GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχίζουν κινητοποιήσεις και οι εκπαιδευτικοί...

Με κινητοποιήσεις από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς προειδοποιούν οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ως ένδειξη διαμαρτ...

Με κινητοποιήσεις από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς προειδοποιούν οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις περικοπές των αποδοχών τους. Χαρακτηρίζουν «απαράδεκτες» τις νέες περικοπές, καταγγέλλοντας, μεταξύ αυτών και...
 τη μείωση κατά 50% του κινήτρου απόδοσης.
«Με αυτά τα μέτρα, συντελείται η αρπαγή σχεδόν δυο ακόμα μισθών από τους εκπαιδευτικούς στο ετήσιο εισόδημά τους το 2011, εάν συνυπολογισθεί η θεσμοθέτηση νέας φορολογικής κλίμακας με μείωση του αφορολόγητου από 12.000 στα 8.000 ευρώ και την έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα από το 2010», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ αποκαλώντας το νέο μισθολόγιο «φτωχολόγιο».

10 σχόλια

  1. Μεγάλη, ή μάλλον όχι απλώς μεγάλη, αλλά… τεράστια μπορούμε να πούμε «επιτυχία» της ΕΛ.ΑΣ και πιο συγκεκριμένα του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!
    «Κατόρθωσε» -διότι αναμφιβόλως περί… κατορθώματος πρόκειται- να πιάσει 23χρονο αστυνομικό, που υπηρετεί σε τμήμα της Αττικής, διότι –άκουσον, άκουσον- ήταν διαχειριστής δημοφιλούς σελίδας στο Facebook, με 4.629 μέλη, στο οποίο –σύμφωνα με την επίσημη θριαμβευτική ανακοίνωση της Αστυνομίας «αναρτιόνταν φωτογραφικό υλικό, με σχόλια και προτροπές στην διάπραξη ποινικών αδικημάτων εις βάρος προσώπων». Όπου λέει «πρόσωπα» εννοούνται αναρχοαριστεριστές, οι οποίοι είχαν πάρει μέρος στα μεγάλα επεισόδια του Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος.
    Η Δίωξη έφτασε στα ίχνη του 23χρονου, ύστερα από «καταγγελίες».
    Ποιοι έκαναν τις «καταγγελίες» στη Δίωξη; Γράφει σχετικώς η γνωστή ιστοσελίδα του αριστεριστή μεγαλοδημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (Zougla gr.), φίλου των Ξηρών και απολογητή της αριστερής τρομοκρατίας (ή «αντάρτικου πόλεων», όπως κατ’ ευφημισμόν την αποκαλεί) : «Εικοσιεπτά ημέρες μετά την αποκάλυψη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας για την άκρως επονείδιστη σελίδα της Ομάδας ΔΕΛΤΑ, σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, που την κοσμούσαν υβριστικά μηνύματα και ρατσιστικές απειλές, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του υπεύθυνου».
    Και βέβαια, η «Δίωξη» έσπευσε αμέσως να ικανοποιήσει τις ορέξεις των «καταγγελλόντων». Αλλά, εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί πανελεύθερα η ιστοσελίδα των αναρχοαριστεριστών (του σιωνιστή τοκογλύφου Σόρος, λένε οι… κακές γλώσσες), το διαβόητο Indymedia. Μετά από μια απλή ανάγνωση των κειμένων οποιασδήποτε ημέρας, μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί ότι μέσα από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα «αναρτιέται φωτογραφικό υλικό, με σχόλια και προτροπές στην διάπραξη ποινικών αδικημάτων εις βάρος προσώπων». Και μάλιστα «σωρείας ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και κακουργημάτων», θα λέγαμε. Υπάρχει δε σωρεία καταγγελιών από πρόσωπα-κόμματα-οργανώσεις κ.τ.λ. για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
    Γιατί άραγε η «Δίωξη» δεν κάνει τη δουλειά της σ’ αυτή την περίπτωση;
    Οι αναρχοαριστεριστές είναι «υπεράνω νόμων» ή μήπως ισχύει αυτό που έγραψαν παλιότερα, ότι «το Indymedia είναι εκτός της δικαιοδοσίας του ελληνικού κράτους», εννοώντας προφανώς ότι έχουν πανίσχυρους διεθνείς προστάτες, ώστε κανένας δεν μπορεί να τους ακουμπήσει;
    xryshaygh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε, μετα τις καλοκαιρινες 3μηνες διακοπες,
    ας κατσουν κανενα μηνα ακομη οι ΑΡΧΙΚΗΦΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Πρωθυπουργέ
    Όσοι χρωστάνε στο δημόσιο πάνω από 5.000 χιλιάδες περάσατε νόμο θα πηγαίνουν αυτόφωρο, όσοι το έκλεψαν τι γίνετε με αυτούς ή επειδή είσθε πολιτικάντηδες έχετε καθεστώς ατιμωρησίας; Σας κατηγόρησαν όταν ήσασταν Υπουργός Εξωτερικών χρηματοδοτήσατε με καμιά 90 εκατομμύρια ΜΚΟ και σε κάποια από αυτές δόθηκαν εκατομμύρια για να μάθουν οι Αφγανοί Ελληνικά. Ύπατε ότι θα εξετασθούν όλες οι χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ. Πέρασε 1,5 χρόνος και δεν ακούσαμε κάτι γι΄αυτό ή είναι μυστική η έρευνα; Και ο προκάτοχο σου ο Καραμανλής όταν ήταν και Υπουργός στο Πολιτισμού σε 3,5 χρόνια διακινήθηκαν 2,4 δις, βέβαια όλα με παραστατικά, φαντάζομαι όπως και με εσένα. Αλλά στάθηκε άτυχος διότι ο κ. Χαρδαβέλας για ένα από αυτά που δόθηκαν τάχα 80.000 χιλιάδες ευρώ για αιμοληψία ρώτησε το συγκεκριμένο νοσοκομείο και απάντησε ότι δεν πήρε ευρώ. Αυτά τα «τίμια» χέρια διακίνησαν και τα δις. Να πεις για τον άλλον τον Σημίτη, για να δόση την δουλεία στην Ζημενς ανάγκασε τον κ. Καστανίδη σε παραίτηση και τον αντικατέστησε με τον Μαντέλη. Μαθεύτηκε από την Γερμανική δικαιωσύνη τι μιζάρισε αυτή η εταιρία, 100 εκατομμύρια. Η αλλαγή του κ. Καστανίδη από τον Σημίτη είναι τυχαία; Δεν νομίζω.
    Ακουσα για ένα αιολικό στην Ρόδο που η εταιρία που το έστησε δεν είχε λεφτά και προκειμένου τα πάρει την επιδότηση παρουσίασε πλαστά χαρτιά με το αζημίωτο στον Υπουργό Παπαντωνίου. Είναι τόσα πολλά που έχουν ακουστή με τις αρπαχτές τι να πρωτοπείς από τα καθάρματα τους πολιτικούς.
    Τι γίνεται εσείς οι κυβερνώντες που φεσώσατε τον τόπο με τα 310 δις για να γίνουν οι αρπαχτές είσθε σε καθεστώς ατιμωρησίας και προκειμένου να πληρωθούν τα θαλασσοδάνεια μας πίνετε το αίμα κόβοντας μισθούς, συντάξεις κάθε τόσο, μπήκε και νόμος σε εφαρμογή όποιος χρωστάει στο δημόσιο αυτόφωρο.
    Οι κυβερνώντες μέχρι τώρα που το έκλεψαν τι θα γίνει με αυτούς τους πρόστυχους; Καλά δεν υπάρχει τσίπα ντροπής ρε ξευτιλισμένοι;
    ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ... ΚΛΕΦΤΕΣ... ΚΛΕΦΤΕΣ... ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ...

    2 Αυγ 2011 6:23:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    Αισχος

    βαλανε τον δασκαλακο να ελεγξει Διευθυντες καθηγητες

    Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής

    Κουμέντος Ιωάννης
    Κουμέντος Ν. Ιωάννης. Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής, 210-6450204 . Γραμματεία Διευθυντή. Κούνουπα Κατερίνα. Γραμματεία Διευθυντή. 210-6450259 ...
    Διοικητικό Συμβούλιο

    Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1958. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου. Επίσης, έχει πτυχίο από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων). Διαθέτει πτυχίο εξομοίωσης από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δίπλωμα μετεκπαίδευσης από το Μαράσλειο Διδασκαλείο.

    Είναι Διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διδάξει στο Μαράσλειο Διδασκαλείο και διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Ε.Ι.Ν (1997 – 2000). Έχει διαχειριστεί προγράμματα ΕΠΕΑΕΚ (αγωγής υγείας και κινητικότητας). Είναι Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου στο Νομό Αττικής.

    Κυρία Άννα Διαμαντοπούλου οι πιο πολλοί υποψήφιοι έχουν πιο πολλά προσόντα από το περιφερειάρχη σου

    Ουστ λαμόγια

    1 Αυγ 2011 7:41:00 μ.μ.

    1 Αυγ 2011 10:30:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΙΔΗΣΗ

    ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ "ΠΤΥΧΙΑ" ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΑ

    ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑΤi ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

    ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

    ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΛΕΝΕ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΨΥΧΙΚΟΥ

    1 Αυγ 2011 7:26:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΨΥΧΙΚΟΥ

    ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ
    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ

    2 Αυγ 2011 6:28:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

    ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΜΕΝΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΑ ΣΕΛΕΤΕ... ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ. Ο ΕΝΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟ ΡΙΧΝΑΝΕ..

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡE ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ. ΚΑΘΕΣΤΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΕΤΕ?

    ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ.

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
    ΤΟΣΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΧ 4ΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΓΙΑ
    ΤΗΝ 3ΜΗΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΟΠΟΥΛΟΥ


    Ο ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ

    ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΥΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΠΥΣΔΕ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕΛΕΤΕ ....

    ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΑΠΥΣΔΕ ΑΘΗΝΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
    Η ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΩΣ ΜΠΑΛΑΝΤΖΑΡΟΥΝ

    ΚΑΤΙΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΕΝΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΞΗ΄ΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

    2 Αυγ 2011 6:28:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΘΕΑΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.

    Α ΡΕ ΔΑΠΙΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΔ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑSSOK..ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ..
    ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚ-PRES..

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ __________________

    Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ελενα Παναρίτη: "Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα".

    Με τέτοιους ψηφίζονται όλοι οι αντισυνταγματικοί νόμοι κατά των Ελλήνων ! ! !

    Έλενα Παναρίτη, εκπρόσωπος του Έθνους στη Βουλή των Ελλήνων με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, στην Guardian:
    When I observe how many Apple computers are in her office, she replies: “That’s because I’m not Greek, I’m American.” Her speech is American-accented and peppered with “darn” and “have a nice day”. When asked to describe how Greece needs to change its economy, her answer revolves around changing its institutions and its structures – in other words, making Greece less Greek. Castigating the bureaucracy, she says: “It’s not a kibbutz, it’s a big country!”.

    Ελεύθερη Μετάφραση
    Οταν παρατηρώ πόσοι υπολογιστές Apple βρίσκονται στο γραφείο της, απαντάει: "Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ειμαι Ελληνίδα, είμαι.....
    Αμερικανίδα".

    Η ομιλία της είναι με αμερικανική προφορά και διανθισμένη με διάφορες τυπικές εκφράσεις και λέξεις. Οταν τις ζητήθηκε να περιγράψει πως η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει την οικονομία της, η απάντησή της περιστράφηκε γύρω από την αλλαγή των θεσμών και των δομών της - με άλλα λόγια, κάνοντας την Ελλάδα λιγότερο Ελληνική. Στηλιτεύοντας την γραφειοκρατία, λέει:
    "Δεν είναι ένα κιμπούτς, είναι μια μεγάλη χώρα!".

    ΣΧΟΛΙΟ
    Θερμά συγχαρητήρια σε όσους την έστειλαν στην Βουλή των Ελλήνων.....
    Δηλαδή ..Σε αυτό το Διανοητικά Καθυστερημένο Κάθαρμα, τον Δοσίλογο Προδότη με το μαύρο κολαν και το Εβραικό σκουφάκι, που ακούει
    σαν ΣΚΥΛΙ..στο όνομα Τζέφρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση