GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερχονται αλλαγές στη νομοθεσία για τα blogs...

Το διαδίκτυο θα παύσει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους, διεμήνυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, κατά την ενημέρωση της Επιτ...

Το διαδίκτυο θα παύσει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους, διεμήνυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις πρωτοβουλίες ενάντια στα φαινόμενα της βίας.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης προωθεί νομοθετικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση εγκλημάτων μέσω διαδικτύου, με αιχμή την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs.
Το ηλεκτρονικό έγκλημα πρέπει να...
 καταπολεμηθεί, χωρίς να τίθεται σε αμφισβήτηση η ελευθερία του λόγου και της γνώμης, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης και ενημέρωσε τους βουλευτές ότι άμεσα συγκροτείται νομοπαρασκευαστική επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αθανάσιο Ράντο για την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs, την ταυτοποίηση των χρηστών υπηρεσιών διαδικτύου και τη διεύρυνση των εγκλημάτων για τα οποία επιτρέπεται η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Η Επιτροπή θα παραδώσει τις προτάσεις της μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

18 σχόλια

  1. Κύριε Πρωθυπουργέ
    Όσοι χρωστάνε στο δημόσιο πάνω από 5.000 χιλιάδες περάσατε νόμο θα πηγαίνουν αυτόφωρο, όσοι το έκλεψαν τι γίνετε με αυτούς ή επειδή είσθε πολιτικάντηδες έχετε καθεστώς ατιμωρησίας; Σας κατηγόρησαν όταν ήσασταν Υπουργός Εξωτερικών χρηματοδοτήσατε με καμιά 90 εκατομμύρια ΜΚΟ και σε κάποια από αυτές δόθηκαν εκατομμύρια για να μάθουν οι Αφγανοί Ελληνικά. Ύπατε ότι θα εξετασθούν όλες οι χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ. Πέρασε 1,5 χρόνος και δεν ακούσαμε κάτι γι΄αυτό ή είναι μυστική η έρευνα; Και ο προκάτοχο σου ο Καραμανλής όταν ήταν και Υπουργός στο Πολιτισμού σε 3,5 χρόνια διακινήθηκαν 2,4 δις, βέβαια όλα με παραστατικά, φαντάζομαι όπως και με εσένα. Αλλά στάθηκε άτυχος διότι ο κ. Χαρδαβέλας για ένα από αυτά που δόθηκαν τάχα 80.000 χιλιάδες ευρώ για αιμοληψία ρώτησε το συγκεκριμένο νοσοκομείο και απάντησε ότι δεν πήρε ευρώ. Αυτά τα «τίμια» χέρια διακίνησαν και τα δις. Να πεις για τον άλλον τον Σημίτη, για να δόση την δουλεία στην Ζημενς ανάγκασε τον κ. Καστανίδη σε παραίτηση και τον αντικατέστησε με τον Μαντέλη. Μαθεύτηκε από την Γερμανική δικαιωσύνη τι μιζάρισε αυτή η εταιρία, 100 εκατομμύρια. Η αλλαγή του κ. Καστανίδη από τον Σημίτη είναι τυχαία; Δεν νομίζω.
    Ακουσα για ένα αιολικό στην Ρόδο που η εταιρία που το έστησε δεν είχε λεφτά και προκειμένου τα πάρει την επιδότηση παρουσίασε πλαστά χαρτιά με το αζημίωτο στον Υπουργό Παπαντωνίου. Είναι τόσα πολλά που έχουν ακουστή με τις αρπαχτές τι να πρωτοπείς από τα καθάρματα τους πολιτικούς.
    Τι γίνεται εσείς οι κυβερνώντες που φεσώσατε τον τόπο με τα 310 δις για να γίνουν οι αρπαχτές είσθε σε καθεστώς ατιμωρησίας και προκειμένου να πληρωθούν τα θαλασσοδάνεια μας πίνετε το αίμα κόβοντας μισθούς, συντάξεις κάθε τόσο, μπήκε και νόμος σε εφαρμογή όποιος χρωστάει στο δημόσιο αυτόφωρο.
    Οι κυβερνώντες μέχρι τώρα που το έκλεψαν τι θα γίνει με αυτούς τους πρόστυχους; Καλά δεν υπάρχει τσίπα ντροπής ρε ξευτιλισμένοι;
    ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ... ΚΛΕΦΤΕΣ... ΚΛΕΦΤΕΣ... ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    Αισχος

    βαλανε τον δασκαλακο να ελεγξει Διευθυντες καθηγητες

    Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής

    Κουμέντος Ιωάννης
    Κουμέντος Ν. Ιωάννης. Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής, 210-6450204 . Γραμματεία Διευθυντή. Κούνουπα Κατερίνα. Γραμματεία Διευθυντή. 210-6450259 ...
    Διοικητικό Συμβούλιο

    Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1958. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου. Επίσης, έχει πτυχίο από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων). Διαθέτει πτυχίο εξομοίωσης από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δίπλωμα μετεκπαίδευσης από το Μαράσλειο Διδασκαλείο.

    Είναι Διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διδάξει στο Μαράσλειο Διδασκαλείο και διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Ε.Ι.Ν (1997 – 2000). Έχει διαχειριστεί προγράμματα ΕΠΕΑΕΚ (αγωγής υγείας και κινητικότητας). Είναι Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου στο Νομό Αττικής.

    Κυρία Άννα Διαμαντοπούλου οι πιο πολλοί υποψήφιοι έχουν πιο πολλά προσόντα από το περιφερειάρχη σου

    Ουστ λαμόγια

    1 Αυγ 2011 7:41:00 μ.μ.

    1 Αυγ 2011 10:30:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΙΔΗΣΗ

    ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ "ΠΤΥΧΙΑ" ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΑ

    ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑΤi ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

    ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

    ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΛΕΝΕ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΨΥΧΙΚΟΥ

    1 Αυγ 2011 7:26:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΨΥΧΙΚΟΥ

    ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ
    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Απάντηση

    50.ilias είπε
    Ιουλίου 28, 2011 στο 10:15 μμ
    ΑΠΑΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ
    Στα δικαστήρια οι υποψήφιοι Διευθυντές και προσωπικά κατά του Β. Κουλαιδή-ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    Ακομα και με πλαστα και με παρανομα πτυχια εγιναν οι κρισεις στην περιφερειακη διευθυνση Αττικης (Τσόχα 15-17 και στην Λακωνια) ο γνωστος “σχολικος Συμβουλος” φιλολογων Στεργιουλης Εμμανουήλ που βγαινει στα καναλια και λεει τις απαντησεις Πανελληνιων εχει παρανομα πτυχια οπως ολοι γνωριζουν
    Συμμετεχει σαν μελος ΠΥΣΔΕ στην Λακωνια και επιλεγει εκει Διευθυντες και ερχεται στην Αθηνα για να γινει Διευθυντης στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημιου Αθηνας! Εχει Πτυχειο Παντειου το 1989 μετα γραφτηκε με αυτο στην Φιλοσοφικη. Το πτυχιο διορισμου του ειναι της φιλοσοφικης..Αρα δεν μπορουμε να πουμε οτι της Παντειου ειναι “δευτερο πτυχιο” γιατι ειναι προαπαιτουμενο για το πτυχιο διορισμου. . Το πτυχιο Φιλοσοφικης το πήρε το 1985. Την ιδια χρονικη περιοδο ηταν εντελως παρατυπα και φοιτητης σε Μεταπτυχιακο στην Παντειο στην περιφερειακη αναπτυξη. Ο νομος για μεταπτυχιακα ψηφιστηκε το 1986 πως υπηρχαν μεταπτυχιακα στην Παντειο κανεις δεν ξερει. Το Μεταπτυχιακο στην Παντειο το τελειωσε στις 21-10-82 και λεει πανω οτι ειναι πτυχιουχος Παντειου και Φιλοσοφικης με δευτερη ημερομηνια το 1987 - όταν το πηρε ως βεβαιωση μαστερ- αλλα το μεταπτυχιακο το τελειωσε στις 21-10-1982!!! Κατι δεν παει σωστα. Την Φιλοσοφικη την τελειωσε στις 23 -8-1983!Αλλο ποτε τελειωσε την Φιλοσοφικη αλλο ποτε πηρε το αντογραφοι πτυχιου ειναι μικρη παρεξησηση τελειωσε το 1983 αλλα το αντογραφο πτυχιου το 1985 για να φαινεται κοντα στοπ μεταπτυχιακο....ΕΓΕΝΕΤΟ ΤΟΔΕ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΚΑΙ ΟΓΔΟΗΚΟΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑΚΟΣΤΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΗΡΕ ΔΗΛ> 23-8-1983 Το ιδιο χρονικο διαστημα ηταν και φοιτητης μεταπτυχιακου και φοιτητης Φιλοσοφικης. Αν δουμε και την στρατιωτικη θητεια θα τα χασουμε.
    Στα δικαστήρια οι υποψήφιοι Διευθυντές και προσωπικά κατά του Β. Κουλαιδή που πιθανα και αυτος εχει πλαστα πτυχια -ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα γίνει η τοποθέτηση των νέων Διευθυντών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, σύμφωνα με δήλωση ανωτάτου στελέχους του υπ. Παιδείας .Το ίδιο στέλεχος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο προσωρινού παγώματος της διαδικασίας.
    Ωστόσο υποψήφιοι Διευθυντές ετοιμάζουν προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια προκειμένου να ακυρωθούν οι τοποθετήσεις εξαιτίας της αλλαγής της προκήρυξης εν μέσω της διαδικασίας, ενώ θα στραφούν και προσωπικά κατά του Γενικού Γραμματέα του υπ. Παιδείας Β. Κουλαιδή για παρατεταμένη αμέλεια διότι θεωρούν ότι έχει παρεμποδιστεί η υπηρεσιακή τους εξέλιξη.

    31 Ιουλ 2011 10:54:00 μ.μ.

    1 Αυγ 2011 7:29:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ

    ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΥΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΠΥΣΔΕ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕΛΕΤΕ ....

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
    ΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ;
    ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90.
    ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΡΑΚΙ.
    ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΜΟΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ.

    ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ

    ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΥΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΠΥΣΔΕ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕΛΕΤΕ ....

    ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΑΠΥΣΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
    Η ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

    ΚΑΤΙΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΕΝΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΞΗ΄ΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

    2 Αυγ 2011 6:28:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2 Αυγ. 2013
    Δελτίο τύπου από το μέλλον.

    Εκτελέστηκε ξημερώματα σήμερα στο Γουδί το μέλος Εγκληματικής Οργάνωσης του Χρηματιστηρίου και της δοσίλογης Χούντας των Τραπεζιτών, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

    Ο εγκληματίας είχε καταδικαστεί από το ειδικό δικαστήριο που συνεστάθη αμέσως μετά την αποκατάσταση της συνταγματικά νόμιμης εξουσίας, όπου αντιμετώπισε κατηγορίες για έσχατη προδοσία, μετά από σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την υπεξαίρεση της ψήφου, την περιφρόνηση της λαϊκής ετυμηγορίας, την καταλήστευση και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και της κληρονομιάς των Ελλήνων, πολλαπλές συνταγματικές εκτροπές, βασανισμούς πολιτών, χρήση απαγορευμένων χημικών όπλων εναντίον διαδηλωτών και παράνομη εκχώρηση εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.

    Οι δίκες των δοσίλογων συνεχίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ
    και μυρσίνη συ δοξαστική
    μη παρακαλώ σας μη
    λησμονάτε τη χώρα μου!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρα παπάρες ΠΑΣΟΚοι
    τα πιστεύετε αυτά που λέτε ότι θα κάνετε τα blogs επώνυμα ;
    Ή τα λέτε για να περνάει η ώρα;

    Ένα κάρο παπαριές είπε σήμερα αυτό το νούμερο ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου που ο ΓΑΠ τον έκανε και υπουργό δικαιοσύνης !
    Είπε ότι θα υποχρεώσει τα ελληνικά ιστολόγια (blogs) να γίνουν επώνυμα και θα κάνει επιτροπή υπό τον Αντιπρόεδρο του ΣτΕ να εξετάσει και να προτείνει και και και!!!

    Ποια ελληνικά ιστολόγια βρε παπάρες, που όλα φιλοξενούνται στις ΗΠΑ; Σιγά μην μπορείτε να κάνετε κάτι... απλά θα μαζευτούν τίποτα άσχετα γερόντια που δεν ξέρουν τι θα πει ιντερνετ και θα γράψουν ένα κάρο παπαριές από βιβλία και κατεβατά από νόμους και θα το ονομάσουν νόμο... είδαμε που οδήγησαν και οι γνωματεύσεις Σανιδά κ.λπ παπαριές κατά καιρούς.

    Και τώρα που το θυμήθηκα: Αφού έχετε τη γνωμάτευση του Αρείου Πάγου που λέει ότι μπορεί να γίνει άρση απορρήτου, τι τους θέλετε τους νόμους; Μήπως τελικά η γνωμάτευση Σανιδά και η άρση απορρήτου, με την οποία μας ζαλίζετε και απειλείτε τους άσχετους, δεν κάνει ούτε για χαρτί υγείας στα γραφεία της Google στις ΗΠΑ;

    Καλά ρε πορνόγεροι έλληνες νομοθέτες, αφού δεν το έχετε το θέμα της τεχνολογίας, γιατί το παιδεύετε; Μπας και ψαρώσει κανένας άσχετος;

    Φίλοι μου μην ακούτε τίποτα; Η μόνη που ξέρει ποιος έγραψε τι είναι η Google και για κακή τους τύχη η Google δεν λέει τίποτα παρά μόνο αν υπάρχει εκβιασμός...

    [Μην σας μπερδεύει το θέμα Παπαγιάννη. O Παπαγιάννης λειτουργεί με το συναίσθημα και θα έκανε καμιά μακακία και θα έστειλε κανένα μαιλ όπου θα εκβίαζε (έχω ιδία πείρα άσχετα αν δεν έχω αναφερθεί ποτέ) και έτσι θα έδωσε η Google τα στοιχεία του... εκτός εαν τον παγίδευσαν αλλιώς όπως έκαναν και με το naxios για τον οποίο όχι μόνο η Gοogle δεν έδωσε κανένα στοιχείο αλλά του επανέφερε και το blog που του έσβησαν... άρα μην τσιμπάτε σε ότι ακούτε αριστερά και δεξιά ότι θα κάνουν και θα δείξουν...]

    Διαβάστε και τις παπαριές των ΠΑΣΟΚων για να ψαρώσουμε:

    Έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμα τα νομοθετικά μέτρα για την ταυτοποίηση των διαχειριστών στα ελληνικά ιστολόγια (Blog), καθώς και την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στην περίπτωση εγκλημάτων, εξήγγειλε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

    Μιλώντας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο κ. Παπαϊωάννου είπε ότι «το Διαδίκτυο πρέπει να πάψει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους», χωρίς όμως να αμφισβητείται η ελευθερία του λόγου και της γνώμης.

    Ο ίδιος ανέφερε ότι θα περιμένει τις προτάσεις της νέας νομοθετικής επιτροπής, που θα συγκροτηθεί υπό την προεδρία του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Α. Ράντου.

    Υπέρ της θέσης ότι το απόρρητο των επικοινωνιών δεν ισχύει για τις διαδικτυακές αναρτήσεις έχει ταχθεί επανειλημμένα και ο Άρειος Πάγος. Σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του, οι Αρχές πρέπει να μπορούν να ζητούν από τους παρόχους τα στοιχεία χρηστών που κατηγορούνται για αξιόποινες πράξεις χωρίς να ζητούν άδεια από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες Του Βήματος, ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε στα μέλη της επιτροπής ότι ίσως θα πρέπει να επανεξεταστεί η αυτοδέσμευση των δημοσιογράφων, αφού έχουν παρουσιαστεί φαινόμενα σχολιασμού στο Διαδίκτυο περιστατικών πολιτικής βίας, ο οποίος εξυπηρετεί συμφέροντα που αντίκεινται στην ελευθερία της έκφρασης και στη δημοκρατία.

    Μιλώντας στην ίδια επιτροπή, ο κ. Παπαϊωάννου εξήγγειλε επίσης τη δυνατότητα αξιοποίησης του υλικού των καμερών προκειμένου να εντοπίζονται αξιόποινες πράξεις. Πρόσθεσε ότι σχετικές νομοθετικές προτάσεις περιμένει επίσης από την επιτροπή που ήδη λειτουργεί υπό τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ Χ. Γεραρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κ Παπαιωάννου τα blogs δεν φοράνε κουκούλες, κουκούλες μουτσούνες καραγκιόζηδων φοράτε εσείς που καταληστέψατε την Ελλάδα και ώς σήμερα δεν βρήκατε εσεις ως υπουργός δικαιοσύνης ένα κοπρόσκυλο απατεώνα πολιτικό να τον χώσετε στην φυλακή.
    Στο μαντρί σας φωλιάζουν πολλοί απατεώνες και κλέφτες και καλα θα κάνετε να βάλετε κανένα εισαγγελέα ως υπουργός δικαιοσύνης που είστε να τσακώσει αυτά τα λαμόγια που τα περιθάλπεται με στοργή και προδερμ.
    Η γυναίκα του Καίσαρος δεν πρέπει να φαίνεται μονο αλλα και να είναι.
    Η υποκρίσια και το ψέμμα αυτής της κυβέρνησης δεν έχει προηγούμενο, δεν θα είστε για πάντα στην εξουσία και το γνωρίζετε καλά αργά η γρήγορα θα οδηγηθείτε σε εκλογές και τοτε θα δείτε πόσα απίδια χωράει το καλάθι. Το έργο όμως θα παιχθεί μετά γιατί αυτό που θα απαιτηθεί απο την όποια κυβερνηση βγεί να σας καθίσει για καλά στο σκαμνί και να απολογηθείτε για όλες τις κλεψιές και απάτες που διέπραξε το κομμα σας και οι συμμετέχοντες σε αυτό.
    Τα blogs σαν χαλανε την σούπα γιατί εκφράζονται απόψεις εναντια στο ψέμμα και την υποκρίσια σας και αυτό δεν συνάδει με την παγκόσμια σκέψη του παγκόσμιου στοχαστη και προστάτη των ΜΗΚΥΟ αρχηγού σας.
    Το ιντερνετ δεν φιμωνεται από κανένα ότι και να κάνετε και αυτό γιατι οι μέρες σας στην εξουσία είνα μετρημένες. Γνωρίζετε επίσης ότι είναι η τελευταία τετραετία που θα είστε στην εξουσία και θα κάνετε πολλά χρόνια να ξαναδείτε τέτοιες χαρές αν φυσικά υπάρχεται σαν κόμμα και δεν γινετε ΜΗΚΥΟ.
    Αφηστε τα blogs στην ησυχία τους και μη μας παραμυθιάζετε με την άκρατη δημοκρατικότητα σας τέτοιου είδους ενέργειες σας διαψεύδουν πανηγυρικά αλλά θα μου πείς το ψεμμα είναι η αρχη του κάθε προγραμματος αυτου του κόμματος που υπηρετείτε.
    Δεν την αντέχετε και δεν την θέλετε την δημοκράτία θέλετε την δημοκρατία στα δικά σας μέτρα για να αλωνίζετε και να ξεπουλάτε την χώρα σε τιμή ευκαιρίας.
    Εδω και 30 χρόνια το κόμμα σας διδαξε την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ στην απάτη την ρεμούλα την μίζα την αρπαχτή και βρώμισατε τον τόπο και ώ του θαύματος όλοι αυτοί που τα διέπραξαν είναι αόρατοι η μάλλον έφερε ο συνταγματολόγος σας που τώρα έγινε διάνοια και στα οικονομικά νόμο για να προστατεύει τους απατεώνες και τους κλέφτες.
    Ωραία δικαιοσυνη οραματιζέστε ο καταλληλος άνθρωπος στην καταλληλη θέση και όπως λέει και ο άρχηγος στην άψογο ελληνική γλώσσα the right man in the right place.
    Η καταιγίδα που έρχεται από την οργη του λαού εχεί πορεία κατα πάνω σας. Σήμερα είστε εξουσία χάριν των ψεμματων που αραδιάσατε αύριο όμως; πάντα υπάρχει και το αυριο και πάντα έρχεται ο λογαριασμός στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΔ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ .Ο ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΔ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑSSOK..ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ..
    ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚ-PRES..

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ __________________

    Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ελενα Παναρίτη: "Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα".

    Με τέτοιους ψηφίζονται όλοι οι αντισυνταγματικοί νόμοι κατά των Ελλήνων ! ! !

    Έλενα Παναρίτη, εκπρόσωπος του Έθνους στη Βουλή των Ελλήνων με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, στην Guardian:
    When I observe how many Apple computers are in her office, she replies: “That’s because I’m not Greek, I’m American.” Her speech is American-accented and peppered with “darn” and “have a nice day”. When asked to describe how Greece needs to change its economy, her answer revolves around changing its institutions and its structures – in other words, making Greece less Greek. Castigating the bureaucracy, she says: “It’s not a kibbutz, it’s a big country!”.

    Ελεύθερη Μετάφραση
    Οταν παρατηρώ πόσοι υπολογιστές Apple βρίσκονται στο γραφείο της, απαντάει: "Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ειμαι Ελληνίδα, είμαι.....
    Αμερικανίδα".

    Η ομιλία της είναι με αμερικανική προφορά και διανθισμένη με διάφορες τυπικές εκφράσεις και λέξεις. Οταν τις ζητήθηκε να περιγράψει πως η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει την οικονομία της, η απάντησή της περιστράφηκε γύρω από την αλλαγή των θεσμών και των δομών της - με άλλα λόγια, κάνοντας την Ελλάδα λιγότερο Ελληνική. Στηλιτεύοντας την γραφειοκρατία, λέει:
    "Δεν είναι ένα κιμπούτς, είναι μια μεγάλη χώρα!".

    ΣΧΟΛΙΟ
    Θερμά συγχαρητήρια σε όσους την έστειλαν στην Βουλή των Ελλήνων.....
    Δηλαδή ..Σε αυτό το Διανοητικά Καθυστερημένο Κάθαρμα, τον Δοσίλογο Προδότη με το μαύρο κολαν και το Εβραικό σκουφάκι, που ακούει
    σαν ΣΚΥΛΙ..στο όνομα Τζέφρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1.15
    Εχεις ξεφύγει εντελώς είσαι τοσο πασοκολέρα και βρωμερο σκουλήκι που θέλεις πάτημα στο κεφάλι παλιομαλακα στόκε.
    Ρε πεταμένε ρε πατσαβούρα ρε σίχαμα γαμώ την πράσινη λέπρα που κουβαλάς ρε καθίκι.
    Μπαίνεις σε όλα τα άρθρα και γράφεις την μαλακία σου και πιστεύεις ότι κάτι κάνεις οταν το μπουρδελοκόμμα σου έχει διαλύσει την Ελλάδα ρε τραχανά.
    Σου στερήσανε την δόση σου ρε άρρωστε; το νομιμοποιήσε το χασίς ο πανηλίθιος τρέχα ρε χασίκλα να πάρεις την δόση σου παλιοχαμούρα γαμώ τον πάτο σου πούστη. Ξεφτιλισμένε που έχεις το θράσος και μιλάς αντι να χώσεις τα μούτρα σου στα σκατά.
    Αι σιχτιρ παλιομαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΔ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008"!!

    "Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού"!!

    "Ο Π.Δούκας και ο Γ.Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου (ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΑΡ)"!!

    "Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί."

    "Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών»."

    ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...

    ...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ PLAYSTATION!!!

    Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση