριστικοί πράκτορες, κατά των ταξιτζήδων !
    Ο λόγος ?
    Θα τον δείξει η ιστορία, αλλά είναι πλέον προφανές ότι είχε σχέση με μεγάλες πιέσεις από επιχειρηματικά συμφέροντα που επιθυμούν το φιλέτο από την νέα κατάσταση μετά την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί !

    Ο Πρωθυπουργός είναι συμμέτοχος σε αυτό το έγκλημα που διαπράττεται αυτή τη στιγμή εναντίων της Ελλάδος και φέρει τεράστια ευθύνη για την κατρακύλα της κοινωνίας !

    Οι Κυβερνήσεις εκλέγονται για να επιλύουν προβλήματα και όχι να δημιουργούν κρίσεις !
    Και ο Ραγκούσης με τις ευλογίες απ ότι φαίνεται του ΓΑΠ, έδωσε στη χώρα ένα ύπουλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη σε μια στιγμή που ήταν η πλέον χειρότερη !

    Πάντοτε , ο υπουργός Εσωτερικών, είχε την ευθήνη να αποστέλλει οδηγίες και εντολές στους Περιφερειάρχες ! Από πού κι ως που ο υπουργός Υποδομών, στέλνει οδηγίες στους Περιφερειάρχες και μάλιστα Αστυνομικού Τύπου ;
    Πότε άλλωτε υπουργός, παρέκαμψε ΔΥΟ υπουργούς ;
    Πότε υπουργός παρέκαμψε τον υπουργό Δημοσίας Τάξης και τον Υπουργό Εσωτερικών για να δίνει οδηγίες πως θα συλλαμβάνονται οι .. ταξιτζήδες και πως θα εφαρμόζονται τα διοικητικά πρόστιμα ;

    Ποιος νομίζει ότι είναι ο Ραγκούσης; Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Μπορεί να διαφωνώ με τον τρόπο που οι ταξιτζήδες χειρίζονται την κρίση, μπορεί να διαφωνώ από μικρό παιδί με το κλείσιμο δρόμων και εθνικών δρόμων, αλλά τέτοιο ξεφτιλίκι η πολιτική μας ζωή δεν είχε δεχτεί ποτέ !

    Αυτοί που μέχρι χτες υποκινούσαν σωματεία και οργανώσεις για να ρημάζουν τη χώρα, αυτοί που συμμετείχαν σε πορείες –ανεξάρτητων κατά τα άλλα συνδικαλιστών- στην πρώτη γραμμή, σήμερα να παριστάνουν τους υπέρμαχους της ανεξαρτησίας των συνδικαλιστών και να απαγορεύουν στους πολιτικούς να συμπλέουν με το συνδικαλιστικό κίνημα !

    Αισθάνομαι ότι όλα όσα έχτισε ο πατήρ Παπανδρέου σε αυτή τη χώρα, ο υιός κατάφερε να τα διαλύσει μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια !
    Το χειρότερο είναι ότι διέλυσε την παραμικρή εμπιστοσύνη του λαού απέναντι σο πολιτικό σύστημα !

    Το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, στις επόμενες εκλογές κινδυνεύει να βγει τρίτο κόμμα !
    Όλοι το έχουν καταλάβει αυτό !
    Όλοι εκτός του Παπανδρέου και της Κυβερνητικής του παρέας !

    Εκτός κι αν αυτός είναι τελικά ο στόχος! Η πλήρης απαξίωση του πολιτικού μας συστήματος … με ότι αυτό συνεπάγεται! =================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΔ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση