GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κακός blogger και ο καλός χαφιές...

Από το  hassapis-peter.blogspot.com Η απίστευτη σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, απαγορεύει το τσιγάρο ενώ επιτρέπει τα ναρκωτ...

Από το hassapis-peter.blogspot.com
Η απίστευτη σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, απαγορεύει το τσιγάρο ενώ επιτρέπει τα ναρκωτικά. Απαγορεύει το blogging ενώ ενισχύει το ρουφιανιλίκι και τον χαφιεδισμό. Δεν θέλει ελεύθερους bloggers, ενώ ζητάει τη βοήθεια ελεύθερων ρουφιάνων και ελεύθερων χαφιέδων.
Όπως είχαμε επισημάνει με προηγούμενο άρθρο του Γιάννη Τριάντη από την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»....με τον τίτλο «Κοινωνία χαφιέδων...», η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ανενδοίαστα και αστόχαστα νομιμοποιεί το «κάρφωμα» και τον χαφιεδισμό, εκπαιδεύοντας την κοινωνία στον...
χαφιεδισμό και δημιουργώντας ένα επικίνδυνο ίζημα.
Αντίθετα, επιδιώκει την κατάργηση της ανωνυμίας των bloggs, δηλαδή το ξεδόντιασμα της κοινωνίας που μέσω του διαδικτύου (το μόνο ελεύθερο κοινωνικό μέσο επικοινωνίας που διαθέτει) δαγκώνει το κάθε υψηλά ιστάμενο λαμόγιο που ζημιώνει το κοινωνικό σύνολο.
Εντελώς προπαγανδιστικά και προκλητικά, η κυβέρνηση Παπανδρέου, ισχυρίζεται ότι αυτό το κάνει για να προστατέψει τους πολίτες από τους συκοφάντες και τους εκβιαστές. Ψέματα, εντελώς ψέματα.
Κανένας blogger δεν κτυπάει ποτέ τον συνάνθρωπό του της διπλανής πόρτας, εκτός ορισμένων αρρωστημένων καταστάσεων που υπάρχουν παντού και πάντα. Ο αληθινός blogger θεωρεί ότι έχει αναλάβει υψηλό καθήκον, αισθάνεται ως επαναστάτης, ως Ρομπέν των Δασών και κτυπάει πάντα ανθρώπους του καθεστώτος που νέμονται την κοινωνία και τον δημόσιο πλούτο.
Αντίθετα ο χαφιές που νομιμοποιεί ο κ. Παπανδρέου, δεν έχει ανάστημα να κτυπήσει αξιωματούχους του καθεστώτος και ούτε ενδιαφέρεται γι’ αυτό. Αυτός είναι μια άρρωστη περίπτωση που κτυπάει από ζήλια και φθόνο ή από λόγους εκδίκησης μόνον συνανθρώπους του της διπλανής πόρτας. Η ηδονή του είναι να εμπλέκει ακόμα και εντελώς αθώους ανθρώπους σε οδυνηρές περιπέτειες.
Ας μας πει λοιπόν τώρα η κυβέρνηση ποιους θα προστατέψει η κατάργηση της ανωνυμίας στα bloggs; Θα προστατέψει τους απλούς αθώους πολίτες που θα μπούνε στο στόχαστρο του χαφιέ ή θα προστατέψει διάφορα υψηλά ιστάμενα λαμόγια του πολιτικοοικονομικού καθεστώτος, που θα μπούνε στο στόχαστρο του blogger;;
Η κυβέρνηση, με την προκλητική, ανιστόρητη και πρωτοφανή απόφασή της για κατάργηση της ανωνυμίας των blogs, ουσιαστικά καλεί τους επαναστάτες να καταθέσουν τα όπλα τους και να συνθηκολογήσουν με το καθεστώς υποτασσόμενοι στις απαιτήσεις του και κλείνοντας τα μάτια τους στις διάφορες λαμογιές σε βάρος της κοινωνίας.
Δεν νομίζουμε ότι θα το επιτύχει. Μάλλον τώρα θα ενώσει την διασπασμένη μπλογκόσφαιρα και θα δημιουργήσει επιτέλους συνειδητοποιημένους και οργανωμένους επαναστάτες.
Να και κάτι καλό που θα κάνει στη δημοκρατία αυτή η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου.

8 σχόλια

  1. Ασε τους ρουφιάνους και τους χαφιέδες ρε φίλε,

    Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή!

    Εγώ τώρα εχω αλλο καημό.

    Ο Καραμανλής θα επιστρέψει ή οχι;

    Για να ξέρω δλδ.

    Βάστα Γιωργάκη,

    με Σαμαρά Καρατζαφέρη και υπολοιπα το σύστημα αντέχει.
    Ο Θεός να σας εχει καλά τους 300ους και μην αφήσετε τίποτα όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καθικι του κερατα εβγαλες ολη τη χολη σου εναντια στην καλυτερη κυβερνηση της τελευταιας 50ετιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα καπνιζεις δεν πας φυλακη ενω με τα ναρκωτικα πας.Εχουνε γεμισει τι να κανουνε ρε μαλακα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SEX & the CITY- STATE (Ακατάλληλον για ανήλικους και “ξινούς”)

    Δεξιόστροφος, αριστερόστροφος ,ή, just, …αργόστοφος;;;

    ΤΕΣΤ!

    Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλο τα ίδια μένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εβγαλες ολη τη χολη σου εναντια στην καλυτερη κυβερνηση της τελευταιας 50ετιας


    Πραγματικά χάρμα οφθαλμων η κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψηφίζω αυτόν που θα τους εκτελέσει δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΔΕΞΙΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠΟΝΗ!!!!

    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ!!!!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ...

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ...
    Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φραγμό στη μαλακία
    και όχι στην ανωνυμία πρέπει να βάλει ο Παπαιωάννου...!!
    ___________________________________
    Η τελευταία μαϊμού είδηση αφορά τη Μέρκελ και λέει πως όταν ήταν 15 χρονών είχε βάλει την αγγελία που βλέπετε δίπλα, σε εφημερίδα προσπαθώντας να βρει φίλους να αλληλογραφήσει!!!

    Πάνω στη μαιμού φώτο ο κάθε κομπλεξικός βρήκε ευκαιρία και λέει ότι παπαριά του κατέβει στο κεφάλι... μάλιστα ο άλλος λέει: "έτσι εξηγούνται όλα!!!"... το βρήκες μεγάλε! Μπράβο!Πάρε και τα ψυχοφάρμακά σου τώρα μπας και ξεθολώσει το μυαλό σου και καταλάβεις τα παρακάτω:

    1. Η Μέρκελ γεννήθηκε στο Αμβούργο το 1954 αλλά μετά από μερικές εβδομάδες ο πατέρας της που ήταν παππάς μετακόμισε κοντά στο Βερολίνο στην Ανατολική Γερμανία. Το κτίσιμο του τείχους την βρήκε στην άλλη πλευρά όπου ζούσε μέχρι την επανένωση της Γερμανίας. Στην αγγελία η διεύθυνση αλληλογραφίας λέει AUGSBURG που είναι στη Βαυαρία κοντά στο Μόναχο (από εκεί ξεκίνησε η εταιρία φορτηγών ΜΑΝ), δηλ στη Δ. Γερμανία... τώρα πως η Μέρκελ ζητούσε να αλληλογραφεί από την Ανατολική Γερμανία και δήλωνε διεύθυνση στη Δυτική... μόνο αυτός που ξέχασε να πάρει τα ψυχοφάρμακά του μπορεί να μας πει...

    2. Το πατρικό όνομα της Μέρκελ είναι Angela Dorothea Kasner και όχι Μerkel. Μέρκελ έλεγαν τον πρώτο της άντρα με τον οποίο παντρεύτηκαν σαν φοιτητές το 1978 και χώρισαν το 1982 (το 1998 παντρεύτηκε τον σημερινό της άνδρα) αλλά για τους δικούς της λόγους κράτησε το Merkel που ενδεχομένως δεν μπορούσε και να αλλάξει λόγω κομμουνισμού και Α. Γερμανίας. Άρα όταν ήτανε μαθήτρια λεγόταν Κasner και μετά τα 24 της λεγόταν Merkel....

    Αυτά για να μη σας περνάνε για κορόϊδα... είπαμε να μη γουστάρουμε τους Γερμανούς αλλά να μη λέμε και ότι μαλακία μας κατέβει!!

    ΥΓ. Εννοείται πως αυτός που το έγραψε το έστειλε σε διάφορους με αποτέλεσμα σε λίγες ώρες να το έχουν όλοι βάλει χωρίς να το ψάξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση